1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: Erdem Kariyer

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    tamam arkadaş bidaha mesaj yazmam hiçbir kariyerde okey
    Ben sana yazma mı dedim arekadaşım sadece dikkatimi çekti ve söyledim.Kimseye konuya yazma demek benim hadiime değil sende öyle dediğimi anlama istediğin her yere istediğin herşeyi yazabilirsin.Benim sadece dikkatimi çekti ve sordum.Eğer yanlış anladıysan benide kusuruma bakma.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Ben sana yazma mı dedim arekadaşım sadece dikkatimi çekti ve söyledim.Kimseye konuya yazma demek benim hadiime değil sende öyle dediğimi anlama istediğin her yere istediğin herşeyi yazabilirsin.Benim sadece dikkatimi çekti ve sordum.Eğer yanlış anladıysan benide kusuruma bakma.
    saol iyi karşıladığın için ama benim amacım zaten boşa mesaj atmak değil sadece konunun sahiplerini sevindirmek ben konu açarken cevap yazan kişi olunca çok sevinirim ama siz nasıl düşünürsünüz bilmem yine de anlayışın için saol

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    saol iyi karşıladığın için ama benim amacım zaten boşa mesaj atmak değil sadece konunun sahiplerini sevindirmek ben konu açarken cevap yazan kişi olunca çok sevinirim ama siz nasıl düşünürsünüz bilmem yine de anlayışın için saol
    Hocam olumsuz karşılanacak birşey yok benim sadece dikkatimi çekmişti sordum ama senin anladığın gibi birşey söylemeye çalışmadım.Konuyuda fazla dağıtmayalım

Mesaj Yetkileri