beyler merhaba ikönce benim sorum 2007 de roma başındayım we mancini yi yani harika kanat oyuncusu gitmek istiyor zaten gidenide tutamassın derler ya nyse onun yerini alacak genç EU oyuncu yazabilirmisiniz
biz okuldaki bilgisayarda 4 arkadaş fm oynuyoken yeni oyuna başlamadan herkes editorden takımına genç bir oyuncu alsın dedik ve herkes bir oyuncu aldı en iyi kim yapmış
sevilla-kalou(chealse)
villareal-lennon
at madrid-kompany(hsv)
zaragoza-walcott
Lennon en ıyısı bence wonderkıd zaten sonrada kompany ve ya kalou,walcott cok ıyı ama daha 16 yasında oynayamaz
katlılyorum fenerbahce_1907
TÜRKİYE'Nİ SEVİYORSAN BURAYA TIKLAYIP 1 DAKİKANI VERMEN YETERLİ... HAYDİ!!!
!!!RapMania-AntHipHop-AnthiPhop-HekiL-SiwriSneck-Ufaklik-Hackan-Hacky!!!
Arkadaşlar ben deivid'i mi oynatacağım semihi mi biraz yardım etseniz.
bence ikiside di kezman warsa tek forwet oynat BENCE tabi
ben deivid derim
bence semıh ozellıkle guzel bır antrenmanla cok yararlanırsın semıh'ten
yuzde yuz semih hatta deivid sat yabanci alirsin bi tane
![]()
deivid bence .gol krallığında 3. oldu , semihde iyi deivid in yedeği olarak kullanabilirsin
semihhhh
deivid i direk serbest bırak bence o *****dan hic bi cacık olmaz ne gercekte ne oyunda![]()
Serbest Birak Deividi
Semih yedekte beklesin
Jo yu al Yada Bojinov ama Bojinov pahaliya mal olur.
bence deivid'İ sat direk.
bence ibrahim uzulmez!!!!
tabikii tümer
arkadaslar trabzonsporu calistiriyorum sizce eddie johnson un yaninda tevfik kose yi mi oynatiyim yoksa cem sultan i mi oynatiyim
bence direkcem sultanı koy adam bir-iki sezon sonra wonderkid oluyo ve ozellikleride baya iyi ama ben eddie johnsonun yanına baskalarını oneririm mesela cesar delgado ama işine karışmıyım bence cem sultan...
David Suazo mu alayım Miccoli'yi mi alayım?
david suazo bence
uğur uçar mı iyi vanden borremi
tabikide vanden borre - ben real madrid teyim man utd den 25m€ ya zor aldım ama ii ki almişimsene 2013 ii olması için biras beklemen lasim tabi
Barzagli mi Chivu mu?
bence chivu
arkadaslar sizce Chevanton mu Kejman mı lutfen yardım???
Bence Chevanton.
sagol eGowiCh arkadaslar bide sizce akinfeev mi kameni mi (ama ilk sezon ki halleri)