İddaa yattı ula Erciyes ..Şaka bir yana, Bülent Korkmaz ve takımı herkesi şaşırtmaya devam ediyor .. Helal olsun Büyük Kaptan'a ..
İddaa yattı ula Erciyes ..Şaka bir yana, Bülent Korkmaz ve takımı herkesi şaşırtmaya devam ediyor .. Helal olsun Büyük Kaptan'a ..
Kayseri Erciyes adina sevindim... Insallah bizimle birlikte Finale kalirlar ve UEFA ya giderler...
helal erciyese!
Helal olsun Erciyes takımına.. Büyük kaptan takımı inanılmaz değiştirdi.. Helal olsun... Tüm emeklerine helal olsun..
Erciyes'i tebrik ediyorum Onlar bunu haketti.![]()
bır teknık dırektor degısımı takımı bu kadar etkıler yani.. walla tebrıkler bu kadar basarıdan sonra kupayı da alsınlar dıyecem ama bız warız![]()
ercıyes fınale kalırsa kı kalacak ozaman seneye UEFA da ercıyes
Seneye Kayserinin 2 takiminida yeni statlarinda UEFAda gorecez gibi geliyor bana..
yazıklar olsun ya erciyesede yenildik bi takımda anca bu kadar kazma oyuncu olabilir cesaret azim hiç bişe kalmamış oyuncularda ama yinede turu geçcez erciyes bu kadar şanslı olmayacak
[SIGPIC][/SIGPIC]
ercıyes turkıye kupasından kalır ama kayseı uefa ya kalması ıcın 3.olması lazım 3. olmasıda zor kotude olsa gs orayı bırakmaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ercıyes dusundugun kadar kotu degıl ıyı kosuyorlar mucadele edıyorlar sadece sanslarıda var onların
Helal olsun Erciyes´e.Bülent Kaptana.Mükemmel bir cikis yakaladilar.Uefaya gidiyorlar seneye.Vallahi helal olsun!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Erciyes sanslimiydi?Sen maci izledin galiba,ne goller kacirdilar.Trabzon bu macta fark yemedigine dua etsin
Kendi sahanizda yenemediginiz erciyesi,kayseri demi yeneceksiniz![]()
Helal olsun Ercıyese buyuk ı basardılar yıne.
Helal erciyese adamlar belki 2.lige düşücekler ama uefa da mücadele vercekler![]()
Ah ah ulan ahj bu ercıyesı bız elıyorduk yanı orduspor bunları bız 2-0 yenıyorduk ılk turda ama hakem kararından 3-2 yenıldık hatta hakem uzun sure konusuldu maca 9 dakıka uzatma verdı uzatmada yedık golu ıkı oyuncu attı haksız yere offffffffff
1 gol atıp ısı baglıyorlar
Helal olsun Erciyes'e ve özellikle de Bülent Korkmaz'a.
Erciyes kupayıda alır inş.
helallllllllllll be erciyesim bülent hocam büyüksün maçı derste dinledik radyoyla gol olunca havaya uçtum derste hocadan dayak yiyecektik radyoda gitti ama neyse sana radyo feda olsun kayserispor ve sen kayserinin gururusunuz inşallah ikinizde uefaya kayseri uefa olmasa bile inter-totodan gider helal aslanlarım size siz herşeyi hakediyosunuz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bumu rahat dostum
Helal olsun Erciyes'e liden düşüp UEFA'ya gidecekler büyük başarı. İnşallah ligde de kalmayı başarırlar. Bu takım UEFA'ya bu sezon gidecektir.
bakıyorum ama bişey göremiyorum yanlış maç izlemiş olmayasın yada dinlemiş?
[SIGPIC][/SIGPIC]
Tebrikler Erciyes iyi oynadı ve kazandı.Kupayı da alıcaktır![]()
Peskolik geçersin ziya da öyle diyor dünki açıklamasında görceZZZ !!![]()
Bülent Kaptan geldiğinden beri takımın başına takım coştu 3 büyüklerden birinde td olmayı hak ediyor![]()
Yaa ne turundan bahsediyorsunuz bizim başımızda Ziya Doğan oldugu sürece kupa falan alamayız buraya gelmemiz bile şans...
bence turu geçicez
poliannacılık oynuyorum gine dimi
arkadaşlar bir galibiyet aldı çoştunuz bence TS yenecektir rovanşı bu arada rövanş ne zaman
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.