Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 178 arası toplam 178 sonuç

Konu: TSL 27.Hafta Kayserispor - Fenerbahçe

Bak yahu

Ama yazdigim mesajlara dikkatlice bak,kim kiskirtmis,nasil kiskirtmis iyice bak.Sanki siz sütten cikmis ak kasiksiniz...

Macin 90 dakikasini izledim egemen.3.defa oldu ama izledim bu sefer

Ilk yari mac basa basti,hatta fener daha iyiydi ama sonucta 2.yari oynanan futbolla mac kazaniliyor.Kayseri daha iyi oynadi,daha baskiliydi atti da golleri ama deivid sasirtti herkesi...

yahu konuyu kişisel tartışmalara taşımayın

Fenerbahçe her zaman yaptığını yaptı, golü erken bulunca geriye çekildi ve kalesinde sürekli pozisyonlar gördü. Karşı takımda da Türkiye'nin en iyi sağ kanat oyuncusu ve en iyi santraforu olduğundan, bu pozisyonlar daha tehlikeli hale geldi. Serdar ilk yarıda iyi kurtarışlar yaptı, ama Uğur'un büyük hatasıyla golü yedik ve ikinci yarı Kayserispor bu moralle daha da iyi oynadı, pozisyonlar da buldu ve golü attı.

Fenerbahçe'nin berabere kalmasında en büyük suç Zico'nundur. Ve maalesef Uğur'un da katkısı büyük bu beraberlikte. Fenerbahçe rakip takıma karşı baskı kuramadı bu maç, eğer kursaydı skor farklı olurdu. Rakibe karşı baskı kuramamasının da tek sorumlusu Zico. Geçen sene hatırlayın, beğenmediğimiz Daum rakiplere karşı muhteşem bir baskı kuruyor, genelde 70. dakikadan sonra golü buluyorduk. Şimdi 70'den sonra gol falan bulduğumuz yok, atacağımıza yiyoruz.

Zico'nun gidip yerine daha iyi bir antrenör gelmesi lazım. Zico stajyer bir antrenör maalesef.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Rahat oynadık maçın ilk yarısını.Uğur bi hata yaptı Kayseri salmışken kendini Uğurun hatası , Mehmetin beceris hoppp gol oldu Sonra durum 2-1 oldu fener ataktaydı bariz penaltı es geçildi son dakika golu attık zorda olsa 1 PUAN ALDIK..Kayseri artık Dördüncü büyüktür..Herkes futbolunu gördü..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe bence altın değerinde 1 puan kazandı belki bu 1 puan şampiyonluğa sebep olabilir
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Rahat oynadık maçın ilk yarısını.Uğur bi hata yaptı Kayseri salmışken kendini Uğurun hatası , Mehmetin beceris hoppp gol oldu Sonra durum 2-1 oldu fener ataktaydı bariz penaltı es geçildi son dakika golu attık zorda olsa 1 PUAN ALDIK..Kayseri artık Dördüncü büyüktür..Herkes futbolunu gördü..
    dostum hala nasıl fener ataktaydı diyosun 2gelldi 1 gol

Fenerbahçe'nin fikstürü :
    Vestel Manisaspor
    Gaziantepspor (D)
    Denizlispor
    Beşiktaş (D)
    Trabzonspor
    Galatasaray (D)
    Ankaragücü

Beşiktaş'ın fikstürü :
    Sakaryaspor (D)
    Antalyaspor
    Sivasspor (D)
    Fenerbahçe
    Bursaspor (D)
    Ankaraspor
    Kayserispor (D)

İki takımın da fikstürü çok zor. Fenerbahçe'nin önündeki 3 deplasman da çok zor. Beşiktaş'ın önündeki deplasmanlar da çok zor.

Heyecanlı ve çekişmeli olacak.

Fenerbahce manisa macinda,besiktas da sakarya macinda zorlanmazlar.Öbür maclari cok zor gececek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ayrıca bu maç Kayseri'nin hakkıydı siye düşünmek istiyorum ama maalesef çok saçma bir fikir olduğu için arkasında duramıyorum nede olsa hak eden değil gol atan puan kazanıyor
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fenerbahçe'nin fikstürü :
    Vestel Manisaspor
    Gaziantepspor (D)
    Denizlispor
    Beşiktaş (D)
    Trabzonspor
    Galatasaray (D)
    Ankaragücü

Beşiktaş'ın fikstürü :
    Sakaryaspor (D)
    Antalyaspor
    Sivasspor (D)
    Fenerbahçe
    Bursaspor (D)
    Ankaraspor
    Kayserispor (D)

İki takımın da fikstürü çok zor. Fenerbahçe'nin önündeki 3 deplasman da çok zor. Beşiktaş'ın önündeki deplasmanlar da çok zor.

Heyecanlı ve çekişmeli olacak.
    İki takımında zorlu maçları var ama bana göre Gaziantep puan kaparsa Fenerbahçe'den biz daha avantajlı duruma geliriz diye düşünüyorum
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Beşiktaş'ın fixtür avantajı var ama Fenerbahçe kadar beşiktaş'ın da zor maçları var özellikle Antalya,Bursaspor,Kayserispor,Sivasspor maçları çok zor geçer beşiktaş için.

Fenerbahçe ise Derbi maçlarda zorlanır ise zorlanır 3 tane önemli derbi oynıcak bunlardan biri beşiktaş maçı eğer Fenerbahçe beşiktaş'tan 1 puan alırsa Şampiyon olur diye düşünüyorum..

Fenerbahçe Beşiktaş maçına kadar olan Vestel Manisaspor, Gaziantepspor ve Denizlispor maçlarını kazanırsa şampiyon olur.

Bence asil o maclardan sonra fb liderligi kaybedecek.Bjk,gs ve ts maclari var.Bu maclara bakarak fbnin bu futbolla sampiyon olmasini zor görüyorum.Besiktas öyle böyle kazaniyor maclarini,ama fbden daha iyi oynadigi kesin...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe Beşiktaş maçına kadar puan kaybederse işler değişir
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Benimde kanahatim beşiktaş bursa da puan kaybedecek kayseri de puan kaybedecek..

Fenerbahçe ise beşiktaş'a yenilsin Trabzon'a yenilsin Gs'yi yeneriz Şampiyon oluruz..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bence asil o maclardan sonra fb liderligi kaybedecek.Bjk,gs ve ts maclari var.Bu maclara bakarak fbnin bu futbolla sampiyon olmasini zor görüyorum.Besiktas öyle böyle kazaniyor maclarini,ama fbden daha iyi oynadigi kesin...
    Beşiktaş çok mu iyi top oynuyor?

Fenerbahçe'nin önünde Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor maçları var, bunlar zorlu geçecek diyorsunuz; ama tam tersine bunlar kolay geçecek, diğerleri zor olacak.

Büyük maçlara Fenerbahçe daha iyi motive olur, daha iyi skorlar elde eder. Fenerbahçe Beşiktaş'a ve Galatasaray'a ligde 2 senedir yenilmiyor.

Umarım Beşiktaş derbisine kadar olan 3 maçı kazanırız. Bu 3 maçı kazanırsak şampiyon oluruz. Beşiktaş Antalyaspor veya Sivasspor'a puan kaybedebilir, zorlu 2 maç oynayacak bizden önce. İnönü'den çıkaracağımız bir beraberlik de işimizi kolaylaştıracaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Beşiktaş Bursa maçından kolay puan kapacak çünkü onlar kendilerini çok baskı altına alacaklar ayrıca şimdiden son haftadaki Kayseri maçı hakkında yorum yapmak yanlış olur şampiyonluk maçında Kayseri'yi yeneriz bence
    So what?
    Saike

Neyse,bekleyip görecegiz.Ama ben %100 eminim Fb ne besiktas macini nede galatasaray macini kazanacak.Galatasaray´dan puan bile alamayacaksiniz.

Beşiktaş'ın Sivasspor, Bursaspor ve Kayserispor gibi 3 zorlu deplasmanı var. Özellikle Bursaspor ile yaşanan olaylardan sonra, Bursaspor taraftarı muhteşem bir destek verecek, oyuncular da maça çok iyi motive olacaklardır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bence Beşiktaş Bursa maçından kolay puan kapacak çünkü onlar kendilerini çok baskı altına alacaklar ayrıca şimdiden son haftadaki Kayseri maçı hakkında yorum yapmak yanlış olur şampiyonluk maçında Kayseri'yi yeneriz bence
    kayseri için o maç uefaya gitme maçı olursa görürsün o zaman

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Neyse,bekleyip görecegiz.Ama ben %100 eminim Fb ne besiktas macini nede galatasaray macini kazanacak.Galatasaray´dan puan bile alamayacaksiniz.
    2 senedir Galatasaray'a ligde mağlup olmayan Fenerbahçe bu sene de mağlup olmayacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    kayseri için o maç uefaya gitme maçı olursa görürsün o zaman
    Bende onu diyorum o zamana kadar belli olmaz şimdiden Beşiktaş yener Kayseri yener demek çok yanlış
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bende onu diyorum o zamana kadar belli olmaz şimdiden Beşiktaş yener Kayseri yener demek çok yanlış
    Kesinlikle katılıyorum.. Belki Sakarya kümede kalma umudu olcak BJK maçına sılcak. Belki Bursa Düşme potasına gircek asılcak. Belki Trabzon Uefa şansı doğacak Feneri zorlayacak.. Maçlar sadece başladığı zaman kazanılır.. Hiç bişey kesin olamaz..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispor kaçan 3 puana yanıyor
    Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe'yi son dakika golüyle ellerinden kaçırdıkları için çok üzüldüklerini, bundan böyle Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ardından lig üçüncüsü olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Sağlam, "Fenerbahçe maçını kazansaydık, lig üçüncülüğü için önemli bir avantaj yakalayacaktık" dedi. Ayrıca sarı kırmızılılar, Fenerbahçeli Lugano'ya da sürekli tekme ve dirsek attığı için tepki gösterdiler. Galatasaray ile aradaki puan farkını kapatıp, üçüncü sıraya yerleşmek için bundan böyle puan kaybı yaşamak istemediklerini söyleyen Ertuğrul Sağlam, "Fenerbahçe maçını kazanmayı çok istedik. Oyunun geneline baktığımızda, hakim olan taraf bizdik. Sonuçta, son dakikalarda gelen golle, sonuna kadar hak ettiğimiz üç puanı kaybettik. Üzgünüz. Bu maçtan gerekli dersleri çıkaracağız. Üçüncülük için sonuna kadar mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'da, Fenerbahçe maçını son dakika golüyle berabere kapatmaktan duydukları üzüntüyü dile getirdi. Hurma, "Çok gol pozisyonu kaçırdık. Neredeyse rakibe hiç pozisyon vermedik. Sonuçta bu futbol. Futbolda talihsizlikler oluyor. Son 4 haftadır futbolun bütün talihsizlikleri bizim başımıza geliyor. Umarım, bundan sonraki haftalara yansımaz. Türk futboluna ve Türkiye ligine renk kattığımız için de mutluyuz" şeklinde konuştu.

Süleyman Hurma, 'Talihsizlikler mi peşinizi bırakmıyor yoksa Ertuğrul Sağlam'ın şampiyon adayıyız açıklamasının ardından önünüz mü kesiliyor' sorusuna ise, "Yok. Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Hakemler iyi maç yönetiyorlar. Özellikle 2. devrede hakemler başarılı. Hocamız bu açıklamayı yaptığında biz, lig ikincisinin 1 puan gerisinde lig üçüncüsü ile aynı puandaydık.

Biz hala şampiyonlar Ligi ve UEFA için önemli adaylardan biriyiz. Puan cetveli bunu gösteriyor. Önümüzün kesildiğini düşünmüyorum. Güzel maçlar oynuyoruz. Ancak, anormal hatalar yapıyoruz. Umarım, bunlar düzelir" şeklinde yanıt verdi.

KAYSERİSPORLULARDAN LUGANO'YA TEPKİ

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Fenerbahçe'li Lugano'nun herkese tekme attığını vurgulayarak, "Bir gün Anadolu takımlarından birinde forma giyerse, sürekli kırmızı kart göreceği için oynama fırsatı bulamaz" dedi.

Sakatlığı son anda geçtiği için takımda yerini alan ve Fenerbahçe'ye karşı iyi bir futbol sergileyen Kayserispor'un golcü futbolcu Gökhan Ünal ise, "Lugano, hakemin görmediği pozisyonlarda elle, kolla hareket yaptı ve beni engelledi. Hakemden buna dikkat edilmesini istedim. Yoksa, futbolunda içinde el, kol hareketleri oluyor. Ama, Lugano tekme atıyor, vuruyor, her şeyi yapıyor.

Hakem bunları görmediyse ne diyebilirim" diye konuştu. Gökhan, "Sizin Lugano'ya yaptığınız hareket vardı" sorusuna da, "Biz yapınca sarı kart oluyor onlar yapınca devam ediyor. İşte ben bunu anlamıyorum" şeklinde cevap verdi.
    08.04.2007

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Kesinlikle katılıyorum.. Belki Sakarya kümede kalma umudu olcak BJK maçına sılcak. Belki Bursa Düşme potasına gircek asılcak. Belki Trabzon Uefa şansı doğacak Feneri zorlayacak.. Maçlar sadece başladığı zaman kazanılır.. Hiç bişey kesin olamaz..
    Beni birilerinin anlaması sevindirici hiç birimiz kahin değiliz sonuçta şu şunu yener şu şurada puan kaybeder demek saçma bekleyip göreceğiz kim ne yapacak sonrada kazananlar sevinicek kaybedenler üzülecek
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kim Bilebilirdi ki geçen hafta GS-Konya maçında 17 yaşındaki çocuğun çıkıp 90 da gol atacağını??

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ewet kim bilirdiki deividin fenerin 100. golünü atacağını

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Kim Bilebilirdi ki geçen hafta GS-Konya maçında 17 yaşındaki çocuğun çıkıp 90 da gol atacağını??
    Kimden bahsediyorsun?Neca 28 yasinda ne 17si

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

pardon ya geçen hafta yazmışım geçen yıl yazacaktım

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri