1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Hak Yerini Buldu: Turksportal Hırsızlara Göz Açtırmadı

Hybrid View

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    ability
    sizden zaten bir özür beklemiyordum böyle açıklamalar yapacağınız tahmin ediyordum bütün işin o arkadaşın başına kalacağını da tahmin ediyordum.

Şimdi siz bu yamayla beraber bizle dalga geçmeye bize laf sokmaya çalışmadınızmı sitenizin admini mesajının içinde açık açık NE OLDU TSI yazmadımı yok efendim biz bir şey yapmıyormuşuz koca yılı bir tek tr çevirileri ile geçiriyormuşuz gibi saçma salak laflar etmedinizmi?

Şimdi ne oldu? adem çaldığı ortaya çıkınca bu dediklerinizden vazmı geçtiniz ne olduda yada şöylemi desem çalıntı olduğu ortaya çıkınca ettiğiniz tüm laflar tüm hakaretler içinizde mi PATLADI?
    bu iş zaten tamamiyle o arkadaşın başının altından çıktı onu daha önce belirtmiştim.

Bizim bu sitedeki bazı kişilerden hoşlanmadığımız ve sizinde bizden hoşlanmadığınız bir gerçek.Bu konu daha öncesine dayanıyor:Bir üyenin çaldığı bir inceleme konusunda bizlere haksızca edilmiş onlarca hakaretten ve saçma salak laflardan sonra bu olay patlak verdi.

O söylenen şeyleri söyleyen kişiler aynı düşüncelerin içerisinde ve daha önce bize yönetime girmek istediğini belirten kişilerin daha önce bize karşı haksız tavırlar alması düşündürücü.

Quote Originally Posted by ability View Post
    .Bu konu daha öncesine dayanıyor:Bir üyenin çaldığı bir inceleme konusunda bizlere haksızca edilmiş onlarca hakaretten ve saçma salak laflardan sonra bu olay patlak verdi.
    Siz her üyenizi yönetim kadronuza mi aliyorsunuz. Bir üye demissin.
    Zaten belli. Demin baktim 3 misafir 6 Kayitli üye var. Bu 6 üye de yönetim kadrosunda heralde.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Mesaj Yetkileri