Ya sunu anlayamiyorum gercekten penalti atmak bir zorunlulukmu?Yani 32 hafta penalti atmayinca hakemin penaltimi vermesi gerekiyor?boyle bir kural yok bildigim kadariyla.Arti bunu surekli gundeme getirmek bence Fenerbahce klubunun alehine ki hakemi zor durumda birakiyor,benim gozlemledigim bu olay gundeme geldikten sonra kimse Fenerbahce'ye penalti calmak istemiyor zor durumda kalmamak icin,adam penaltiyi calmaya niyetlenecek olsa bile iki kere dusunuyor.
Son tumer'in pozisyonu varmis Kayserispor macinda izleyen Fenerbahce'li arkadaslarim penalti dedi ben pozisyonu gormedim,yorum yapmam yanlis olur.Ama penaltiysa keske verilseydi,Besiktas bu sene sampiyon olacaksa bile hakkiyla olacaktir.Besiktas taraftarinin Besiktas'i sevmesi icin sampiyonluga gerek yok,tek tarafli bir ask yasiyoruz![]()
Sizi de en iyi biz anlariz,basimiza gelenleri(ozellikle yuzuncu yildan sonraki yili bir hatirlayin)sizde biliyorsunuz,daha sonrasi da var ya neyse.O yuzden bu muhabbetleri uzatmanin manasi yok.Insallah bu macta da hakem en az hatayla maci bitirir ki emin olun hic bir Besiktas taraftari serefli bir maglubiyeti haksiz bir galibiyete degismez.

Alıntılı Yanıtla