Bak Adem sana söylemem gereken bir takım şeyler var.
Kim olduğunu, ne yaptığını bilmem, İngilizce seviyeni bilmem. Ancak şunu bilmeni isterim. Şu anda Türkçeleştirme Ekibindeki:
Mustafa Budak: Kendisi 1 yıl İngiltere'de yaşayıp İngilizce'yi vatanında öğrenmiştir.
Volkan Gürcan: Kendisi yurtdışında bir süre yaşadığı gibi SI Games ile yazışmalarımızı yürüten kişidir ve İngilizce-Türkçe çeviri hususunda tam bir profesyoneldir.
Burak Duran: Kendisi de yurdışında belli bir süre kalmıştır ve çok iyi İngilizce beilmektedir.
İlhan Aydoğan: Ben de hayatımın 2 yılını sadece İngilizce hazırlıkla geçirdim, ve şu anda eğitim dili İngilizce olan bir üniversitede okuyorum.
Aydın Akgün: Star sporda avrupa editörlüğü yapıyor. sen düşün ingilizcesini.
Ekibin başındaki Volkan Gürcan yıllardır bu işe emeğini vermiştir, saatlerini vermiştir ve FM serisinin 2005, 2006 ve 2007 versiyonlarının Türkçe'ye çevrilmesindeki en büyük pay sahibidir.
Yukarıda saydığım ve grafik tasarımını yapan Mehmet Ali Ardıç da dahil olmak üzere bütün ekibin emeğini hiçe sayıp çevirdiğimiz ve Türkçe olan cümleleri değiştirip yayınlayan adminlerin yahutta yöneticilerinin yaptığı hırsızlığın farkında değilsin. Ayrıca kendin de kabul etmişsin ki maç spikeri cümleleri İngilizce olarak FM 2005 dil dosyasından aldım demişsin. Şimdi sana akıllı bir insan sana sorar: Neden maç spikerini 2007 dosyalarından almadın?
Hints and Tips'e baktım. O konuda dikkatli davranmışsın ve benim çevirirdiğim cümleleri değiştirmişsin ve bazı İngilizce cümleleri değiştirmişsin.
Ülke isimleri falan hikaye. Önemli olan kaç satır çevirdiğindir. Hesapladığımda %33 oluyor ki bu oran senin sitenin adminlerinin dediği oranın üçte biri. Yani orda bile yalan söylüyorsun.
Sen senin sitenin adminlerinin maşasısın Adem. Kullanılıyorsun o adamlar tarafından. Şu konuda yazdığın mesajlara bakarsan, nasıl kendinle çeliştiğini ve yalan söylediğini görürsün.
Kullanılıyorsun Adem, kullanılıyorsun.
Ve bu oyunu çevirirken emek vermiş insanların emeklerini hiçe sayıyor senin siten.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi