Adem arkadaşın "Bu yama CFF'yi bağlamaz " sözünden sonra yazmıştık yukarıdaki zımbırtıyı. Tahmin etmiş miyiz? Etmişiz...Originally Posted by Selman Ozturk
İtibarsız, karaktersiz insanlarla uğraşmaya başlayalı çok oluyor. O sebeptendir ki kimin ne yapacağını az çok anlayabiliyoruz...
Şimdi bi senaryo yazalım:
Adem'e dediniz ki "Bak aslan parçası sen bu dosyayı güzelce editle.Aman dikkat et iz, cız, bız kalmasın. Sonra biz de bunu alalım "Bilmemkimlere kapak olsun biz Türkçe Fm yaptık. Pek de güzel yaptık" diye yayınlayalım.Online rekorumuzu 37 yapalım"... Adem de dedi ki "Olur abi. Siz isteyin ben editlerim, yalarım yutarım, yemem de yanın da yatarım" vs. vs. vs. birsürü ıvır zıvır muhabbet. Sonra yamayı yayınladınız. Ama bir de bakmışsınız Turksportal'ın uyanık yöneticileri olayı hemen farketmişler. Hırsızlara vermiş veriştirmişler. Başladınız düşünmeye. Sonra tekrar döndünüz Adem'e: "Aslan parçası...Olmadı be. Yemediler uyanıklar. İz bırakmışız ardımızda. Şimdilik biz seni siteden atalım. Birazcık da ağlanalım "Biz hırsız değiliz" diyerekten. Zaman geçer unutulur bunlar. Sonra da seni alırız tekrardan"... Adem de garibim ne yapsın çaresiz kabul eder...
Yukarıdakilere itiraz edebilirsiniz. Kanıt isteyebilirsiniz. Hiç umrumda değil! Çünkü bunlar benim varsayımlarım. Ha ama şunu da unutmayın ki insanların %90'ı bu varsayımların doğruluk oranının çok yüksek olduğuna inanıyor.
Kalp kırmamak için uğraş verdim bu konudaki yazılarımda. Ama o kadar arsızmışsınız ki bırakın kalbinizin kırılmasını yüzünüz bile kızarmamış. Etrafa çamur atmaktan her tarafınız çamura bulanmış. Kirlenmişsiniz en adisinden.
Şimdi dönün yuvanıza düşünün kara kara "Bu lekeleri nasıl temizleriz? Acaba hiç olmayan itibarımızı nasıl kazanırız? Acaba yüzümüzü nasıl döneriz insanlara? Acaba...Acaba...Acaba..." diye...
Bunlar benim tavsiyelerim. Ama siz çok dibe vurmuşsunuz be yavrular. Sizi bu saatten sonra değil benim tavsiyelerim Haydar Dümen'in tavsiyeleri bile kurtaramaz...
Bu saatten sonra özür dilemenizi de beklemiyoruz. Çünkü biliyoruz ki özür dilemek erdemli insanlara özgü bir davranıştır. Siz ve erdem... Yok valla pek bi ilgi kuramadım...
Haydi kalın sağlıcakla. Ayak altında da dolaşmayın fazla. Bu insanların sizlerle uğraşmaktan çok daha mühim işleri var...
İLAVETEN
Hangisine inanalım güzelim. Bakırköy Noter'ine mi? Adem'e mi? Sana mı? Kaprisli Man'e mi? Cff'ye mi? Ya da hepsine mi? Yoksa hiçbirine mi?Originally Posted by maymuncux
Bence cevap hiçbirine. Atılan onca yalandan sonra artık hiçkimse hiçbirine inanmıyor. Boşuna nefes tüketmeyin...