Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 178 sonuç

Konu: TSL 27.Hafta Kayserispor - Fenerbahçe

Bilmem dikkatinizi çekti mi, Fenerbahçe'nin 100. yılında 100. golün sahibi Deivid de Souza

Nesil
    2006

Harbiden ya olmaz böyle bir olay.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Gerçekten Büyük Bir Şans..

100.Yılda 100.Gol

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ya kayserisporumun emeklerine çok yazık oldu defansta hala çere yok aydın haftaya dönerse sahalara düzelir inşallah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    '100' Deivid'e nasip oldu
    F.Bahçe'nin bu sezon resmi maçlardaki 100. golü Brezilyalı futbolcu Deivid de Souza'ya nasip oldu. Turkcell Süper Lig'de, deplasmanda Kayserispor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de, son dakikalarda attığı golle takımını mağlubiyetten kurtaran Deivid, aynı zamanda takımının bu sezon 45. resmi maçındaki 100. golüne imzasını attı.

Fenerbahçe, 100. kuruluş yılını kutladığı 2006-2007 sezonunda Turkcell Süper Lig'de 27 maçta, 53 gol, Avrupa kupalarında 12 maçta, 27 gol ve Fortis Türkiye Kupası'nda da 6 maçta, 20 gol attı.

Beklentileri karşılayamadığı gerekçesiyle spor kamuoyunda sıkça eleştirilen Deivid, önemli bir deplasman mücadelesinde attığı golle takımına 1 puan kazandırdı. Brezilyalı oyuncu, bu sezon lig, Avrupa ve kupada toplam 12. golünü kaydetti.

-100 GOLÜN FUTBOLCULARA GÖRE DAĞILIMI-

Fenerbahçe'nin 100. yılında, 45 resmi maçta sarı-lacivertlilerin hanesine yazılan 100 golün futbolculara göre dağılımı şöyle:

FUTBOLCU LİG A.KUPASI F.T.KUPASI TOPLAM

-------------------------------------------------------

Alex 16 1 - 17

Tuncay 7 6 1 14

Deivid 5 1 6 12

Semih 1 2 7 10

Tümer 4 4 1 9

Kezman 6 2 - 8

Mehmet 2 1 4 7

Appiah 3 3 - 6

Aurelio 3 1 - 4

Lugano 3 1 - 4

Deniz 1 - - 1

Selçuk 1 - - 1

Can - 1 - 1

Önder - 1 - 1

Kerim - 1 - 1

Olcan - - 1 1

Murat Hacıoğlu 1 1 - 2

R. Pedersen (K.K) 1 - 1

--------------------------------------------------------

TOPLAM 53 27 20 100

Notlar:

1- Fenerbahçe'nin UEFA Kupası 1. turda karşılaştığı Danimarka'nın FC Randers takımıyla yaptığı ilk maçta Ralf Pedersen kendi kalesine bir gol atmıştı.

2- Fenerbahçe'de lig ve Avrupa kupalarında toplam 2 golü bulunan Murat Hacıoğlu, 4. haftadan sonra Ankaraspor'a transfer oldu.

07.04.2007

Kaynak : AA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam 2-2'lik F.Bahçe beraberliğinin ardından futbolcularının ortaya koyduğu oyundan memnun olduklarını, ancak uzatma dakikasında yedikleri şanssız bir golle 3 puanı kaçırdıklarını söyledi.

Baştan sona üstün oynadıklarını ve iyi mücadele ettiklerini anlatan Sağlam, ''Galatasaray'ın puan kaybetmesinden sonra bizim alacağımız üç puan sıralamada üçüncü sıraya çıkmamızı sağlayabilecekti. Uzatmada yediğimiz bir golle iki puanı bıraktık'' dedi. Sağlam, tribünleri dolduran taraftarlara ve maçı yöneten hakemlere teşekkür ettiğini de bildirdi.
    07.04.2007

Kaynak : AA

Ahh be icim acidi vallahi,kayseri mükemmel oynadi.Fenere kök söktürdü ama uzatmalarda yedigi golle berabere bitti mac.Mehmet topuzun o sutu direkten dönemeseydi gol olsaydi...

Nesil
    2006
    Yer
    ist.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ahh be icim acidi vallahi,kayseri mükemmel oynadi.Fenere kök söktürdü ama uzatmalarda yedigi golle berabere bitti mac.Mehmet topuzun o sutu direkten dönemeseydi gol olsaydi...
    kayseri mükemmel filan oynamadı fb çok kötü oynadı takımda 1 2 kişi dışında koşan yok ve her oyuncu sürekli bireysel hata yapıo böle takımı zaten her takım yenebilir

Quote Originally Posted by KORNy View Post
    kayseri mükemmel filan oynamadı fb çok kötü oynadı takımda 1 2 kişi dışında koşan yok ve her oyuncu sürekli bireysel hata yapıo böle takımı zaten her takım yenebilir

Eger gökhan ünal gününde olsaydi su anda kayserinin actigi büyük farki konusurduk

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yapma kardeş sende o kadar da abartı değil 1 tane %100 lük pozisyonu var Kayseri'nin gollerden başka...

Bizimde verilmeyen penaltımız var nasıl bir üstünlük oluyor bu?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by ewrim_FB View Post
    Yapma kardeş sende o kadar da abartı değil 1 tane %100 lük pozisyonu var Kayseri'nin gollerden başka...

Bizimde verilmeyen penaltımız var nasıl bir üstünlük oluyor bu?
    maça bi daha bak toledonun kafa var serdara geldi tam gökhanın 1-1 yakaladığı pozisyon var 2 tane mehmet topuzun direkten dönen var daha ne olsun wallaha çokiçim yandı be maçta herkesi sessizlik aldı 90+ da gele golle

Fener Yüksel'le yine gülemedi

Kayserispor maçında da sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan sarı-lacivertlilerin, 9. haftada Ankaraspor ile 2-2 berabere kaldığı, 19. haftada Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldığı ve 22. haftada Antalyaspor'a 1-0 yenildiği maçları da Vedat Yüksel yönetmişti.

Maçtan sonra hakem Vedat Yüksel'e Fenerbahçe cephesinden büyük tepki vardı.. Maç sonu Yüksel'in yanına giden Brezilyalı teknik adam Zico, elini kalbinin üzerine götürerek "Vicdanın rahat mı" der gibisinden işaretler yaptı..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Eger gökhan ünal gününde olsaydi su anda kayserinin actigi büyük farki konusurduk
    sacmalamissin yine..

Mahmut Uslu "Amcamız, akrabamız yok!"

Kayserispor-Fenerbahçe maçı sonunda basına konuşan ve "Kayserispor`u tebrik ediyorum. Bizi ezdiler, bizi ezdirdiler aslında" diyerek söze başlayan Mahmut Uslu, Kayseri`de yaşanan hakem faciasına değindi. Vedat Yüksel hakkındaki endişelerini daha önce bildirdiklerini ve yanılmadıklarını söyledi. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve bazı yöneticilerin "Şampiyon olacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın" açıklamaları ve siyah beyazlı ekibin maçının önceye alınması hakkında yorumda bulunan Uslu şöyle konuştu: "Birgün Beşiktaş Başkanı, birgün sekreteri konuşuyor. Biz de şaşırdık. Suriye’ye gittik, gece geldik, kimseye maçı erteleyelim demedik. Ne oldu da maç saati değişti, 7 kere maç ertelendi, 3 kere saat değişti. Yayıncı kuruluş dediler, yayıncı kuruluş da şikayetçi bu konudan. Bizim amcamız, akrabamız yok. Olanlar düşünsün. Daha önce de uyardık. Vedat Yüksel’le ilgili. Birgün önce Papermoon’da da söylendi bu. Endişelenmeyin dediler. Bizim endişelerimiz doğru çıkıyor. Penaltı yüzde 100 penaltı. Olmayan faulden Edu atıldı. Her Fenerbahçeli infial içinde, üzüntülü. Adaletsiz yönetimlerde bu olur. Yanlış işler olur." şeklinde konuştu.

"Son saniye golü inşallah şampiyonluk golümüz olacak" diyen Uslu sözlerini şöyle tamamladı;

"Beşiktaş’ı evinde yeneceğiz, bizim şüphemiz yok. Endişemiz adaletsiz yönetimlerden yana. Bakın Vedat Yüksel’in istatistiklerine, neler yaptığı görün. Sabırlar taşıyor. Konuşmayalım diyoruz, konuşuyorlar, konuşmaya zorlanıyoruz. Sayın Ulusoy, adaletli yönetin, yanlış yönetiyorsunuz. Bu işin altından kalkamazsınız."

Nesil
    2006

Söylecek söze gerek yok. Hedef 34'te 34. İlk penaltı taca...

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    sacmalamissin yine..
    Sana göre öyle,ama sen futboldan cakmadigin icin sadece böyle laflar kurabilirsin.Ya maci izlemedin yada sen fanatik duygularindan dolayi gökhan ünal gününde olsaydi fark yerdik sözünü söyleyemiyorsun

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

ilginc olan deividin kezmandan fazla golu var

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sana göre öyle,ama sen futboldan cakmadigin icin sadece böyle laflar kurabilirsin.Ya maci izlemedin yada sen fanatik duygularindan dolayi gökhan ünal gününde olsaydi fark yerdik sözünü söyleyemiyorsun
    Kayseri açık oynasaydı olabilirdi ama açık oynamadılar son bölümde.
    Açık oynasalardı belki de bir gol daha yiyebilirlerdi, bu yüzden geri çekildiler.
    Son sn. golü de Deivid'in kişisel becerisinden..

Fanatikleşiyorsun, dikkat et!..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

vestel maçında 3 tane attıya
    ayrıca fener zor kurtuldu ve bence kayseri atakları daha olgundu ve şansın olmadığı kesin kayseri tarafında.ayrıca uğurun bireysel hatası büyük

Yahu ne fanatiklesmesi,ben gökhanin kacirdigi gollerden bahsediyorum.4 tane iyi gol pozisyonu vardi ve bunlari gökhan ünal atabilirdi.Iste diyorum gününde olsaydi gökhan bunlari atardi ve kayseri fark acardi.Toledo´nun kafa vurusunu ve son dakikada mehmetin direkten dönen topunu da unutmayalim.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Zaten bu forumda Futboldan anlayan birtek sen varsin!!
    Sürekli ayni seyleri söylüyorsun.. O futboldan cakmiyor bu futboldan cakmiyor.. yeter artik...
    Bu sezon Fenerin 1 macini dahi kacirmadim 90 dakika boyunca izliyorum Hatta bazen gs bjk ts nin maclarini izledigim bile olur Turkcell Süper Ligini senden daha cok takip ettigim kesin!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yahu ne fanatiklesmesi,ben gökhanin kacirdigi gollerden bahsediyorum.4 tane iyi gol pozisyonu vardi ve bunlari gökhan ünal atabilirdi.Iste diyorum gününde olsaydi gökhan bunlari atardi ve kayseri fark acardi.Toledo´nun kafa vurusunu ve son dakikada mehmetin direkten dönen topunu da unutmayalim.

sana göre öyle dedikten sonra, futboldan çakmıyorsun ne demek oluyor?

aşağılama kimseyi, kötü olur sonra.
    başkası olsa ceza yemiştin hemen..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Ben sana söylüyorum ve bir kisiye daha.Cünkü siz hic objektif olamiyorsunuz,hep fanatiklesiyorsunuz ve bizi kiskirtiyorsunuz.Yalan mi?

Fbnin macini izledinse söyle kim daha iyiydi?

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ben sana söylüyorum ve bir kisiye daha.Cünkü siz hic objektif olamiyorsunuz,hep fanatiklesiyorsunuz ve bizi kiskirtiyorsunuz.Yalan mi?

Sen maci izledinmi?? izlediysen hakemi görmemissin macin yildizi hakemdi.. Eduyu atti yüzde yüzlük penaltimizi yedi kayseri kötü oynamadi ama abarttiginiz kadarda iyi oynamadi ugurun yaptigi bi hatadan gol yedik tamam kayseri kötü takim degil ama fenerden puan alan her takimi abarttikca abartiyorsunuz...

bunlara gerek yok arkadaşlar
    istiyosanız fener galatasaray karşılaştırması die bi konu açın ???
    ortam daha fazla sertleşmesin

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Sen maci izledinmi?? izlediysen hakemi görmemissin macin yildizi hakemdi.. Eduyu atti yüzde yüzlük penaltimizi yedi kayseri kötü oynamadi ama abarttiginiz kadarda iyi oynamadi ugurun yaptigi bi hatadan gol yedik tamam kayseri kötü takim degil ama fenerden puan alan her takimi abarttikca abartiyorsunuz...
    edu adama dirsek atti atmasin mi. penalti konusunda haklisiniz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

kimsenin kışkırttığı yok eleştiriye gelemiyorsun
    Gs kötü oynuyor deyince parlıyorsun.

şu an kimse Kayseri iyi oynadı, Fenerbahçe iyi oynadı demedi.
    İki takım da maç içinde dönem dönem iyi oynadı, Kayseri son 10-15 dk.da iyice kapandı ne yapacağını bilemedi.
    Kontratağa çıkarken bile saçmaladılar.

kimseyi aşağılayamazsın!
    Ben diyor muyum sana 'futboldan anlamıyorsun, ne biçim yorum yapıyorsun' diye?

böyle söyleme hakkın var mı? bahane aramamalısın, aslında özür bile dilemen gerekir..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    kimseyi aşağılayamazsın!
    Ben diyor muyum sana 'futboldan anlamıyorsun, ne biçim yorum yapıyorsun' diye?

böyle söyleme hakkın var mı? bahane aramamalısın, aslında özür bile dilemen gerekir..
    Abi bu ilk degilki onun forumdaki mesajlarinin yarisi öyle her önüne gelene sen futboldan cakmiyorsun diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Uğur gününde olsa son dakika golü yemezdik, hakem gününde olsa penaltıyı verirdi gibi gibi sıralanır gider. Uğur hatayı yapmasaydı belki farka gidecektik 2. yarı. O golle Kayseri cesaretlendi. Sonuçta da maç 2-2 bitti. Madem ki adalet var, geçen hafta Lugano'ya çalınandan daha ağır olan pozisyona penaltı çalınmadı.

Bana bunu söylesin BJK'lisi de GS'lisi de. O pozisyon penaltı mıydı, değil miydi?
    "YÜCE ATATÜRK"

Hahahaha,bakin bakalim futbol geneldeki mesajlarimin yarisina,ben bi sana diyorum,bi baskasina,baska kimseye demedim.Objektif olamayanlara diyorum yalanim yok!

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Hahahaha,bakin bakalim futbol geneldeki mesajlarimin yarisina,ben bi sana diyorum,bi baskasina,baska kimseye demedim.Objektif olamayanlara diyorum yalanim yok!
    futbol forumundaki son 100 mesajina bakalim en az 30 u karsindakini kücük düsürücü mesajlardir.

Ya maçın özetini izleyip burada gelip yorum yapmazsan sevineceğim. Fenerbahçe'nin kaç maçını 90 dakika izledin ki burada yorum yapıyorsun. Ben şu ana dek tüm Fenerbahçe maçlarını 90 dakika izledim ve yorumumu da ona göre yapıyorum. Sen 5 dakikalık özeti izleyip burada yok Lugano kötü, yok Edu kötü, yok Kezman kötü, yok şu kötü bu kötü deyip futbol yorumculuğu taslıyorsun!

Lütfen maçı 90 dakika izleyenler yorum yapsın, 5 dakikalık özet görüntülerini izleyenler değil!

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri