1 ile 30 arası toplam 445 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2006-2007 sezonu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

7 tane yiyen bi takımın buralara kadar gelmiş olması çok ilginç.Bi amatör küme takımı bile bu kadar golü yiyemezdi.Ben ManU yu değil Roma'yı kutlarım.
    Chelsea bu sene çok hevesli zate Mourinho'da büyük olasılıklar ŞL alınmazsa gidecek o da bunun bilincinde.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    7 tane yiyen bi takımın buralara kadar gelmiş olması çok ilginç.Bi amatör küme takımı bile bu kadar golü yiyemezdi.Ben ManU yu değil Roma'yı kutlarım.
    Chelsea bu sene çok hevesli zate Mourinho'da büyük olasılıklar ŞL alınmazsa gidecek o da bunun bilincinde.
    roma traffordda tarla gıbı alanlar bırakmıs dedıgınde haklısın cunku hakıkaten ceyrek fınale gelıpde rovans macında 7 gol yemek gercekten buyuk basarı ne gs ne fb ne bjk 7 yemezdı dıorum hatta en fazla 2-3-4 olurdu ama roma
    1.golden sonra bırakmıs resmen

ınsalla lıverpool manutd fınal oynar kım kazanırsa kazansın bu sekılde olursa ama chelse fınale cıkabılırsede cok cok dehset bı mac ızleyebılırız malum lıgın ıntıkamı ecc de alınır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by paco View Post
    ingilizler cl ye damgalarını vuruyorlar valla ... dünya futbolunu kulüp bazında ingilizler ve italyanlar götürüyorlar .... biri bunları durdursun ....
    ıngılız ıtalyan ıspanyol takımlarının avrupa kupalarındakı hegamonyasını eğer dedıklerını yaparsa platını durduracak merak etme ama ne zaman yapar bu dedıklerıı bılmıyorum

Mesaj Yetkileri