Originally Posted by
Leoucwhsua
arkadaslar lutfen biseyi ayiralim.bu adam zaten istikrarli oynarsa avrupadada sov yapar.o potensiyel var.bizim burda yapmamiz gereken potensiyeli dusurmek degil.kimsenin olan potensiyeli dusurulemez.necati o potensiyele sahip ama oynamiyor.bunu oyuna yansitmak istiyorsaniz calisma oranini uyumunu bu gibi seyleri dusururusunuz.yoksa ozellikleri olmasi gereken zaten.deivid kotu oyuncumu hayir ama fenerde bi turlu oynayamadi.performansa gore yetenek belirlemeyelim.o zaman su da kesin degil cem sultan ilerde super olcak bunu garnti edebiliyormusunuz hayir ama gercek hayattada potensiyeli alt yapi oyunculari icinde en yuksek bu yuzden oyundada yuksek olmasi gerekioyr.bazi seyleri maclarda nasil oynadigina gore degerlendirmeyin.sergen muthis teknik ama yan gel yat osman bi donum bostan.fm 2006 da bi aliodum antreman falan kondisyonu yukluodum canavar oluodu.gercek hayatta hic oyle gormemistim.bizim amacimiz zaten potensiyeli olan oyunucuyu oyunda oynatmak.gercek hayatta oynamioyrsa ben oyunda oynatirim .ceza veririrm sozlesme yenilemem kovarim ama oynatirim.oyunun amaci zaten bu.yapmayin gozunuzu sevim