Oncelikle Besiktas'in iyi oynamadigini soyliyeyim.
Besiktas'in taktigi hala tam olarak oturmadi,Fenerbahce gercekten biraz daha sistemli ama onlarda son zamanlarda bir bocalama donemine girdi.Kotude olsa bir sekilde kazanarak puan farkini 4'e kadar indirdik.Artik olay psikolojik zaten yavas yavas herkes aciklamalarla vs. diger takimlari,hakemleri,federasyonu falan etkilemeye,baski altina almaya calisiyor.
Besiktas icin onemli olan Inonu'de oynayacagi Besiktas macina kadar puan kaybetmemesi(Fenerbahce SK butun maclarini kazandigini varsayarak konusuyorum) eger bunu basarabilirse Besiktas biraz daha avantajli fiksture baktigimizda ama su son dakika golu bence ipleri Fenerbahce'nin eline verdi.O gol olmasa puan farki 3 olacakti ve iki takiminda kaderi Istanbul Inonu'de ki maca kadar kendi ellerinde olacakti ama simdi Besiktas Inonu'de kazansa bile Fenerbahce'nin puan kaybetmesini bekleyecek.
Sunuda soyliyeyim,eger Inonu'de ki maca kadar 4 puanlik fark korunursa Besiktas o maci kazanamaz.Sampiyon olmasak bile bu seneki ikincilik bir basaridir bence,sonunda tekrar Sampiyonlar Ligine gidebilecegiz(Elemeler vs. gectigimizi ve benim icin cok buyuk bir supriz olmazsa ikinci oldugumuzu farz ederek konusuyorum)