Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 345 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası - Yarı Final | Beşiktaş-Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bende merak ediyorum acikcasi. Tek hatasi elle oynayan Lugano'yu ikinci saridan atmamasi, onun disinda hatasizdi.
    Bu Konuyu büyütüpte Tartışma Çıkarmaya niyetim yok Ben Söyliceğimi Söyledim Beşiktaş'ı tebrik Ederim Dedim..

Ne Hakem Suçlu Ne Futbolcular Tek Suçlu Zicodur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bjk4ever mesajlarının dozunu fazla kaçırma kavga çıkabilir forumda..bu arada tüm bjk alemine tebrikler napalım önümüzdeki maçlara bakacaz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Bu Konuyu büyütüpte Tartışma Çıkarmaya niyetim yok Ben Söyliceğimi Söyledim Beşiktaş'ı tebrik Ederim Dedim..

Ne Hakem Suçlu Ne Futbolcular Tek Suçlu Zicodur..
    En doğrusunu söyledin+2

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

emre haklı mertcan şu anda gitmesi zarar olur en iyisi sezon sonu gitmesi yönetim işe el koysun bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Offf bu saatten sonra bide size laf mi anlatacam.. ......................
    Hocam biraz akıllı yaz mesajlarını tamam???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Ne faydası olacak arkadaşım???
    Belki baskalarına faydası olmıycak ama bana faydası olacak.En azından mac izlerken onun suratını görüp delirmicem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Belki baskalarına faydası olmıycak ama bana faydası olacak.En azından mac izlerken onun o muşmula suratını görüp delirmicem.
    mertcan çok sinirlenmiş bnm gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    emre haklı mertcan şu anda gitmesi zarar olur en iyisi sezon sonu gitmesi yönetim işe el koysun bence...
    Rıdvan kadar bu takıma ıyı tanıyan bırı yok abıcım yaa.Getirsinler Rıdvan'ı bitsim cektıgımız cile.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bende merak ediyorum acikcasi. Tek hatasi elle oynayan Lugano'yu ikinci saridan atmamasi, onun disinda hatasizdi.
    Lugano ne zaman elle oynadi ya sen hangi maci seyrettin???
    Lugano'ya verdigi kart sacma sapan bir kartti adam Koray'a dokunmadi bile Koray'in 2 sari karttan kirmizi kart gormesi gerekirdi sahada en cok faul yapan isimdi...!!

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Belki baskalarına faydası olmıycak ama bana faydası olacak.En azından mac izlerken onun o muşmula suratını görüp delirmicem.
    Bence böyle olmamalı arkadaşım eğer kimseye bir yarar sağlamaycaksa arkasında durulmalı en azından sezon sonuna kadar.Fenerbahçeli olmadığım için belki bana söylemesi kolay geliyor diye düşünebilirsin ama Tigana gitsin dediklerinde de aynı şeyleri savunuyordum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

kontradan gol atmak şans işyse ohooooo her çam bala mala kazanılıyo o zaman
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mertcan çok sinirlenmiş bnm gibi
    Sinirlenmek kelımesı az kalır.Ben nasıl okula gitcem yaBugunde o kadar cok konusmustumkı okulda of of

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Rıdvan kadar bu takıma ıyı tanıyan bırı yok abıcım yaa.Getirsinler Rıdvan'ı bitsim cektıgımız cile.
    Rüştü hala takımda hemde bukez birde Volkan var Mertcan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sinirlenmek kelımesı az kalır.Ben nasıl okula gitcem yaBugunde o kadar cok konusmustumkı okulda of of
    sen gel bizim buraya beraber okula gitmeyek internet cafeye kaçalım

Yine kazandık... Bobo sagolsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bencede rıdvan dilmen gelsin ama şimdi gelirse zararı olmaz mı??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Rüştü hala takımda hemde bukez birde Volkan var Mertcan

Olsun ab gelsin.Su anda bu takımın ılac Rıdvan'dır.Kalede Serdar oyar hem.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ne Ridvan'i Ridvan teknik direktör felan degil... Yorumculuk yapsin o..
    Türk Hoca gelecekse Ertugrul Saglam getirilmeli.. Ama ben yabanci hocadan yanayim..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beşiktaş'a tebrikler iyi oynadı.Fener'de Alex ve Appiah olmadan en fazla bunu yapabiliyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bencede rıdvan dilmen gelsin ama şimdi gelirse zararı olmaz mı??
    Bence olmaz.
    Rıdvan,Fenerbahce'yi cok ıyı tanıyor oyuncuların ozellıklerın falan cok ıyı bılıyor cok da zekı brsi daha demn de soledıgım ibi bu akımın ılacı Rıdvan'dır bence.

Beşiktaş'ı kutluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aygün sen maçı izlemedin mi bu kadroyla onları az kala yeniorduk ama zico öldürücü darbeyi vurmadı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ozaman iş değişir tabi Serdar oynayacaksa Ama ben Rıdvan'ın birşeyler yapabileceği konusunda şüpheliyim çünkü 2 maç kötü sonuç alınsa daha önce yapamamıştı zaten neden tekrar getirildi falan olacaktır.

Kimse hakeme bir şey demesin, çok iyi maç yönetti. Açıkçası bu kadar iyi yöneteceğini tahmin etmiyorum, taraflı bir yönetim bekliyorum ama beni mahçup etti Fırat Aydınus ve muhteşem bir maç yönetti.

Beşiktaş şampiyon falan olamaz bu futbolla. Bugün Fenerbahçe iyi oynayan taraftı. Defansında verdiği o basit hata yüzünden basit bir gol yedi. Önder'in büyük hatası var golde, inanılmaz bir hata yaptı. Bu Fenerbahçe defansı yakıyor takımı zaten. Beşiktaş'ı resmen Fenerbahçe kendi sahasına boğdu. Futbolun adaleti yok gerçekten, o kadar iyi top oynamamıza, topu daha çok ayağımızda tutmamıza rağmen yenildik. Yenilmemizin tek sorumlusu çıkardığı saçma kadroyla Zico'ydu. Rakip tam kadroyken bizim en iyi 3 oyuncumuz yoktu. En golcü ve asistçi futbolcumuz, takımın her şeyi Alex yoktu; Kezman yoktu, Appiah yoktu. Yozgatlı'yı neden oynatmadığını da anlayamadım, Baki'nin karşısına Yozgatlı gibi hızlı bir adam koyulmalıydı. Çizgi savunma yapan ve ofsayt taktiği uygulayan Beşiktaş'a karşı Alex gibi ara topları iyi atan biri silahımız vardı, fakat Zico sağolsun o silahımızı hiç kullanmadı ve sonuç bu oldu.

Fenerbahçe gerçekten özellikle ikinci yarıda çok iyiydi. Topu hep ayağında tutan, rakibe top göstermeyen bir görüntü çizdi. Beşiktaş aldığı her topu uzağa attı, ileriye rasgele vurdu ve anladık ki iki pas bile yapamıyor Beşiktaş, gerçekten çok kötü bir takım. Rico sahada yoktu sanki. Delgado ve Nobre etkiliydi bugün, Bobo da kaleye tek şut attı o da gol oldu zaten. Runje iyiydi Beşiktaş'ta bugün. Beşiktaş gole kadar berbattı, hiçbir şey yapamadı, o pozisyonda Bobo topu auta atsa iyice moralleri bozulacak ve Fenerbahçe topu daha çok ayağında tutarak en azından beraberliği sağlayacaktı. Şanssızlık.

Deniz çok kötüydü, Önder de berbattı. Semih çok yalnız kaldı ileride. Tuncay bir şeyler yapmaya çalıştı sadece. Deivid forvetten daha verimliydi bugün, ancak yine de Yozgatlı oynamalıydı orada. Aurelio iyiydi, iyi toplar kazandı.

Zico resmen intihar etti. 90 dakika boyunca nasıl Tümer'e tahammül etti anlayamıyorum. Tümer maçın en kötü ismiydi. Rezil etti kendini İnönü'de, ondan beklentiler çok büyüktü fakat aldığı her topu rakibe verdi, çalıma girip top kaptırdı, hiçbir şey yapamadı, büyük bir hayalkırıklığıydı.

Rövanşta Beşiktaş'a hiç şans tanımıyorum bu futbolla. Taraftar desteğiyle de 2-0 veya 3-1 yeneriz maçı, tabi yine Zico böyle saçma bir kadro çıkarmazsa. Tümer'in de oynamaması lazım kesinlikle ikinci maç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Ne Ridvan'i Ridvan teknik direktör felan degil... Yorumculuk yapsin o..
    Türk Hoca gelecekse Ertugrul Saglam getirilmeli.. Ama ben yabanci hocadan yanayim..
    Su anda getirebilecek en iyi t.d bence.
    Bende yabancıdan yanayım ama Ziico gibi yabancı dgıl.Van Gaal,Lippi,Scolari gibi yabancı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

aygün sen maçı izlemedin mi bu kadroyla onları az kala yeniorduk ama zico öldürücü darbeyi vurmadı
    Gol atmadan nasıl yeniceksiniz ? Hangi futbolcuyla gol atıcaksınız bütün golcüler yedekti.

Tebrikler Besiktas.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Van Gaal gelse bu takımı uefa şampiyonu Bile yapabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    Gol atmadan nasıl yeniceksiniz ? Hangi futbolcuyla gol atıcaksınız bütün golcüler yedekti.
    Deivid vardı ya.Büyük golcü.

Beşiktaş taraftarına tebrikler, hiçbir tahriğe kapılmadılar, küfür etmediler fazla, yabancı madde atmadılar. Kendi kulüplerini düşündüler, ceza almayacaklar da zaten. Gerçekten takdir ettim, Tümer tuzağına düşmedi taraftar.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Beşiktaş taraftarına tebrikler, hiçbir tahriğe kapılmadılar, küfür etmediler fazla, yabancı madde atmadılar. Kendi kulüplerini düşündüler, ceza almayacaklar da zaten. Gerçekten takdir ettim, Tümer tuzağına düşmedi taraftar.
    Nasil küfür etmedi son 10 dakika küfür ettiler sen duymadin herhalde...

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri