Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 34 arası toplam 34 sonuç

Konu: F.Bahçe'ye suskun golcü

paco yazdiklarimi dikkatle oku ve sirf bana muhalefet olmak icin yazma.
    Hakan Sükürün kariyerine söz ettim mi bir bak sonra bana yaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Arkadaslar, yazdiklarinizin farkindamisiniz? Bahsettigimiz adam Chevanton! Bir videoya gore yorum yapilmaz, yapilmasina da gerek yok. Avrupa liglerini takip edenler Chevanton'un nasil muthis ve yetenekli bir oyuncu oldugunu bilir. Evet, belki bu sene fazla forma sansi bulup cok etkili olmadi, ama o bunun yetenegini azaltmaz. Chevanton= Nobre+Kezman+Umit Karan, cok net olarak soyluyorum. FB alirsa inanilmaz faydali ve muthis bir transfer olur, o kadarini soyleyeyim....

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Arkadaslar, yazdiklarinizin farkindamisiniz? Bahsettigimiz adam Chevanton! Bir videoya gore yorum yapilmaz, yapilmasina da gerek yok. Avrupa liglerini takip edenler Chevanton'un nasil muthis ve yetenekli bir oyuncu oldugunu bilir. Evet, belki bu sene fazla forma sansi bulup cok etkili olmadi, ama o bunun yetenegini azaltmaz. Chevanton= Nobre+Kezman+Umit Karan, cok net olarak soyluyorum. FB alirsa inanilmaz faydali ve muthis bir transfer olur, o kadarini soyleyeyim....
    Helal olsun, Beşiktaşlı biri olarak böylesine objektif yorumlar yaptığın için. Seni örnek almalılar

Chevanton hakkında yorumum yok, gerekli yorumu ABOOO ve bjk4ever yapmış. Deivid yerine başkası gelsin yeter

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Helal olsun, Beşiktaşlı biri olarak böylesine objektif yorumlar yaptığın için. Seni örnek almalılar

Chevanton hakkında yorumum yok, gerekli yorumu ABOOO ve bjk4ever yapmış. Deivid yerine başkası gelsin yeter
    Subjektif olmami gerektiren birsey yok, sonucta adam daha imza atmadi, atsa ve FB'li olsa bile bu oyuncunun kalitesini azaltmaz veya arttirmaz. Avrupa liglerini tkaip edenler Chevanton'u bilir, baska soze gerek yok. Keske bize gelse, 10 numara transfer olur.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri