1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: ToRResS Bayern Munchen '' Kariyeri ''

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Lightbulb ToRResS Bayern Munchen '' Kariyerim ''

Evet Arkadaşlar ben Çağrı Zorkol'u başlatıp devamını başka üyelerin getirdiği tarzdan değilde Yine o Klasik bir kariyerlerden birde ben yazayım dedim.

İlk Hazırlık Maçıma çıktım Amatör bir takımla oynadığımızın farkındaydık ama ben elimden geldiğince AS takımla çıkmayı yani gelecek Lig için kafamda canlandırdığım Takımı çıkarttım ilk maça

Sonuç beklenildiği gibi geldi ama fark biraz fazlaydı.
    Söylenecek başka bir şey yok zaten Amatör takıma karşı bu kadar sonuç alınırdı diye düşünüyorum

İkinci hazırlık maçım ise Vatandaşlığım olan Türkiye Takımlarından / Galatasaray ile oynadım Maçtan 2 gün önce Kalacağımız Hotel'e gittiğimizde bizim beklemediğimiz bir ilgi ile karşılandık futbolcular Odalarına çekilirken Akşam Saat : 19:00 da Ter idmanı yapacağımızı söylemiştim.

Saat 19:10 Herkez hemen hemen toplanmış kısa bir konuşma yapmıştım ve idmanımıza başlamıştık Kısa 45 Dakikalık bir ter idmanından sonra tekrar herkez dolara çekildi.

Oyuncularımdan İstediğim Performansı alamamıştım Galatasaray karşısında 2.maçında Vasat Oyun Sergiliyen Hasan Salihamidzic birazda gözden düşmüştü.

Diğer Hazırlık maçımda ise; Terrassa ile 4-1 lik galibiyet almıştım.

Terrassa maçından sonra ise beni ve oyuncularımı Sezonun İlk Resmi maçı bekliyordu Ve bir Yarı Final kupa Maç idi benim için çok heyecan vericiydi.

Bayer Leverkuse - Bayern Mücnhen

Maça başlayan takım Leverkusen olmuştu ilk 20 dakikası tempolu ve iyi toplarla devam ederken ilk yarısı 0-0 lık sonuçla bitti, ikinci yarıda ise taraftarları ve iki takımıda sıkıcı bir oyun bekliyordu

Dakikalar 87' gösterdiğinde ise Lucio ya çok sert giren Barnetta Kırmızı kart ile oyun dışına bırakılıyor.

Maçın sonlarına doğru Bayern Takımında bir hareketlenmeler başlıyor ve 6 dakikalık periyotta öylesine baskılı ve presle oynuyorki Leverkusen takımı adete PES etti ve dakikalar 90' ı gösterdiğinde Sahneye 60.Dakikada oyuna giren Fabian MÜLLER çıkıyor ve öylesine güzel altın vuruşuyla Bayern'i Final'e çıkartıcak olan gölü atıyor ve kalan 4 Dakikada gol olmuyr 1-0 lık galibiyetle Bayern Finale Kalıyor

Maçın Kurtarıcısı

Müller.

Lig Kupası Final
    Bayern München - Herta Berlin

Maçtan Dakikalar ;

Sağ Taraftan Bindiren Hasan Salihmidzic Çok iyi bir orta ile arka tarafta bom boş kalan Lahm'a doğru süper bir orta kesiyor ve o güzelliğin ardından harika vuruşuyla Lahm takımı 1-0 öne geçiriyor.

İkinci yarıya Fırtına gibi başlayan Bayern takımı Roy Makkay ile attığı gol ile 2-0 öne geçerek maçı böyle bitirmekte zorlanmadı.

Şampiyon Olan Bayern München İlk kez deneyimsiz başlattığı teknik direktörü Mehmet Kurtuldu yu ayakta alkışlıyorlardı.!

Not: Arkadaşlar Kariyerimi buraya kadar yazıcam 1 hafta boyunca hiç bir şekilde bir kelime dahi eklemicem.

Eklememin sebebi. Kütahya 11-15 Nisan Arası Türkiye Şampiyonası Yarı Final Grubları Maçlarımızın olması.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yeni kariyerLerden birisi..bayern münih sevdiğim takımLardan takip edeceğim..başarıLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

keskebaska zaman yazsaydin kariyerini

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kardeşim hayırlı olsun diyalog eklersen iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

bravo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kariyerinde başarılar torres..diyalogda ekle ama..

başarıların devmını dileris

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Devamını bekliyorum. Bayern'i çok sevmem(FM'de gıcığım onlara) ama takip edeceğim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bayernle kimsede kariyer görmemiştim inşallah başarılı olursun

Nesil
    2006

Serhat iyi bir başlangıç yapmışsın tebrik ederim. Bayern FM'de ki en iyi takımlardan birisidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Çok iyi bir başlangıç Serhat takipçinim..

Başarı kesin bence... Almanya'nın en iyi, Avrupa'nın ilk 10 sırasından bir takım..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Serhat başarılar ama..... anladın sen onu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    Kardeşim hayırlı olsun diyalog eklersen iyi olur
    Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    kariyerinde başarılar torres..diyalogda ekle ama..
    Evet Arkadaşlar ben Çağrı Zorkol'u başlatıp devamını başka üyelerin getirdiği tarzdan değilde Yine o Klasik bir kariyerlerden birde ben yazayım dedim.
    İlginize.!

Nesil
    2006

vaayy tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    İlginize.!
    Eklersen iyi olur dedim daha zevkli olur.İstediğin tarzda yazarsın senin kariyerin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi başarılar diyorum we bence claudıo pizarro (dogrudur sanırsam) sakın satma ıyı bır antrenman programıyla gol krallıgında 1 numara oluyor makaay-pizarro

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar Bayern İle Anlaşamadık çok can sıkıcı oldu Ve İzmirspor'u yönetmeye başladım

Mesaj Yetkileri