hakkaten adam emek verdi o kadar kapatım gitcekmi şimdi
hakkaten adam emek verdi o kadar kapatım gitcekmi şimdi
Bu arada 2 gündür oyunu açmadım BURSA deplasmanına gidecektik en son birazda onun korkusu var galiba![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
muratkardes benim konuma bak
Emrah kardeş sende arada bu konuya girdiğin zaman benim kariyerimle ilgili yorum yap olur mu?Sadece kendi konunu hatırlatma![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bence çok iyi gidiyorsun. Başarılarının devamını dilerim.
Devamını sabırsızlıkla bekliyorum. İyi oyunlar ve başarılar...
murat kardes benım konuya bak resımlerı koydum
Bekliyoruz Bursa macini![]()
----
Zorlu maç öncesi ilk 11'ler...
Maç oldukça zorlu başlamıştı ve Bursaspor sağlı sollu ataklar yapıyordu ardından golü de 24.de Hüzeyfe Doğan ile buldular.1-0.Bu aynı zamanda ilk yarının da sonucuydu.2.yarıda taktiksel değişiklik ile Orta Saha' yı 3e düşürüp forveti 3 ledim.Risk almıştım yani.Bu değişikliklerden sonra 2.yarıya çok daha iyi başladık ve 48.dakikada Ceyhun ile golü bulduk.1-1.Kalan dakikalarda karşılıklı ataklar vardı ancak gol yoktu.Taa ki 82.dakikada Nail Tilbaç sahneye çıkana kadar.Genç oyuncu 5 kişiyi çalımladı ve kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak o bencillik etmedi ve pasını boştaki Ahmet Dursun'a verdi o da boş kaleye topu yuvarladı.1-2.Kalan dakikalarda gol olmayınca maç 1-2 sona erdi...
Maçın adamı;
Oyuna 2.yarıda girmesine karışın harika bir iş çıkaran Nail Tilbaç.
Merakla bekliyoruz...
Edit: Dediğim anda maç geldi
Bir edit daha: Nail Tilbaç kaç yaşında? Senin altyapından mı?
naıl tılbac onun alt yapısından degıl besıktas alt yapısında oyun basında dıyarda kıralık
ben nedıyorum dıyarbakırda kıralık besıktasın pafından cıktı
bu arada murat doymus kacırmayın cok ucuza
peki bjk den nası geldi sana?¿
hadi devam![]()
Arkadaşlar oyuna gireceğim birazdan oynar oynamaz eklerim...Bu arada maçta GİRESUNSPOR-Trabzonspor Fortis Türkiye Kupası maçı![]()
Merakla ve ilgiyle takip ediyorum. Başarılarının devamını dilerim.
----
Kadrolar
Maç başladı ve Trabzonsporun da atakları başladı maçla beraber.Jaba ile 2-3 pozisyon kaçırdılar.23.dakikada Kornerden gelen topa Cem Karaca vurdu ve Giresunspor sürpriz bir şekilde öne geçti.1-0.Bu dakikadan sonrada Trabzon hücumları devam ediyordu.38.dakikada bu kez Trabzonsporda kornerden gelen topu Stepanov kafayla ağlara gönderdi.1-1.İlk yarı bu skorla bitti.2.yarıda Jaba ve Trabzonspor golleri kaçırmaya devam ediyordu.Bizde Ahmet Dursun'la pozisyonlara girmiştik ama gol atmayı becerememiştik.Maçta başkada gol olmayınca 1-1 sona erdi...
Maçın adamı;
Adem Dursun
Grubumun son hali
söyle kaç kere oynadın maçı![]()
çok güzel gidiyor başarılarının devamını diliyorum... takımın baya iyi heralde
not: es-es ne durumda? transferler felan
I'm back...
murat kardeşim çok güzel gidiyor.Senin gibi oyuncular eskide kaldı..Bende Beşiktaşlıyım..Kanka maçta başarılar şimdiden.Ama zor görünüyor işin...
Böyle kariyer bi sende bi de Capello da var Murat![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
----
Kadrolar
Maç başladı ve atak oynuyorduk.18.dakikada penaltı kazandık.Penaltıyı sürpriz bir isim kullanıyordu.Özgür Bayer ve gool.0-1.Karşılıklı ataklar devam ediyordu 38.dakikada kornerden gelen topu yine Özgür Bayer ağlara gönderdi.0-2.İlk yarı bu skorla bitecek derken bu kez de sahneye Mehmet Düz çıktı.0-3. 2.yarıdada gol olmayınca 3 puanı 3 golle aldık.
Maçın adamı;
Özgür Bayer
Beşiktaş maçı öncesi son puan durumu...
Trabzon son macini oynadigi icin sen besiktasa yenilsen bile gruptan cikiyorsun.Tebrik ederim.Insallah ceyrek finalde kolay bir ekiple karsilasirsin![]()