Sayfa 5 / 29 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 843 sonuç

Konu: [Murat Özdemir] Giresunspor,Bulancakspor ve ardından Milli Takım [Türkiye] Kariyeri

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

----

İlk 11'ler...

Maç başlamıştı ve Samsunspor etkiliydi.8.dakikada Soner ile Samsunspor 1-0 öne geçti.Daha sonraki dakikalarda pozisyonlara girdik ve bir pozisyon sonucu Ömer Rıza yerde kaldı ve penaltı.Penaltıyı Ahmet Dursun kullandı ve 1-1.İlk yarının son dakikalarında kontra atakla Ahmet Dursun,Ömer Rıza ya alda at dedi ve Ömer Rıza da boş kaleye topu gönderdi.İlk yarı sonucu 1-2.
    50.dakikada Samsunsporun kazandığı frikiği Sercan gole çevirdi ve 2-2.75.dakikada Sercan kendisinin 2.takımının3.golünü kaydetti ve 3-2.Daha sonraki dakikalardaki pozisyonlarda gol sesi çıkmayınca Samsun deplasmanından eli boş dönmüş olduk...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Helal olsun Samsun'uma . Murat geşmiş olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

----

İlk 11'ler...

Maç başlamıştı ve atak yapamıyorduk bir türlü.İlk yarı tam sona erecekken sahneye AHMET DURSUN çıktı ve kendi becerisiyle 1 gol attı ve ilk yarı sona erdi.2.yarıya daha iyi başlamıştık 49.dakikada yine Ahmet Dursun şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi.2-0.Geri kalan dakikalarda başka posizyon olmayınca maçta bu sonuçla bitti.

Maçın Adamı;

Ahmet Dursun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

şansa bala yenmişsin

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aygün kıskanmayalım canım

Bu arada Yarın Denizlispor deplasmanına gideceğiz...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

5 yersin

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çok zor gerçektende...Bu arada 11.sıraya yükseldim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Muratcım bütcen ne kadar acaba merak ettimde yok yani başarılı teknik direktöre Giresunum 1.5 milyon euro bütçe veriyorda

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Muratcım bütcen ne kadar acaba merak ettimde yok yani başarılı teknik direktöre Giresunum 1.5 milyon euro bütçe veriyorda
    Serhat merak etme ben UEFA yı kazanayımda kendi kendime kazancam parayı...Senin gibi klüpden beleş almicam

zor bea uefa he

guzel gidiyor,devamini bekliyorum...

bu arada puan durumunu merak ettim Ligde kacincisin?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

----

İlk 11'ler...

Maç başladı ve Denizli fırtına gibi başladı daha 1.dakikada Murat Bölükbaş Denizli'yi 1-0 öne geçirdi.14.dakikada Organize gelişen atak sonucu Güven Kocabal skoru 1-1'e taşıdı.Ardından 25.dakikada Ahmet Dursun sahneye çıktı ve bizi 2-1 öne geçirdi...2.yarıda oyunun tamamen hakimi Denizlispor'du ve Rafael Marques skoru 2-2 yaptı 54.dakikada.Dakika 80 olmuştu ve Özgür Bayer faulden doğan serbest vuruşu orta yaparak kullandı ceza sahasında Mehmet Düz kafayla topu ağlara gönderdi...2-3.Ancak 90+3'de Milic'in golüyle skor 3-3 olmuştu.Ancak tüm oyuncuların hakeme itirazı vardı pozisyonun ofsayt olduğuna dair...Fakat hakem golü verdi.maç sona erdi.3-3.

Maçın Adamı;

Güven Kocabal

Puan Durumu

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Son dk gol yemekte çok kötü be

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    Son dk gol yemekte çok kötü be
    Üstelik ofsayt pozisyon...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Üstelik ofsayt pozisyon...
    Dahada kötü neyse geçmiş olsun alırsın intikamını

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

----

Müthiş Derbinin ilk 11'leri...

Televizyonda da canlı yayınlanan maça 2 takımda karşılıklı ataklarla başladı ancak gol gelmedi ilk yarıda.2.yarıda da sahada oyuncular aynıydı değişiklik yoktu.Tek değişiklik Giresunspor'un oyunuydu.74.dakikada da bu değişiklik ilk meyvesini Ahmet Dursun'la verdi ve 1-0.Baskılı oyun devam ediyordu 78.dakikada Ömer Rıza'nın harika vuruşu çizgideki Orduspor'lu oyuncuya çarparak ağlara gitti.Başka gol olmadı.Müthiş derbiden zaferle ayrıldık.

Maçın Adamı:

Defansta kusursuz oynayan Adem Dursun

Maç Sonunda açıklama yapan Murat Özdemir: "Görüyorum ve duyuyorumki bazı menejerler ismini vermek istemiyorum(!) benim adımı kullanarak prim yapıyorlar.Onlara kendi başarılarıyla övünmeleri gerektiğini hatırlatırım..."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

insanda bu kadar şans olur mu ya

Nesil
    2006

süper gidiyosun

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    insanda bu kadar şans olur mu ya

Neresi şans olmBilek bu bilek Açıklamayıda umarım dikkate alırsın...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ]

----

Maç başladı ancak ilk yarıda o kadar girilen gol pozisyonundan ses çıkmadı.2.yarı başlarken bir değişiklik yapmak gerekirdi.Bende ilk defa Devran'ı sağ açık oynatmayı denedim ve bu gelişme çok iyi sonuç çıkardı ortaya.2.yarıda Devran'ın girmesi ile sağ kanat inanılmaz derecede işlemeye başladı ve daha ilk dakikada Ahmet Dursun'a yaptığı asist inanılmazdı 1-0.54'de bu kez Ömer Rıza Ahmet'e alda at dedi ve 2-0.10 dakika sonra 64.dakikada bu kez roller değişti Ahmet Dursun Ömer Rıza'ya çıkardı 3-0.85.dakikada son sözü söyleyende maçın yıldızı olan Ahmet Dursun oldu 4-0.

Maçın Adamı;

3 gol 1 asist ile AHMET DURSUN

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

buna şans denilmezde ne denir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu arada arkadaşlar son dakika haberleri vereyim...

Yeni sezonda ÖMER RIZA %99 takımdan ayrılacak.Hiçbir sözleşmeyi kabul etmiyor.Onun yerine forvete şimdiden CENK İŞLER ile anlaştım.

------><-------

Bir de sezon başında Kaleci arayışlarım sonuçsuz kalmıştı ancak şimdi yeni bir kaleciyle daha anlaşma imzaladım.Galatasaray'dan Fevzi Elmas...

bence forvet icin biraz yanlis bir secim olmus ahmet dursun en az 32 yasindadir zaten su anda senin oyunda.E cenk in de ondan pek bi asagi kalir yani yok ama cenk in bitiriciligi tartisilmaz. Ben olsam almazdim. Kaleci ise guzel secim olmus tbr

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bütün alt lig takımları coşuyor, devamını bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Helal abi cenk çok iyi ama biraz yaşlı ama yinede CENK İŞLER HERKESE İŞLER

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ahmet Dursun bu sene beni sırtlayan isim oldu açıkcası toplam 12-13 gol attı şimdiye kadar.Ömer Rıza'dan ise bu sezon hiç verim alamadım.Sezon başından itibaren ayrılmak istiyor o yüzden galiba.Cenk'e gelirsek 35 yaşında benim oyunumda ancak bitiriciliği hala 17...
    Kaleci olarak ise evet takip ediyordum zaten.Sözleşmesi bitincede hemen kaptım...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

super lige cikman zor gibi

benim kariyerede bak

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

En son aldığım galibiyetlerden sonra ligde 7.dim hatırlatırım...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bakalim ne olcak play offlar cok zor olur sana birseysorcam diyelimki plaf off macina ciktin ve finam acinda yenildin oyunu kapatip tekrar acarmisin yoksa seneyemi dersin
    ben meselaeski oyunumda 5 sene cikamamistim hatta oyunumu burda paylasmistim belki arsivde vardir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Neden kapatıp baştan açayım ki Emrah.O zaman ne zevki olur ki değil mi

Valla ne yalan söyleyeyim şu ana kadar oynadığım maçların hiçbirisinde 1 gram şike hile yoktur.Kaydedip,çıkıp,baştan girmenin hiç bir zevkide olmayacağını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Neden kapatıp baştan açayım ki Emrah.O zaman ne zevki olur ki değil mi

Valla ne yalan söyleyeyim şu ana kadar oynadığım maçların hiçbirisinde 1 gram şike hile yoktur.Kaydedip,çıkıp,baştan girmenin hiç bir zevkide olmayacağını düşünüyorum...
    iste senden bu lafi bekliyordum oyle yapan bir cok kisi var sakin onlara cekme

su benim konumada yazsana murat ben yorum yazcamda konuma birlestirme olmasin

Sayfa 5 / 29 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri