Quote Originally Posted by perpetua View Post
Kontrat duzenlemesi deyince neyi kast ettiniz? Kabze'nin Sabri'den daha fazla para kazanmasi mi yoksa Kabze'nin squad rotation, Sabri'nin ise first team player olarak gorunmesi mi?

Oyuncularin kazandiklari para konusunda eger gecmiste futbolcularin kazandigi para konusunda bir haber bulabildiysem o rakami girdim. Eger bulamadiysam tahmini bir rakam girildi. Sabri alt yapidan ciktigi icin parasal olarak normalde biraz daha dusuk bir rakam girildi cunku Galatasaray'in genelde felsefesi bu bicimde.

Oyuncunun takima onemi ise oyun tarafindan belirleniyor. Sabri'nin CA, Hasan'dan daha yuksek olmasina ragmen oyun Hasan'a daha yuksek bir onem vermis olabilir. Bunu kast ediyorsaniz eger bir goz atarim.

Arda'nin soguk kanliligi konusunda benim de biraz rahatsizligim var. Yukseltmek isterim ancak bunu yukseltmek demek diger bazi ozellikleri dusurmek demek oluyor. FM 2008 oncesinde tekrar goz atarken soguk kanliligi nasil yukselebilecegine bakarim.
bu söylediklerim hasan kabze içinde geçerli ancak eksik bilgi vermişim ben bunu hasan şaş işin söylemiştim.sabrinin first team olarak görünmesiyle ilgiliydi.