Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 345 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası - Yarı Final | Beşiktaş-Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Zico'yu anlamak mümkün değil Alexi oynatmamasının Nedeni ne olabilir acaba cok merak ediyorum..

Sen Üzerinde büyük bir baskı olan tümer'i ilk11 oynatıyorsun ama Alex yedek Helal olsun sana ne diyebilirim ki ben..

Nesil
    2006

Ben ona değil de yanarım yanarım YARIN OKULA HANGİ YÜZLE GİDECEĞİME YANARIM

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Biz mi oynatmadık Zico denılen neyüdüğü belirsiz adam oynamadı.
    Zico denilen nedüğü belirsiz adam taknik direktörünüz dostum...

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Biz mi oynatmadık Zico denılen neyüdüğü belirsiz adam oynamadı.
    Siz derken FB taraftarını oradan da dolaylı olarak Zico'yu vurguladı arkadaş kanımca..
    Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Zico'yu anlamak mümkün değil Alexi oynatmamasının Nedeni ne olabilir acaba cok merak ediyorum..

Sen Üzerinde büyük bir baskı olan tümer'i ilk11 oynatıyorsun ama Alex yedek Helal olsun sana ne diyebilirim ki ben..
    beraberliğe yatmak istedi kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Bugra Garcia View Post
    beraberliğe yatmak istedi kanımca
    Tümer'i oynatıpta Alex'i oynatmayıp Beraberlik heee

Gördük Tümer Ne yapabildi Alex olsaydı Yine Bir şeyler Yapabilirdi Ama Zico Bunun Farkında Değil 90 dakika Islıklanan Tümer Sahada Yoktu..

Ama Hiç kimsenin Suçu Yok Tek Suç Zico'nundur..

Beşiktaş'ı da tebrik ederim Maçta Hiç Bir Tatsızlık olmadı Maçın olaysız Sona erdiğinede Sevindim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Zico denilen nedüğü belirsiz adam taknik direktörünüz dostum...
    Ben ona t.d bile demem nyüüğü belrsiz bir adam macta t.d lukte yapmıyor zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ama t.d nüz olduğu gerçeğini hiçbirşey değiştirmiyor.İşini yaptığı düşünülüyor ki hala takımın başında.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

beşiktaşla oynayanlar korkuyormu ne aynısını gerets de yazmıştı.. hem tümer'iniye oynattığını hepimiz biliyozz...aiz rahat olun...tartışacak halim yokk...ben kutlamaya gidiyom

Nesil
    2006

neüdü belirsiz bir adam bile alex i ilk 11 e alırdı yaa bizi böyle sinirlendirmeyi meslek bi edinmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bugra Garcia View Post
    beşiktaşla oynayanlar korkuyormu ne aynısını gerets de yazmıştı.. hem tümer'iniye oynattığını hepimiz biliyozz...aiz rahat olun...tartışacak halim yokk...ben kutlamaya gidiyom
    Sizden niye korkalım ya neyınızden korkucaz.ok sevindin bugun unutma daa rövans var.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ama t.d nüz olduğu gerçeğini hiçbirşey değiştirmiyor.İşini yaptığı düşünülüyor ki hala takımın başında.
    Su anda göndersek bizim için daha kötü olur.Türk t.d getirsek,Rıdvanı falan belkı mutıs olur ama bizim basan Türk hayatta getirmez yabancı olsn ne olursa olsun diye bir dusunce var kafasında.

Semih ileride cok yanliz kaliyordu. Geriye gelip top almaya calisti ama bu sefer de ileride kimse kalmiyordu.
    Deniz yine o berbat performansini gösterdi. 5 pasindan 3'ü Besiktas futbolcularina 2'si geri pasti.
    Aurelio gercektende kaliteli bir oyun sergiledi. Olmasaydi Besiktas icin cok kolay mac olurdu.
    Lugano 4 müsait kafa topunun hepsini disari atti. Üstelik 2 tanesi % 100 gol pozisyonuydu.
    Önder Turaci golde büyük hatasi vardi. Diger dakikalarda iyiydi.
    Deivid sag acikta forvetten daha iyi oynadi. Ama gene yaptiklari bir ise yaramadi.
    Ümit ortalarini gelistirmis. 2 ortasindan baska isabetsiz ortasini görmedim.
    Zico ise mac kadrosu ile maca damgasini vurdu. Zicoya bu macta 10 üzerinden 2 bile verilmez. Vasatin daha vasatiydi.
    Macta en begendim isimler Aurelio & Ibrahim Toraman & Delgado

Lütfen mesajlarimizi yazarken dikkatli olalim.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Su anda göndersek bizim için daha kötü olur.Türk t.d getirsek,Rıdvanı falan belkı mutıs olur ama bizim basan Türk hayatta getirmez yabancı olsn ne olursa olsun diye bir dusunce var kafasında.
    Rıdvan'da daha önce bu takımda t.d lük yapmadımı ozaman kovuldu şimdi medet mi umar oldunuz?????

Nesil
    2006

Deivid sag acikta forvetten daha iyi oynadi. Ama gene yaptiklari bir ise yaramadi.
    Deivid ne yaptı ki ..??

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Kezman, Alex, Appiah olmadan ecel terleri dökerek 1-0 yenildik birde olsalar neler olacaktı.

Zico'ya afferin bunu sonucu belliydi. Gol yedikten sonra aldı. Gol yemeden önce kozunu koymalıydı. Zico ile mutsuz son. Yakında sinemalarda...
    Kezman ve Appiah olsa ne yazar? Tum sezon oynuyorlarda da ne oluyor? Saracoglu stadindaki ilk macta vardi da ne oldu? Resmen mazeret uyduruyorsunuz iste. Merak etmeyin, Saracoglu'nda da yenip susmanizi saglayacagiz bir kere daha.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Kezman ve Appiah olsa ne yazar? Tum sezon oynuyorlarda da ne oluyor? Saracoglu stadindaki ilk macta vardi da ne oldu? Resmen mazeret uyduruyorsunuz iste. Merak etmeyin, Saracoglu'nda da yenip susmanizi saglayacagiz bir kere daha.
    bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zico yeter artık bıktım yaa!!!alex 'le kezman böle bir maçta nasıl yedek ALLAH ALLAH cinnet geçiriom şu an çok kötüyüm harbi.Yarın okula ne yüzle gitcem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rıdvan'da daha önce bu takımda t.d lük yapmadımı ozaman kovuldu şimdi medet mi umar oldunuz?????
    Kovulmadı,istifa etti.
    Rüstü sayesınde.Yoksa bu takımın basında uzun yıllar dururdu.

Nesil
    2006

Mezaret değil Fenerin yedeklerine yeniliyordunuz haberiniz yok. Çektiğimz şut sayısı ve isabet aynı tek fark bir gol attınız. İlk maçta Kezman yoktu sonradan girdi hatırlatırım. İkinci yarı Ecel terleri dökltünüz.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    hakem ne yaptı bir açıklasana....
    Bjk yi tebrik ediyorum keşke 2-0 olsaydı ama olsun buda iyi skor
    Bende merak ediyorum acikcasi. Tek hatasi elle oynayan Lugano'yu ikinci saridan atmamasi, onun disinda hatasizdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

26 nısan aksamı görüsürüz.

Nesil
    2006

Ya bjk4ever arkadaşım tamam yendiniz tebrik ediyoruz ..
    ama mesajının dozunu ayarla derim ben Tahrik edici Mesajlar yazıyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende merak ediyorum acikcasi. Tek hatasi elle oynayan Lugano'yu ikinci saridan atmamasi, onun disinda hatasizdi.
    Lugano'ya verdı sarı kart haksızdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mezaret değil Fenerin yedeklerine yeniliyordunuz haberiniz yok. Çektiğimz şut sayısı ve isabet aynı tek fark bir gol attınız. İlk maçta Kezman yoktu sonradan girdi hatırlatırım. İkinci yarı Ecel terleri dökltünüz.
    +1 katılıyorum.....

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kovulmadı,istifa etti.
    Rüstü sayesınde.Yoksa bu takımın basında uzun yıllar dururdu.
    Kovuldu, istifa etti, istifaya zorlandı vs. Böyle kaybedilen maçlardan sonra o gitsin bu gelsin şeklinde yapılan yorumlar bana akıllıca gelmiyor.Zico çıkıp yarın hadi ben gidiyorum dese bunun kime faydası dokunacak biri bana anlatabilir mi???

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Duyan da 8 yedekle ciktiniz zanneder, bizde de Bobo eksikti, Ibrahim Uzulmez eksikti, onlar as oyuncu degil mi? Hic bosuna aglayip kendinizi teselli etmeye calismayin, Saracoglu'unda da gorecegiz neler olacagini. Sonucta 180 dakika gol atamadiniz, hala kendinizi dev aynasinda goruyorsunuz....

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

kontra ataktan gol atınca şans oluyor demek vay be dur bakalım neler öğreneceğiz daha.
    Offf bu saatten sonra bide size laf mi anlatacam.. istedigin yerden anla lafi..

Nesil
    2006

Hakem ne yapmadı mı? Gereksiz yere Tümer'ê sarı kart gösterdi. Evet faul değil ama o pozisyonda dünyada ki her insan düşer. Ayağıda ki topa birden darbe geliyor dengeni kaybediyorsun. Hakeme aldatmalık haraket oluyor. Eğer o pozisyonda ayakta kalan zaten insanüstü bir adamadır. Lugano gereksiz yere sarı kart gösterdi Koray ile orada çarpıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

ilk yari iki takim da iyi oynamadi ama besiktasin da fenerin de az pozisyonu vardi bi de nobrenin yuzde yuz atamadigi gol vardi ama bjk ilk yari daha iyi pozisyonlara girdi ardindan ikinci yari da iyi gecmedi bi sure futbol olarak daha sonra 10 15 dk lik bi periyod fener cok baski kurdu net 2 pozisyon buldular semih ve tuncayla burda defansimiz ciddi hatalar yapti fakat 5 dk lik bi toparlanma sureci bize golu getirdi ve maci aldik. en onemlisi gol yemememizdi

Edit : ya tamam maci kaybettiniz sinirlisiniz ama bu mac icin bile biseylere bahane bulmaya calismak gereksiz yani bjk butun kupalari alicak millet hala yok su soyle olsaydi dicek yok hakem soyle yapti ondan oldunuz dicek hep te hakem hakem olmaz ki bu macta alex olsa belki farkli olurdu ama boyle mazaretlerin arkasina siginarak besiktas hicbisey basarmadi demek yersiz bizde de burak diye bi adam var onun yuzunden zaman zaman 12 ye 10 gibi oldu aldigi topu fenere pas olarak verdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kovuldu, istifa etti, istifaya zorlandı vs. Böyle kaybedilen maçlardan sonra o gitsin bu gelsin şeklinde yapılan yorumlar bana akıllıca gelmiyor.Zico çıkıp yarın hadi ben gidiyorum dese bunun kime faydası dokunacak biri bana anlatabilir mi???
    Nerdeeeee öye birsey demezkı yüzsüz.Gİtse herkese fadası olur.

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri