Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 178 sonuç

Konu: TSL 27.Hafta Kayserispor - Fenerbahçe

edu kırmızı kart gördü...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tahmin ettiğim gibi oldu, ama golü en son bekleyeceğim kişi attı .. Edu da atılmış galiba ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2-2 en azından puan kaybetti Fenerbahçe Beşiktaş yenmeli bu maçı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maçı Kayseri haketmişti ama olsun 1 puanda iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

begenmedimiz adam Deivid bizi kurtardi...
    Deniz'ede yol verilmeli artik yeter nedir bu cektigimiz!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben dediim deivid gol atcak diye isteyen bakar yazım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sekocan View Post
    kesin bi gol atar
    demişmiyimm

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    Maçı Kayseri haketmişti ama olsun 1 puanda iyidir
    Aygün maçı izledin mi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Aygün maçı izledin mi
    evet... bence Kayseri haketti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Deivid'in kendine hayrı yok.Umarım beni utandırır bu söylediğim sözden dolayı.
    Evet Deivid beni utandırdı En azından son anda 2 puan kaybettik 3 puan almalıydık ama hiç yoktan 1 puan. Maçın yorumuna gelirsek iyi futbolcu olmak iyi teknik direktör olmak demek değildir sözüm Zico'ya
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ARkadaşlar maç Kaysei'nin hakkıydı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Deniz'de neden israr ettigini anlayamiyorum adam okadar isteksiz oynuyorki...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    ARkadaşlar maç Kaysei'nin hakkıydı
    Maç Sonucu 2-2..

Sonuca Bakılıyor Hakka Değil

Nesil
    2006

Maçın böyle biteceği belliydi. Son dakikada onlar attı. Biz onlara son dakikada karşılık verdik. İlk yarıyı izlemedim ama hakem hiç iyi yönetmedi.

Gökhan oyuncularımızı biçti sadece sarı kart. Penaltımız verilmedi zaten doğal bir olay alıştık. Hakem yersiz kararlar verdi. Edu kartında haklı ama Kayseriliye'de kart gerekliydi. Sağlık olsun bizi bu bir puan şampiyon yapacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence hakem iyidi penaltı pozisyonu ise yorumdu.verilebilirde verilmeyebilirde maç zaten sertti herkese kart verse çok kişi atılırdı ben fenerbahçe'nin kötü oyununu hakeme bağlamam.eğer baskılı bi futbol oynasaydık eminim golü bulurduk.zico sezon başından beri atak futbol oyncaz diyor ben öle bi oyun göremedim diyebilirim bazı maçlar hariç

Zico'nun hemen kovulup yerine Rıdvan Dilmen'in getirilmesi lazım. Ne bu yahu?! Teknik direktör olmak için dahi olmak gerekmiyor. İnsan yavaş oyunculardan oluşan savunma çizgisini önde kurar mı? Sanki çok hızlı stoperlerimiz de, defans çizgisi orta sahada, arkaya atılan her topta Gökhan Ünal kaleciyle karşı karşıya! Zico ile şampiyon falan olamayız. Appiah'ı mevkiinde oynatmadığından, adam çıkarken saydırıyor Zico'ya, bağırıyor, çağırıyor. Oyuncuyu en verimli olduğu yerde oynatmayacaksan hiç oynatma. Sağ kanat adamı değil Appiah. Ya sistemini değiştir ya oyuncunu. Adam gelmiş 27 yaşına, bu yaştan sonra sağ kanat mı olacak?! Deivid'i sokuyorsun gol umudu olarak, adamın kaleye tek şutu 90+3'deki gol vuruşu. Dakika 83 olmuş, Semih'i sokuyorsun. Maç 1-1'ken neden girmiyor Semih?

Uğur Boral'a söyleyecek laf yok zaten! Celta Vigo maçında da aynı şeyi yaptı, kaptırdı, faul yaptı ve gol yedik. Hatalarından ders almayan oyuncuyu istemiyoruz bu takımda! Bırak taca çıksın bari, gidiyor Topuz'a atıyor, hadi attın, git topu al bari! Beceremiyorsan da git üstündeki o kutsal formayı çıkar!!! Çünkü onu haketmiyorsun!!!

Vedat Yüksel'i tebrik ederim, 90+4'te Edu'yu attığı için. Yazıklar olsun be! Mehmet Topuz ile Alex karşılıklı atışmışlar, Edu araya girmiş, artık son saniyeler, ya iki takım oyuncusuna da sarı kart ver ya da hiçbirine verme, sözlü uyar! Ama olmaz! İlla Fenerbahçeli bir oyuncuyu atacaksın ki Beşiktaş maçında oynayamasın! İki oyuncuya da sarı kart gösterse tamam kabul, ama sadece Edu'ya 90+4'te kart göstermesi ve Edu'nun Beşiktaş maçında oynayamamasını sağlaması... Yazıklar olsun diyorum sadece!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Deniz'de neden israr ettigini anlayamiyorum adam okadar isteksiz oynuyorki...
    Deniz'in kökeninde bir Brezilyalılık vardır kesin yoksa bu adamın bu takımda kesinlikle işi yok. Zico'nun yerine yardımcı antrenör calıstırsa bu takımı veya bir Türk Rıdvan,Aykut çalıştırsa çok daha başarılı olacağımıza eminim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Kayseri'nin hakkıydı maç.Fener hiçte iyi oynamadı.Böyle oynamaya devam ederlerse Fener biraz zor şampiyon olur.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Arkadaşlar oynadığımız Takım Kayseri...

Son Dakikada 1 puan Aldık Buna Şükür Etmek Lazım..

Burdan Puan Çıkarttığımıza Dua edelim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fener düşüşte !!!
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yine penaltı yok.. Ben Artık dicek hişbişi bulamıyorum.. Hepsi Allah'ından bulsun.. Defolup gitsinler artık.. Hakemiz diye dolanıyolar Ortada..

Ama giderken bi zahmet Zico-Deniz ikilisini de alsınlar yanlarına...

Kayserispor'da 2 adam var: Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal. Bugün ikisinin asistleriyle gol buldu Kayserispor. İkisinin mücadelesiyle, çabasıyla buralara geldi. Bu iki oyuncuyu Galatasaray alır sene sonunda büyük ihtimalle. Gerçekten çok kaliteli ikili.

Fenerbahçe çok çok kötü oynadı. Bundaki tek suç Zico'nun. Bir önceki mesajımda da belirttim Zico'nun hatalarını zaten. Kayserispor'un hakkıydı maç. Son dakikada Mehmet Topuz'un vurduğu top direkten dönmeyip gol olsa, yenilmiştik 3-1. Bu açıdan şanslıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Tümer'in Pozisyonu Penaltı idi Ama hakem Hes Geçti.Görmemezlikten Geldi.

Geçen Hafta Lugano'ya Kırmızı Kart Gösterilmedi Diye İsyan edenler bu hafta ne diyecekler bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Umarım ligi penaltı verilmeden bitiririz. Bu alanda bir rekor kırılır veya tekrarlanır
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

32 Hafta oldu.. Ama ben penaltıya da sığınmak istemiyorum... Hakemler büyük baskı altında.. Sağolsun diğer klüp yöneticileri açıklama yapmadığımız halde baskı altına alıyo diyolar.. Soğusunlar şimdi.. İstedikleri oldu..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Yine penaltı yok.. Ben Artık dicek hişbişi bulamıyorum.. Hepsi Allah'ından bulsun.. Defolup gitsinler artık.. Hakemiz diye dolanıyolar Ortada..

Ama giderken bi zahmet Zico-Deniz ikilisini de alsınlar yanlarına...
    sen ne diyon ya allah aşkına daha nası hakem bekliyon rakip kaleyemi gol atsın o lugana denen adam ne ler yapıyo faul yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    sen ne diyon ya allah aşkına daha nası hakem bekliyon rakip kaleyemi gol atsın o lugana denen adam ne ler yapıyo faul yok
    Birincisi lugana değil. Diego Alfredo Lugano.

İkincisi o adamın yaptıklarının alasını emre aşık yapıyo (parmak atmak vs)

Üçüncüsü Tümerin pozisyonu baştan izle..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Birincisi lugana değil. Diego Alfredo Lugano.

İkincisi o adamın yaptıklarının alasını emre aşık yapıyo (parmak atmak vs)

Üçüncüsü Tümerin pozisyonu baştan izle..
    dostum biliyom lugano olduunu ama bu maçta emre aşık ilgilendirmez yapabilir amam maçımız fenerleydi sende luganu tekrar izle sende

maç kayserinindi sahada müthiş destek vardı son dkde gelen gol herkesi yıktı fener artık 1 puana sevinir oldu 1 puan alıncı coştu fb taraftarı korkacakl herkes kayseriden

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Maçın Hakkı Kayserini tamamen katılıyorum.. Haklısın Kayseriden herkes kokuyo deplasmanda.. Ama hakem tek kelime ile BERBAT idi.

Geçen hafta Fenerbahçe-Ankaraspor maçındaki penaltı pozisyonu ile Tümer'in bu maçtaki pozisyonu arasında fark yok. Toledo sanırım, Tümer'e elle müdahale edip dengesini bozup düşürüyor. Lugano da geçen hafta Bilal'in dengesini bozup düşürmüştü ve penaltı çalınmıştı. Yorum sizin.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Geçen hafta Fenerbahçe-Ankaraspor maçındaki penaltı pozisyonu ile Tümer'in bu maçtaki pozisyonu arasında fark yok. Toledo sanırım, Tümer'e elle müdahale edip dengesini bozup düşürüyor. Lugano da geçen hafta Bilal'in dengesini bozup düşürmüştü ve penaltı çalınmıştı. Yorum sizin.
    Al benden de o kadar Egemen. Ne yapacaksın hedef 34 hafta.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri