1 ile 30 arası toplam 327 sonuç

Konu: [Türkçe FM 2006 v2.0] Teknik Sorunlar

Hybrid View

arkadaşlar bende yamayı çalıştırırken "run time error 76" veriyor internette çok aradım ama bu hata üzerine bir dosya bulamadım lütfen yardım edermisiniz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    run time 76 sorunu temp klasörünü açınca kalktı yamayı çalıştırdıkdan sonra oyuna girebiliyorum fakat bu seferde oyun yine ingilizce siz bunun gibi sorunlar için cache klasörünü silin demişsiniz ama "C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA Manager 06\" uzantısında bende cache klasörü yok zaten

Quote Originally Posted by rolf View Post
    arkadaşlar bende yamayı çalıştırırken "run time error 76" veriyor internette çok aradım ama bu hata üzerine bir dosya bulamadım lütfen yardım edermisiniz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    run time 76 sorunu temp klasörünü açınca kalktı yamayı çalıştırdıkdan sonra oyuna girebiliyorum fakat bu seferde oyun yine ingilizce siz bunun gibi sorunlar için cache klasörünü silin demişsiniz ama "C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA Manager 06\" uzantısında bende cache klasörü yok zaten
    aynı hatayı bende de veriyor.cache klasörü diye birşey yok zaten bende.2 defa yükledim

ne olur yardııııımmmmmmm

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rolf View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

bu hata bendede var yardım gelirse cok sevincem

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Chacall View Post

bu hata bendede var yardım gelirse cok sevincem
    Türkçeleştirme çalışmamız Football Manager içinde EA Sport Fifa Manager için değil.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri