Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 112 sonuç

Konu: TSL 27.HAFTA Beşiktaş-Ç.Rizespor

Ayhana küfür ettiler dogru,ama sizden daha iyi muamele gördük bjkden,ayrica ben bjkyi cok seviyor degilim,bjk sampiyon olsun istiyorum.Kötünün iyisi olsun yani .Sizin mi bide sampiyon olmanizi isteyecegiz

Neyse,simdi ortam gergin fazla kizistirmayalim,söyleyeceklerimi söyledim.Bjk sizi yendimi sampiyon yanliz bunu unutmayin

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bize küfür ettiler dogru,ama sizden daha iyi muamele gördük bjkden.Sizin mi bide sampiyon olmanizi isteyecegiz :rool:

Neyse,simdi ortam gergin fazla kizistirmayalim,söyleyeceklerimi söyledim.Bjk sizi yendimi sampiyon yanliz bunu unutmayin
    sadece bu mac olsa iyi , her mac galatasaraya küfür ediyorlar. iyi muamele bu mu..

Yahu ben bjkyi seviyormuyum saniyorsun?

Sadece kötünün iyisi sampiyon olsun.Hem bjk oynadigi futbol ile sampiyonlugu en cok hakeden takim.Bunu fanatik insanlar haric herkes söylüyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bjk bizi yensin fark 1 e indi.Bizde her zamanki gibi Gs'yi yenicez puan farkı 1 olarak lig biticek şampiyon biz olcaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben GS'li olsam rakiplerimi düşünmem, BJK nasıl puan kaybeder de ŞL'ye kalırım onu düşünürüm. Mesela bugün kaybetmeliydi ama kaybetmedi.

Maçtan sonra Rıza Çalımbay çok sinirliydi, benim gibi sakin biri bile bu kadar sinirleniyorsa neler oldu siz düşünün diyordu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece kötünün iyisi sampiyon olsun.Hem bjk oynadigi futbol ile sampiyonlugu en cok hakeden takim.Bunu fanatik insanlar haric herkes söylüyor
    bugün oynadıgı futbol ilemi hakediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Hem bjk oynadigi futbol ile sampiyonlugu en cok hakeden takim.Bunu fanatik insanlar haric herkes söylüyor
    sen maci izlememissin galiba kaleyi bulan 1 sutlari bile yok... penaltidan gol atip üstüne yattilar resmen..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Baran yapma, BJK kaç maçtır hep kötü oynayıp kazanıyor, iyi oynuyor deme yahu. En az hata yapan şampiyon olacak bu sene, ayrıca maç harici konuşmalar dönmesin, konu kapatılacak seviyeye gelmesin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Bjk bizi yensin fark 1 e indi.Bizde her zamanki gibi Gs'yi yenicez puan farkı 1 olarak lig biticek şampiyon biz olcaz.
    Hayaller kurardik biz yillar önce...

Siz 5 senedir bizi yenemiyordunuz ASY´de.Gecen sene bala mala attiniz 1 gol yendiniz.Sonra FTK rövans macinda biz sizi ASY´de 3-2 yenmedik mi?

Hani hep yeniyordunuz?

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Baran yapma, BJK kaç maçtır hep kötü oynayıp kazanıyor, iyi oynuyor deme yahu. En az hata yapan şampiyon olacak bu sene, ayrıca maç harici konuşmalar dönmesin, konu kapatılacak seviyeye gelmesin.

3 büyükte kötü oynuyor ama bjk kötünün iyisi diyorum.Anlamiyorsunuz ki?

Bjk öyle böyle 2.yarinin en basarili takimi.Kötü oynasa da kazaniyor.Sonucta rize maci cok zordur.Hatirlayin sizde rizeye yenilmistiniz bizde yenilmistik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Asy'den bahsetedim sadece.Genel olarak söyledim.Neyse 33. hafta görüşürüz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca Besiktas daha Antalyasporla,Sivassporla,Bursasporla,Kayserisporl a ve Ankaraporla mac yapıcak bu macların en az ikisini kaybeder bence yani son haftaya kadar hibirsey belli olmaz.

Maçtan döndüm şimdi.Penaltı dışında pek pozisyonumuz yoktu Nobre'nin şutu dışında,iyi oynamadık ama kazandık .Penaltıyı attıktan sonra 80 dakika maçı diken üzerinde izledik.Taraftar muhteşemdi her zamanki gibi.Bu arada bazı arkadaşlar benim bu üstte yazdıklarımı yazmış ama belirteyimki Rize'de hiç oynayamadı..Neyse taraftar olarak Çarşamba Fener'i İnönü'ye bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ben GS'li olsam rakiplerimi düşünmem, BJK nasıl puan kaybeder de ŞL'ye kalırım onu düşünürüm. Mesela bugün kaybetmeliydi ama kaybetmedi.

Maçtan sonra Rıza Çalımbay çok sinirliydi, benim gibi sakin biri bile bu kadar sinirleniyorsa neler oldu siz düşünün diyordu.
    Saat durdu bu yüzden önemli değil UEFA,ŞL falan onlar için

Puan farkı 4 artık ligin kaderini büyük ihtimal İnönü'de ki maç belirleyecek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

BJK bayadır kötü oynayarak kazanıyor ama birgün bu ŞANS bozulacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Fener TS,BJK,GS ile üst üste oynayacak.Bu maçlardan en az ikisni kaybedecektir bence eğer Kayseri maçındaki gibi oynarsa.Gs daha da kötü olmamak için bastıracak,Bjk şampiyonluk için.Ts mağlüm İntertoto yada UEFA için bastıracak.Şampiyonluk düğümü bu haftalarda çözülecek bence.

Herkes kötü oynuyor zaten ne bjk ne fb ne de gs iyi futbol oyunuyor... Dün akşam kazandık kaldı 4...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Fener TS,BJK,GS ile üst üste oynayacak.Bu maçlardan en az ikisni kaybedecektir
    Oldu gözlerim doldu...

Beşiktaş ı tebrik ediyorum,ama böyle kötü maçlarla nereye kadar gider Beşiktaş tartışılır.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Arkadaşlar Fenerbahçe Puan Kaybederken Beşiktaş Tüm Maçlarını Kazanacak mı ?

Birde Olaya Bu yönden Bakın Bakalım Beşiktaşın da Zor Geçecek Maçları var..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Arkadaşlar Beşiktaş Puan Kaybederken Fenerbahçe Tüm Maçlarını Kazanacak mı ?

Birde Olaya Bu yönden Bakın Bakalım Fenerbahçe'nin de Zor Geçecek Maçları var..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bugra Garcia View Post
    Arkadaşlar Beşiktaş Puan Kaybederken Fenerbahçe Tüm Maçlarını Kazanacak mı ?

Birde Olaya Bu yönden Bakın Bakalım Fenerbahçe'nin de Zor Geçecek Maçları var..
    Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a göre daha iyi, daha uyumlu, daha istikrarlı bir kadrosu var.

Beşiktaş'ta taktik bile yok, kimse nerde oynuyor bilemiyorsun.

Can alıcı soruyu da sorayım:
    Beşiktaş'ın önliberosu kim?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a göre daha iyi, daha uyumlu, daha istikrarlı bir kadrosu var.

Beşiktaş'ta taktik bile yok, kimse nerde oynuyor bilemiyorsun.

Can alıcı soruyu da sorayım:
    Beşiktaş'ın önliberosu kim?
    koray ile serdar tabi ki kim olucak bi de fener savunma olarak bjk kadar uyumlu deil hucum olarak ise zaten tuncay gibi adaminiz var bu arada bjk butun maclarini kazanicak mi diyorsunuz fener ve kayseri disinda hepsi zaten kolay mac (sivas ta biraz tehlikeli tabi) fenerin fiksturu cok zor su anda puan farki olsa bile fikstur olarak bjk daha avantajli bi de ek olarak bjk her hafta kotu oynicak diye bi kural yok

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Oldu gözlerim doldu...

Beşiktaş ı tebrik ediyorum,ama böyle kötü maçlarla nereye kadar gider Beşiktaş tartışılır.
    Sen yeniden fblimi oldun hani carsinin bir üyesi diyodun kendine

Besiktas´a kötü oynuyorsunuz diyen takim ilk önce kendi takiminin maclarina baksin...

Besiktas´in maclari fbden daha kolay.Tabiki Besiktas´in zor maclari var ama fbnin 2 tane derbisi 2 tane zor maci var.Trabzonspor ve ankaragücü.Derbileri deplasmanda oynayacak.Yani fb bu derbilerden en fazla 1 puan alir.Trabzon macinda mutlak puan kaybeder.

Besiktas´in antalya,sivas,fb ve kayseri maclari zor.Ama sampiyon olmak istiyorsa bu maclardan 3ünü alir.fbde puan kaybederse kayseri macina müthis hirsli cikarlar ve yenerler kayseriyi.Bizim de gecen sene kayseri maci son macti ve mükemmel oynayip almistik maci.

Bjk eger fb macini kazanirsa iste ozaman sampiyondur diyebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzn ve Ankaragücü'nü stadımızda yeneriz.
    Beşiktas ve Gs maclarındanda beraberlikle ayrılırız ve şampiyon oluruz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sen yeniden fblimi oldun hani carsinin bir üyesi diyodun kendine

Besiktas´a kötü oynuyorsunuz diyen takim ilk önce kendi takiminin maclarina baksin...

Besiktas´in maclari fbden daha kolay.Tabiki Besiktas´in zor maclari var ama fbnin 2 tane derbisi 2 tane zor maci var.Trabzonspor ve ankaragücü.Derbileri deplasmanda oynayacak.Yani fb bu derbilerden en fazla 1 puan alir.Trabzon macinda mutlak puan kaybeder.

Besiktas´in antalya,sivas,fb ve kayseri maclari zor.Ama sampiyon olmak istiyorsa bu maclardan 3ünü alir.fbde puan kaybederse kayseri macina müthis hirsli cikarlar ve yenerler kayseriyi.Bizim de gecen sene kayseri maci son macti ve mükemmel oynayip almistik maci.

Bjk eger fb macini kazanirsa iste ozaman sampiyondur diyebiliriz.
    Hangi Trabzon maçını kaybetti Fenerbahçe
    Trabzon derbi değil ve berbat durumdalar.O maçı saymıyorum bile!
    5 önlibero ile oynadılar geçen maç :s

Seozn sonuna doğru kopmuş bri Galatasaray olacak.
    O maç da o kadar zor geçmeyecek, sonuçta derbi ama..
    Ankaragücü sıradan bir takım, iyi oynamıyorlar..

Antalyaspor müthiş oynuyor, Çoşkun çok formda..
    Beşiktaş'ın Kayseri maçı inanılmaz zor geçecek, Beşiktaş iyi de oynamıyor futbol olarak darmadağın olur.Sonuçu göreceğiz..
    Sivas iyi kontratak futbolu oynuyor, formdalar, çok zorlanacaklar.

Hangisi zorlu??

SON KEZ UYARIYORUM:
    Fb'nin baş harifini büyük yaz!

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Noz View Post
    koray ile serdar tabi ki kim olucak bi de fener savunma olarak bjk kadar uyumlu deil hucum olarak ise zaten tuncay gibi adaminiz var bu arada bjk butun maclarini kazanicak mi diyorsunuz fener ve kayseri disinda hepsi zaten kolay mac (sivas ta biraz tehlikeli tabi) fenerin fiksturu cok zor su anda puan farki olsa bile fikstur olarak bjk daha avantajli bi de ek olarak bjk her hafta kotu oynicak diye bi kural yok
    Esas Bjk'nin savunması uyumsuz.
    Biri oynuyor, sakatlanıyor başkası geliyor.
    Sürekli değişiyor 4lü defans.

Sağ bek kim, sol bek kim?

Serdar sağ bek değil miydi ne zaman sağ bek oynadı, ne zaman önlibero oynadı.

Gerçek bir önlibero var mı?

Ne önlibero var ne bekler, stoperler sürekli oynamıyor.

Diğer tarafta sayayım:

Ümit (Uğur) - Edu - Lugano - Önder
    önliberolar : Aurelio ve Appiah

Deniz'in oynaması da Zico'nun saçmalaması ama Tigana'nın gerçek önliberosu bile yok..

Fenerbahçe ligin en az gol yiyen ekibiydi, bu mu savunması uyumsuz takım?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Oncelikle Besiktas'in iyi oynamadigini soyliyeyim.
    Besiktas'in taktigi hala tam olarak oturmadi,Fenerbahce gercekten biraz daha sistemli ama onlarda son zamanlarda bir bocalama donemine girdi.Kotude olsa bir sekilde kazanarak puan farkini 4'e kadar indirdik.Artik olay psikolojik zaten yavas yavas herkes aciklamalarla vs. diger takimlari,hakemleri,federasyonu falan etkilemeye,baski altina almaya calisiyor.
    Besiktas icin onemli olan Inonu'de oynayacagi Besiktas macina kadar puan kaybetmemesi(Fenerbahce SK butun maclarini kazandigini varsayarak konusuyorum) eger bunu basarabilirse Besiktas biraz daha avantajli fiksture baktigimizda ama su son dakika golu bence ipleri Fenerbahce'nin eline verdi.O gol olmasa puan farki 3 olacakti ve iki takiminda kaderi Istanbul Inonu'de ki maca kadar kendi ellerinde olacakti ama simdi Besiktas Inonu'de kazansa bile Fenerbahce'nin puan kaybetmesini bekleyecek.
    Sunuda soyliyeyim,eger Inonu'de ki maca kadar 4 puanlik fark korunursa Besiktas o maci kazanamaz.Sampiyon olmasak bile bu seneki ikincilik bir basaridir bence,sonunda tekrar Sampiyonlar Ligine gidebilecegiz(Elemeler vs. gectigimizi ve benim icin cok buyuk bir supriz olmazsa ikinci oldugumuzu farz ederek konusuyorum)

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Esas Bjk'nin savunması uyumsuz.
    Biri oynuyor, sakatlanıyor başkası geliyor.
    Sürekli değişiyor 4lü defans.

Sağ bek kim, sol bek kim?

Serdar sağ bek değil miydi ne zaman sağ bek oynadı, ne zaman önlibero oynadı.

Gerçek bir önlibero var mı?

Ne önlibero var ne bekler, stoperler sürekli oynamıyor.

Diğer tarafta sayayım:

Ümit (Uğur) - Edu - Lugano - Önder
    önliberolar : Aurelio ve Appiah

Deniz'in oynaması da Zico'nun saçmalaması ama Tigana'nın gerçek önliberosu bile yok..

Fenerbahçe ligin en az gol yiyen ekibiydi, bu mu savunması uyumsuz takım?
    23 golle biziz en az gol yiyen. bi de ote yandan koray gercek bi onlibero serdar da olmayi basardi olaya oyle bakarsan ugur da umit ozat da serkan da bek deillerdi eskiden. bizde uzulmez vardi iste o gidince sikinti cekiyoruz baki orda berbat (gobekte iyi) bi de adam gibi sag bek yok ama gene de ben zanla toramana cok guveniyorum ondan boyle soyluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

23 golle biziz en az gol yiyen. bi de ote yandan koray gercek bi onlibero serdar da olmayi basardi olaya oyle bakarsan ugur da umit ozat da serkan da bek deillerdi eskiden. bizde uzulmez vardi iste o gidince sikinti cekiyoruz baki orda berbat (gobekte iyi) bi de adam gibi sag bek yok ama gene de ben zanla toramana cok guveniyorum ondan boyle soyluyorum
    ABOOO zaten ligin en az gol yiyen takimiydik demis iyi oku

Hangi Trabzon maçını kaybetti Fenerbahçe
    Trabzon derbi değil ve berbat durumdalar.O maçı saymıyorum bile!
    5 önlibero ile oynadılar geçen maç :s

Seozn sonuna doğru kopmuş bri Galatasaray olacak.
    O maç da o kadar zor geçmeyecek, sonuçta derbi ama..
    Ankaragücü sıradan bir takım, iyi oynamıyorlar..

Antalyaspor müthiş oynuyor, Çoşkun çok formda..
    Beşiktaş'ın Kayseri maçı inanılmaz zor geçecek, Beşiktaş iyi de oynamıyor futbol olarak darmadağın olur.Sonuçu göreceğiz..
    Sivas iyi kontratak futbolu oynuyor, formdalar, çok zorlanacaklar.

Hangisi zorlu??

SON KEZ UYARIYORUM:
    Fb'nin baş harifini büyük yaz!
    Fb,Galatasaray´dan puan alacak ha

Diyorum Galatasaray ligden kopsa bile 7.siraya düsse bile Fb macini alaaaacak!

Mac sonunda görüsecegiz zaten,buradaki Fblilerle uzun uzuun.Kolay yenersiniz ha

Trabzon sonucta iyi bir takim.2 maglubiyet üst üste almalarina karsin ondan önce 4 galibiyet almislardi üst üste.Ve simdi genclerbirligine gol yagdirdilar.Ziya dogan su cok ön liberolu sistemini degistirse ozaman Ts Fbden puan alacak.

Ya sasiriyorum sana...Nedense kendi takiminin maclarini kolay yapiyorsun bjknin maclarini zor yapiyorsun.Fb Galatasaray,Bjk ve Ts maclarinda en fazla 2 puan alir.Demedi demeyin...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

bakayım tekrar puan tablosuna, en son Fener'di ama 2-3 haftadır çok yediler doğru Bjk önde şu an..

ama uyumlu demek pek mantıklı değil

Zan ile Toraman fena değiller ama heryerde eksiği var Bjk'nin.rakip kolay geldikçe defans iyi de olsa hata yapar rahatlıkla..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sonucta besiktas öyle böyle,tsl nin en az gol yiyen takimi.Fb ise Bjkden daha cok gol yedi.Yani bjk daha iyi defans yapiyor.

Ugur borali dün gördük,sol bek olmaz ondan.Ilk goldeki akilalmaz hatasi yüzünden Fb puan kaybetti.Ondan sol bek felan olmaz.Gecin onu...

Edu-Lugano=

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri