Maç bitmek üzere.Bitti.Tebrikler Beşiktaş...
Maç bitmek üzere.Bitti.Tebrikler Beşiktaş...
Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır
keşke 2-0 olsaydıda daha garantili olsaydi![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
maç bitti bitti 1-0
oh be maç bitti..
siz merak etmeyin bunun kadıkoyu war romada man unt i 2-1 yenmişti ama![]()
besiktas cok sansli bir takim...
Bunu Kadkoy'ud va.Tam kadro ıle cıkarsak Kadıkoy'de rahat alrz.
Öncelikle Beşiktaş'ı Tebrik Ediyorum..
Her Maçta Olduğu Gibi Hakemler Kendini Gösterdi Tebrikler..
Yarın ben en yakın arkadaşımla nasıl konuşacağım bilmiyorum.(O Beşiktaş'lı)
Galatasaray'ı yeniyoruz ama Beşiktaş'ı yenemiyoruz ya. Şanslı adamlar.
BJK li arkadaşları .... hee bide ZİCO yu tebrik ediyorum..
işte böylwe hersene böyle fenerede böyle
BoBoooooooo
Fenerede boş geçmiyorrrrrrr![]()
Bunun Kadıköyü'de var. 3-4![]()
bu maçıda şanssızlıkla kaybettik diyosunya helal olsunbesiktas cok sansli bir takim...
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kezman, Alex, Appiah olmadan ecel terleri dökerek 1-0 yenildik birde olsalar neler olacaktı.![]()
Zico'ya afferin bunu sonucu belliydi. Gol yedikten sonra aldı. Gol yemeden önce kozunu koymalıydı.Zico ile mutsuz son. Yakında sinemalarda...
Bence Fener işi zora soktu .. Avantaj Beşiktaşta, ikinci maçta seyirci desteği olacak belki ama futbolcuların üzerinde bir baskıda olacak. Ayrıca 100. yıl da iki kupa alma isteği ve uzun yıllardır bu kupanın alınamayışı futbolcuları strese sokacaktır .. Bence Beşiktaş ikinci maçta sakin olursa finale çıkar..
zico adam gibi takımla cıkarsa 2.mac rahat alırız
siz merak etmeyin
Arkadaşlar siz Alex'i oynatmadınız pişman olun![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ben valla hiç üzülmüyorum ikinci maca askadro ıle cıkarsakcok rahat alırız bence.Bu kadro ıle bu kadar zorladıgımıza gore as kadro ıle.....