Su anda göndersek bizim için daha kötü olur.Türk t.d getirsek,Rıdvanı falan belkı mutıs olur ama bizim basan Türk hayatta getirmez yabancı olsn ne olursa olsun diye bir dusunce var kafasında.
Rıdvan'da daha önce bu takımda t.d lük yapmadımı ozaman kovuldu şimdi medet mi umar oldunuz?????
Kovulmadı,istifa etti.
Rüstü sayesınde.Yoksa bu takımın basında uzun yıllar dururdu.
Kovuldu, istifa etti, istifaya zorlandı vs. Böyle kaybedilen maçlardan sonra o gitsin bu gelsin şeklinde yapılan yorumlar bana akıllıca gelmiyor.Zico çıkıp yarın hadi ben gidiyorum dese bunun kime faydası dokunacak biri bana anlatabilir mi???
Kovuldu, istifa etti, istifaya zorlandı vs. Böyle kaybedilen maçlardan sonra o gitsin bu gelsin şeklinde yapılan yorumlar bana akıllıca gelmiyor.Zico çıkıp yarın hadi ben gidiyorum dese bunun kime faydası dokunacak biri bana anlatabilir mi???
Nerdeeeee öye birsey demezkı yüzsüz.Gİtse herkese fadası olur.
Belki baskalarına faydası olmıycak ama bana faydası olacak.En azından mac izlerken onun o muşmula suratını görüp delirmicem.
Bence böyle olmamalı arkadaşım eğer kimseye bir yarar sağlamaycaksa arkasında durulmalı en azından sezon sonuna kadar.Fenerbahçeli olmadığım için belki bana söylemesi kolay geliyor diye düşünebilirsin ama Tigana gitsin dediklerinde de aynı şeyleri savunuyordum.