Quote Originally Posted by paradoxmann
yani sonuçta ne kadar bir süredir çeviri yapıldığını bilemeyiz.belki oyun piyasaya çıktığından beri yaptı,belki de 2 ay yemedi içmedi yaptı.
Sence bu bizi ilgilendirir mi? Kesin olarak bildiğimiz şey şu: Turksportal.Net'in Türkçe Fm çalışması editlenmiştir...

peki hiç biz çalındığı anlaşılsın diyerek bir gizli kod vs vs. koydunuz mu? çalıntı damgası vurmadan kanıt gösterilmeli diyorum
Yok biz rüyamızda gördük bizden çaldıklarını. Ak sakallı beyamca geldi kulağımıza fısıldadı. Ciddi bir olayı ciddiyetsiz sorularla baltalamak akıl kârı olmasa gerek!!!

3 ay Türkçe'den Türkçe'ye kimse çevirmez.
İnsanın gözünü hırs bürümüşse 3 ay da çevirir 9 ay da...Örneği de var elimizde halihazırda.

Yargıya gideceğiz lafla değil hukuk ile çözeceğiz diyorsunuz ama bu başlıktaki mesajlar hakaretler dolu dizgin.
Hakaret sözcüklerine rastlayamadım ben. Ayrıyeten çalışmamızın editlenmesi gibi büyük bir hakarete uğrayan bizler ne kadar hakaret etsek doğaldır. Ama yine de büyükler büyüklüklerini her alanda gösteriyorlar...

Tabii kanıtlar ile konuşulursa,sözler ne kadar boş,ne kadar doğru ortaya çıkar.Çünkü bir taraf Bakırköy Noteri onaylı diyor.Demek ki eğer istenilse belge koyabilecek.
Nereden biliyorsun? Bakırköy noterine gidenlerden biri misin? Onların Bakırköy'e gittiğine inanıyorsun bizim "Bu çalışma bizden alınmıştır" sözümüze kanıtsız inanmıyorsun. Objektiflik anlayışına hayran olduğumu söylemeden edemeyeceğim...