Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Gerets'in en çok istediği isim Servet

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Gerets'in en çok istediği isim Servet

Ligin flaş ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, basının sorularını yanıtladı... Başarılı çalıştırıcı futbolcularına gelen tekliflere ilginç yanıtlar verdi...

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Galatasaray yönetim kurulu, Servet konusunda çok istekli, özellikle hocası Eric Gerets, Servet'i çok beğeniyor, doğru da yapıyor'' dedi.

Favori Halı Saha Tesislerinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen il birinciliği futbol müsabakalarının ödül törenine katılan Uygun, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Uygun, bir soru üzerine, futbolcuları Servet Çetin'e yurt dışından çok sayıda teklif geldiğini belirterek, ''Sezon sonunda Servet'in isteği doğrultusunda
    hareket edeceğiz'' dedi.

Galatasaray yönetim kurulunun da Servet konusunda çok istekli olduğunu ifade eden Uygun, ''Özellikle hocası Eric Gerets, Servet'i çok beğeniyor, doğru da yapıyor. Bana göre Türkiye'de bırak Avrupa'da Servet gibi bir stoper daha yok şu anda. Dolayısıyla almak istiyorlar. Doğaldır, ama şu anda bizim alacağımız bir para var. O para kesinleşmeden herhangi bir şekilde oldu diyemeyiz'' diye konuştu.

SİVASSPORLU FUTBOLCULARA TRANSFER TEKLİFLERİ
    Mehmet Yıldız'a Fenerbahçe'nin talip olduğu yönündeki soru üzerine ise Uygun, şöyle konuştu:

''Şimdi bizim Petkoviç'ten tutun, Cem Can'ına, Hayrettin'ine, Servet'ine, Murat'ına, Mehmet'ine, Balili'sine hepsine transfer teklifleri var. Dolayısıyla transferle ilgili spekülasyonlar yaratılmasında herhangi bir sakınca yok. Bu futbolcularımızı isteyen kulüpler, Sivasspor'u mutlu edecek olan maddi yardımı yaparsa herkesi satabiliriz. Dolayısıyla fark etmiyor. Onlar iyi oynadığı için bunları hak ediyor.'' Mehmet Yıldız'ın şu anda ligin en formda forveti olduğunu ifade eden Uygun, ''Transfer dedikodularının çıkması doğaldır, ancak bize gelen resmi bir teklif yok. Geldiği zaman değerlendiririz'' dedi.

VESTEL MANİSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI
    Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarını tamamladıklarını ve bugün uçakla önce İzmir'e gideceklerini, cumartesi günü de Manisa'ya geçeceklerini ifade eden Uygun, Vestel Manisaspor'un ligin ilk yarısında iyi bir başarı yakaladığını, ancak ikinci yarıda alınan başarısız sonuçlarla düşüşe geçerek şampiyonluk havasından uzaklaştığını ve ligde düşme korkusu yaşadığını söyledi.

Çapraz yan bağlarındaki sakatlığı nedeniyle uzun bir süredir sahalardan uzak kalan Hakkı Hocaoğlu, belinden ameliyat olan Michael Petkoviç ile kırmızı kart cezalısı kaleci Akın'ın bu maçta forma giyemeyeceğini anlatan Uygun, kasığındaki eski sakatlığı tekrarlayan golcü oyuncu Mehmet Yıldız'ın ise antrenmanlara çıkamadığını, bu oyuncunun Vestel Manisaspor karşısında forma giyip giymeyeceğinin maç günü belli olacağını ifade etti.

Kaleciler Petkoviç ve Akın'ın yokluğunda 3. kaleci Harun ile PAF takımın kalecisi Bekir'i Vestel Manisaspor maçı kadrosuna dahil ettiğini ifade eden Uygun, kalede Harun'a şans vereceğini kaydetti.

Forma giyecek futbolcuların, sakat ve cezalı oyuncuların eksikliğini hissettirmeyeceğini belirten Uygun, ''Her zamanki gibi Manisa deplasmanında da güzel futbol, iyi mücadele sergileyerek puanla dönmek istiyoruz'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Servet Bence Galatasaray'ın İşine yaramaz Tomas,Song,Tolga Seyhan,Emre Aşık Gibi Oyuncular Yeterde Artar Bile..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Servet Bence Galatasaray'ın İşine yaramaz Tomas,Song,Tolga Zengin,Emre Aşık Gibi Oyuncular Yeterde Artar Bile..
    Tolga Zengin mi.Trabzonspor'un kalecisi değil mi o
    Tolga Seyhan olacak

Servet gelse Galatasaray'a mazallah Chelsea ile karşılaşırsak -Shevchenko halen Chelsea'de ise- ikinci bir Shevchenko-Servet vakası yaşanır.Rezil oluruz.

Ne Servet gelsin Galatasaray'a ne de seneye takımın başında Gerets olsun.İkisini de istemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Tolga Zengin mi.Trabzobspor'un kalecesi değil mi o
    Tolga Seyhan olacak

Servet gelse Galatasaray'a mazallah Chelsea ile karşılaşırsak -Shevchenko halen Chelsea'de ise- ikinci bir Shevchenko-Servet vakası yaşanır.Rezil oluruz.

Ne Servet gelsin Galatasaray'a ne de seneye takımın başında Gerets olsun.İkisini de istemiyorum
    Evet Aşkın abi Hatasız Kul olmaz..

Şaşırmışım Tolga Seyhan olacak

Sağol Uyardığın İçin

Gerets ne yaptigini bilmiyor. Ben TSL acisindan Fenerbahcemin isine gelir diye sevinirim yalniz Galatasarayin bir türk takimi olarak avrupada basari saglamasi icin defans'a Servet'i almalarini istemem. Bizde iken neler yaptigini tüm Türkiye gördü, Gerets görmemis heralde.

Nesil
    2006

Servet büyük takımlarda oynayamaz. Çünkü Servet'i basın ne zaman iyi yazdığına bakın: Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarından sonra iyi yorum yapıyorlar onun dışında iyi bir yorum yok.

Diyeceksiniz milli takıma seçildi. Evet seçilebilir çünkü onun kadar uzun boylu ve büyük takımlara karşı başarılı oyuncumuz yok. Diyeceksiniz milli takımda iyi oynuyor mili duygusuda birleşince bende iyi oynarım. Servet büyük takımlarda oynayamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya galatasaray serveti ne yapcak abicim ya paşa gibi emre aşık var zaten ikiside aynı

bu oyuncu f.b hariç her yerde başarılı oynuyor sorun f.b de olmasın ....

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by paco View Post
    Madem O kadar iyi oynuyor Alın Biz sadece Fikrimizi Söyledik Sen Araya hemen Feneri Katıyorsun..

Nesil
    2006

Araya hemen Fenerbahçe'yi sıkıştırdın. Bu konu ile Fenerin ne alakası var? Servet ve Galatasaray lütfen yorumlarınızda daha dikkatli olun. Yoksa bu konu kapanmaya gider.

Madem O kadar iyi oynuyor Alın Biz sadece Fikrimizi Söyledik Sen Araya hemen Feneri Katıyorsun..
    bu adam f.b ye gelmeden önce denizlide iyi oynadı, gittikden sonra sivasda iyi pynuyor, milli takımda iyi oynuyor... oyuncu bitek f.b de kötü oynuyor araya hangi takımı sokayım istek yap hangi takımı istiyosan söyle araya o takımı sokayım ...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

bu adam f.b ye gelmeden önce denizlide iyi oynadı, gittikden sonra sivasda iyi pynuyor, milli takımda iyi oynuyor... oyuncu bitek f.b de kötü oynuyor araya hangi takımı sokayım istek yap hangi takımı istiyosan söyle araya o takımı sokayım ...

Sen Lafımı Anlamıyorsun Anlamakta istemiyorsun.

Benim İstek yapmama Gerek kalmamış Fenerbahçeyi Araya Koymuşun..

Madem İyi alın serveti Biz ne karışıcaz Sadecede fenerde kötü oynadı Bakalım size gelirse ne yapacak..

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Araya hemen Fenerbahçe'yi sıkıştırdın. Bu konu ile Fenerin ne alakası var? Servet ve Galatasaray lütfen yorumlarınızda daha dikkatli olun. Yoksa bu konu kapanmaya gider.
    pardon ya kayseri hariç her yer iyi oynadı ... özür diliyorum .... başka takımdan bahsetmem gerekiyor du galiba
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Sen Lafımı Anlamıyorsun Anlamakta istemiyorsun.

Benim İstek yapmama Gerek kalmamış Fenerbahçeyi Araya Koymuşun..

Madem İyi alın serveti Biz ne karışıcaz Sadecede fenerde kötü oynadı Bakalım size gelirse ne yapacak..
    ya siz bi f.bli olarak sevinin boşver rahat ol madem kötü oynucak ... tek akıllı sensin sen anlıyosun herşeyden ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerets, en çok isteyeceği başka bir oyuncu bulamadı herhalde. O da yönetime ayak uyduruyor olmalı.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

pardon ya kayseri hariç her yer iyi oynadı ... özür diliyorum .... başka takımdan bahsetmem gerekiyor du galiba
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ya siz bi f.bli olarak sevinin boşver rahat ol madem kötü oynucak ... tek akıllı sensin sen anlıyosun herşeyden ...
    Tartışmayı Başlatan Sensin Birde Üste Çıkmaya Çalışıyorsun Bu Konuya Son mesajımdı Alında Görün Servet Kimmiş Anlarsınız Biz Gördük Neyin Ne olduğunu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İstemem ben şahsen, gelse de oynayamaz, oynatmazlar .. Zamanında çok dalga geçtik, şimdi kendi takımımda olmasını istemem ..

Ben de fikrimi degistirdim Insallah Servet'i alirlarda ne oldugunu görürler.
    Servet tabii diger takimlarda iyi oynayacak diger takimlarda oynarken avrupa maclari oynadi mi ?
    Sheva'dan sonra biz Fenerbahcelilerin Servete tepkileri büyüdü. Ondan önce hicbir problem yoktu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Servet tabii diger takimlarda iyi oynayacak diger takimlarda oynarken avrupa maclari oynadi mi ?
    Sheva'dan sonra biz Fenerbahcelilerin Servete tepkileri büyüdü. Ondan önce hicbir problem yoktu.
    İnşallah almayız ve ne olduğunu görmeyiz. Servet yerinde dursun ve bizim kulüp binasının önünden bile geçmesin. Başka adam mı yok?

Quote Originally Posted by Toze View Post

ya f.b avrupada kaç maç oynadı da böyle konuşuyosunuz anlamadım sanki f.b her oynadığı takım milan ve ayarı gibi konuşuyosunuz .... ayrıca milli takımda gayet başarılı ... ayrıca sheva nın karşısında kötü oynadı diye adam silinmez ... öyle olsaydı hagi nin karşısında ki roberto carlos da futbolu bırakırdı .....

Basarili dedigin maclardaki rakiplerini söyleyebilir misin ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kısmetse Galatasaray alır da, iyi mi oynuyor kötü mü oynuyor zevkle görürüz

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İstemem ben şahsen, gelse de oynayamaz, oynatmazlar .. Zamanında çok dalga geçtik, şimdi kendi takımımda olmasını istemem ..
    kendi düşen ağlamazmış, ne demişler:
    Gülme komşuna, gelir başında ...

bol bol kademe hataları, arkaya sarkan forvetler yaşatır ancak Servet..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Bu gerets Song´u gönderip Servet´i alirsa kesinlikle kabul etmez kimse bunu.Zaten gerets seneye kalmayacak Galatasaray´in basinda bunu herkes biliyor.

Servet iyi bir yedek olabilir,tolga seyhan´in yerine alinabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

konuyu hemen dagirtmayin aralara fenerbahce sokmayin

sever gelirse yedek olur

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    konuyu hemen dagirtmayin aralara fenerbahce sokmayin

sever gelirse yedek olur
    Servet yedek olmayı kabul etmediği için gitti Fenerbahçe'den..
    Gs'ye giderse yedek olmayı kabul etmez ki zaten Song yerine düşünüyormuş galiba yönetim..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yonetim brezilyada genc savunmada arastiriyor

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Servet Gs'ye yedek olmak için gitmeyecektir, yedeklik konusunu aklınızda çıkarın..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya f.b avrupada kaç maç oynadı da böyle konuşuyosunuz anlamadım sanki f.b her oynadığı takım milan ve ayarı gibi konuşuyosunuz .... ayrıca milli takımda gayet başarılı ... ayrıca sheva nın karşısında kötü oynadı diye adam silinmez ... öyle olsaydı hagi nin karşısında ki roberto carlos da futbolu bırakırdı .....
    Abi bi GS'li nasıl Servet'in gelmesini ister bana söyler misin yahu? Ben bir GS'li olarak Servet'in adını duyunca bizden uzak olsun diyorum yani. Adam şu an ki yerinde iyi, oynamaya gerek yok. Onun yerine Gerets'imiz EN ÇOK İSTEYECEĞİ başka isimler düşünsün.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

galatasaray alisti zaten servetide alsinlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tüm Galatasaraylı arkadaşlara geçmiş olsun .. Adnan Polat az önce %100 futbolda Servet'le ve kulübü ile anlaştık dedi .. Ayrıca başka sürpriz transflerde olacakmış ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet bende izliyorum Servet gelecek sezon bu saatten sonra hayırlı olsun demek düşer... Bu arada 3 ya da 4 transfer yapıcakmışız hadi hayırlısı

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri