-
Öncelikle yamanın yapımında oluşmasında en büyük emeği olan Volkan abinin sorduğu hiçbir soruya net bir cevap vermemişsin, gidip danış arkadaşlarına sonra verirsin cevap ama mutlaka cevap ver, bekletme bizi...
Notere onaylatmak için randevu aldım diyorsun, noterlik pek işim olmadı, 1 kere gittim, onaylaması 10dk sürdü, ki onayladı belge 10 milyara yakın bir senetti. Sizin bu yamanın onaylanması 2 dakikasını bile almaz ama noterler yoğunluktan randevuyla çalışıyorsa bilemem.
Onaylatmadığın şeye neden onaylattık diyorsun, onaylatacağız de ya da hiç yazma o cümleyi. Bu düpedüz yalancılıktır ve insanları kandırmaktır.
paradoxman adlı üyeydi sanırım, başlarda mesaj atmış, tarafsızım, ellerinde noter onayı onayı falan varmış diyordu, bak yokmuş onay.
Bir de duyduğum kadarıyla yama hata veriyormuş, biz neden yama çıksın diye o kadar bekledik, neden spiker Türkçe çıkmadı ilk yamada? Tabi olayı tam olarak bilemiyorum ama spikeri çeviremediğimizden değil, çıkan sorunlardan dolayı Türkçe yayınlamadık.
Ama bekleyin, yakında TSİ o sorunları da halledilmiş olarak yeni yamayı çıkarır, siz de sorunsuz yamanızı çıkarırsınız.
Son olarak, bir de buraya gelip yayınlıyorsunuz, her fırsatta laf sokuyorsunuz, bizimle alakası olmayan durumlarda bile direk bizi hedef gösterip suçluyorsunuz, sonra da burada yamanızın yayınlanmasını bekliyorsunuz.
Yamayı yayınlarken bile bize laf sokmalar, bunlar çocukça şeyler. Hadi uğraştın yaptın, bize laf sokma ihtiyacı neden hissediyorsun? Size bu sitede dolaylı olarak laf sokulduğunu hiç gördün mü? Sizin sitede eminim her konuda buraya laf sokuluyordur, sonra da diyorsunuz ki-hem yaptığınız halde- bizle uğraşmayın. Siz bizle uğraşmayın asıl, ama yok uğraşın bak reklamınız oluyor, burada yayınlamasanız bizim haberimiz bile olmayacaktı o yamadan, şimdi meraktan herkes indiriyor, ohh be ne güzel reklam!!!
Volkan abiyi çoğumuz tanıyoruz ve bu kadar emek harcanmış bir yamaya fakeler koymayı düşünmeyecek biri değildir herhalde. Şu anda yayınlanmıyor, -onu da editlersiniz çünkü- herkes indirsin, bilgisayarında bulunsun, oyunun orjinalinde olmayan cümleleri nasıl ingilizceye çevirdiğinizi anlatırsınız bize...
Bir de üyelerimize söylüyorum, bize hakaret etmek yakışmaz, her ne kadar yaptıları ortada da olsa. Seviye her zaman bu sitede korunmuştur ve sizlerden de bu seviyeyi korumanızı rica ediyorum.(Şu ana kadar seviyesizlik olmadı devamında da olmaz ama yine de bir hatırlatma.)
Mesaj Yetkileri