Zico'yu anlamak mümkün değil Alexi oynatmamasının Nedeni ne olabilir acaba cok merak ediyorum..
Sen Üzerinde büyük bir baskı olan tümer'i ilk11 oynatıyorsun ama Alex yedek Helal olsun sana ne diyebilirim ki ben..
Zico'yu anlamak mümkün değil Alexi oynatmamasının Nedeni ne olabilir acaba cok merak ediyorum..
Sen Üzerinde büyük bir baskı olan tümer'i ilk11 oynatıyorsun ama Alex yedek Helal olsun sana ne diyebilirim ki ben..
Ben ona değil de yanarım yanarım YARIN OKULA HANGİ YÜZLE GİDECEĞİME YANARIM
Tümer'i oynatıpta Alex'i oynatmayıp Beraberlik heee
Gördük Tümer Ne yapabildi Alex olsaydı Yine Bir şeyler Yapabilirdi Ama Zico Bunun Farkında Değil 90 dakika Islıklanan Tümer Sahada Yoktu..
Ama Hiç kimsenin Suçu Yok Tek Suç Zico'nundur..
Beşiktaş'ı da tebrik ederim Maçta Hiç Bir Tatsızlık olmadı Maçın olaysız Sona erdiğinede Sevindim..
beşiktaşla oynayanlar korkuyormu ne aynısını gerets de yazmıştı.. hem tümer'iniye oynattığını hepimiz biliyozz...aiz rahat olun...tartışacak halim yokk...ben kutlamaya gidiyom
Sizden niye korkalım ya neyınızden korkucaz.ok sevindin bugun unutma daa rövans var.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Su anda göndersek bizim için daha kötü olur.Türk t.d getirsek,Rıdvanı falan belkı mutıs olur ama bizim basan Türk hayatta getirmez yabancı olsn ne olursa olsun diye bir dusunce var kafasında.
Semih ileride cok yanliz kaliyordu. Geriye gelip top almaya calisti ama bu sefer de ileride kimse kalmiyordu.
Deniz yine o berbat performansini gösterdi. 5 pasindan 3'ü Besiktas futbolcularina 2'si geri pasti.
Aurelio gercektende kaliteli bir oyun sergiledi. Olmasaydi Besiktas icin cok kolay mac olurdu.
Lugano 4 müsait kafa topunun hepsini disari atti. Üstelik 2 tanesi % 100 gol pozisyonuydu.
Önder Turaci golde büyük hatasi vardi. Diger dakikalarda iyiydi.
Deivid sag acikta forvetten daha iyi oynadi. Ama gene yaptiklari bir ise yaramadi.
Ümit ortalarini gelistirmis. 2 ortasindan baska isabetsiz ortasini görmedim.
Zico ise mac kadrosu ile maca damgasini vurdu. Zicoya bu macta 10 üzerinden 2 bile verilmez. Vasatin daha vasatiydi.
Macta en begendim isimler Aurelio & Ibrahim Toraman & Delgado
Lütfen mesajlarimizi yazarken dikkatli olalim.
Deivid ne yaptı ki ..??Deivid sag acikta forvetten daha iyi oynadi. Ama gene yaptiklari bir ise yaramadi.
zico yeter artık bıktım yaa!!!alex 'le kezman böle bir maçta nasıl yedek ALLAH ALLAH cinnet geçiriom şu an çok kötüyüm harbi.Yarın okula ne yüzle gitcem![]()
Ya bjk4ever arkadaşım tamam yendiniz tebrik ediyoruz ..
ama mesajının dozunu ayarla derim ben Tahrik edici Mesajlar yazıyorsun
Duyan da 8 yedekle ciktiniz zanneder, bizde de Bobo eksikti, Ibrahim Uzulmez eksikti, onlar as oyuncu degil mi? Hic bosuna aglayip kendinizi teselli etmeye calismayin, Saracoglu'unda da gorecegiz neler olacagini. Sonucta 180 dakika gol atamadiniz, hala kendinizi dev aynasinda goruyorsunuz....
Hakem ne yapmadı mı? Gereksiz yere Tümer'ê sarı kart gösterdi. Evet faul değil ama o pozisyonda dünyada ki her insan düşer. Ayağıda ki topa birden darbe geliyor dengeni kaybediyorsun. Hakeme aldatmalık haraket oluyor. Eğer o pozisyonda ayakta kalan zaten insanüstü bir adamadır. Lugano gereksiz yere sarı kart gösterdi Koray ile orada çarpıştı.
ilk yari iki takim da iyi oynamadi ama besiktasin da fenerin de az pozisyonu vardi bi de nobrenin yuzde yuz atamadigi gol vardi ama bjk ilk yari daha iyi pozisyonlara girdi ardindan ikinci yari da iyi gecmedi bi sure futbol olarak daha sonra 10 15 dk lik bi periyod fener cok baski kurdu net 2 pozisyon buldular semih ve tuncayla burda defansimiz ciddi hatalar yapti fakat 5 dk lik bi toparlanma sureci bize golu getirdi ve maci aldik. en onemlisi gol yemememizdi
Edit : ya tamam maci kaybettiniz sinirlisiniz ama bu mac icin bile biseylere bahane bulmaya calismak gereksiz yani bjk butun kupalari alicak millet hala yok su soyle olsaydi dicek yok hakem soyle yapti ondan oldunuz dicek hep te hakem hakem olmaz ki bu macta alex olsa belki farkli olurdu ama boyle mazaretlerin arkasina siginarak besiktas hicbisey basarmadi demek yersiz bizde de burak diye bi adam var onun yuzunden zaman zaman 12 ye 10 gibi oldu aldigi topu fenere pas olarak verdi![]()