1 ile 30 arası toplam 345 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası - Yarı Final | Beşiktaş-Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Egemen bunlar bir hayal. Ama olsun bizi yıldıramayacaklar. İnşallah kazancağız.
    Beyler herkes rahat olsun Fenerbahçe>Tüm TR Ligi Takımları + Federasyon + MHK

Alayına karşı tekiz, şampiyonluğuzda tek alacağız, yenilgimizide tek alacağız.Destek arayanlar, alın teri dışındaki yollarla maç kazananlar/kazanacaklar utansınlar...

Quote Originally Posted by senderson View Post

Alayına karşı tekiz, şampiyonluğuzda tek alacağız, yenilgimizide tek alacağız.Destek arayanlar, alın teri dışındaki yollarla maç kazananlar/kazanacaklar utansınlar...
    çok duygulandım valla .... öyle bir yazmışsın ki hakemler f.b dışında herkeze yardım ediyor ... (geçen sene ki hakemlerle devam ediyoruz) tüm türkiye takımları size karşıymış, karşıda napıyolar ? federasyon hele... adınız federasyonla çıktığı için, artık bütün kararlar lehinize çıkıyor ... bu demegojiyi yapmana gerek yok ....

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by paco View Post
    çok duygulandım valla .... öyle bir yazmışsın ki hakemler f.b dışında herkeze yardım ediyor ... (geçen sene ki hakemlerle devam ediyoruz) tüm türkiye takımları size karşıymış, karşıda napıyolar ? federasyon hele... adınız federasyonla çıktığı için, artık bütün kararlar lehinize çıkıyor ... bu demegojiyi yapmana gerek yok ....
    ne yapıp ne yapmayacağımı sana sormayacağım izin verirsen...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Sunuda soyleyeyim biz 1.5-2 sene once bas bas bagirirken kimsenin federasyon ve hakemler hakkinda sesi cikmiyordu,simdi baskan degisti bir kac kez belki birilerinin ayagina basti.Isler degisince bazi diger takimlarin sesi yukselmeye basladi,zamanin da konusmayanlar bana sunu soylesin gecen federasyon baskani zamaninda sayin Fenebahce SK baskani Aziz Yildirim kendisine telefonda "stadinizi kapatmamiz lazim" dedikten sonra "benim stadimi kapatamazsin,para cezasi verin gidip odeyelim" dedi mi demedi mi arti o konusmadan sonra saha kapandi mi kapanmadi mi?Bu arkadaslar o zaman nerdeydi?
    Mac hakkinda konusacaksak konusalim yok is federasyona hakemlere geldiyse Besiktas camiasinin bu konuda soyleyecek cok seyi var...

Quote Originally Posted by senderson View Post

Gercekten bende aglayacagim,duygu sömürülerine basladiniz...

Bu mesajin paronoyakcadir.Fenerbahce ilk basta Galatasaray´dan üstün olsun,sonra gel bunlari say.Yok TSL bütün takimlarindan büyük ha..Geciniz efendim...

Bak bakalim bu seneki hakem hatalarina,en cok kim zararli cikmis.En fazla kim karli cikmis.Gel sonra bu duygu sömürüsünü yap...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Bak bakalim bu seneki hakem hatalarina,en cok kim zararli cikmis.En fazla kim karli cikmis.Gel sonra bu duygu sömürüsünü yap...
    Ben direk sonuca etki eden 2 FB maçı söyleyebilirim ama konumuz şu anda bu değil.

---------------------------------

Eğer bu forumda bu kupa maçının tartışılmasını istiyorsanız, konunun kapanmamasını istiyorsanız, konuyla alakasız tartışmalar yerine, maçla ilgili yorum ve düşüncelerinizi belirtin. Aksi halde hem siz ceza alırsınız hem de konu kapanır ve bu derbi bu forumda konuşulmaz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri