1 ile 30 arası toplam 345 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası - Yarı Final | Beşiktaş-Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Beşiktaş taraftarına tebrikler, hiçbir tahriğe kapılmadılar, küfür etmediler fazla, yabancı madde atmadılar. Kendi kulüplerini düşündüler, ceza almayacaklar da zaten. Gerçekten takdir ettim, Tümer tuzağına düşmedi taraftar.
    Nasil küfür etmedi son 10 dakika küfür ettiler sen duymadin herhalde...

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Nasil küfür etmedi son 10 dakika küfür ettiler sen duymadin herhalde...

Bilgiç'in değerlendirmesi şu şekilde, "Bugüne kadar seyrettiğim en kötü derbilerden bir tanesiydi. İki takımda öncelikle gol yememek için oynadı. Sırf atak yapmış olmak için pozitif düşündüler. Maçın sonucunu tesadüf bir gol belirledi. İlk yarısı 1-0 biten bir karşılaşma olarak görelim. Saraçoğlu'ndaki rövanşta F.Bahçe farkını ortaya koyabilir. 90 dakikanın en güzel görüntüsü Beşiktaş seyircisiydi. Tek bir kere küfür etmediler. Sahaya da birşey atmadılar. F.Bahçe taraftarları Saracoğlu'nda aynı tabloyu yaşatmalı."

Demekki sen duymadın...

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a teşekkür

Fenerbahçe yönetimi, 1-0 kaybettikleri Beşiktaş maçı sonrası siyah beyazlı yönetim ve taraftarlara teşekkür etti. Asbaşkan Ali Koç, "Taraftarıyla, futbolcusuyla, yöneticisiyle güzel bir geceydi. Gayet güzel ağırlandık. İnşallah bu güzellikler devam eder." dedi.

Maç sonrası Lig TV'de Deniz Türker'in sorularını yanıtlayan Ali Koç, Beşiktaş'a teşekkür ederek "Taraftarıyla, futbolcusuyla, yöneticisiyle güzel bir geceydi. Gayet güzel ağırlandık. Maç öncesi ve sonrası güzel şeyler yaşandı. İnşallah bu güzellikler devam eder. Beşiktaş yönetimine bir kez daha teşekkür ediyorum, futbolcularını da tebrik ediyorum." dedi.

Koç tur şanslarını da değerlendirerek "Rövanşta şansımız aynen devam edoyor, 1-0 ile 0-0 arasında fazla fark yok. İyi oynadık, kontrol bizdeydi ama bir kontratak golü yedik. Aynısını biz de yapabilirdik. İnşallah Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda turu geçeceğiz." diye konuştu. Ali Koç, Zico'nun sürpriz on biri içinse "Kadroya şaşırmadım, Appiah zaten sakattı, Tümer de maça iyi konsantreydi. Hoca denemek istedi. Zaten biz bu işlere karışmıyoruz." yorumunu yaptı.

ÖZBAĞI: ŞANSSIZ BİR GOLLE YENİLDİK
    Fenerbahçe asbaşkanı Nihat Özbağı ise "İki kademeli bir maç. Dikkatli oynadık sona doğru iyi oynamaya başladık ama şanssız bir golle yenildik. 2. maç bizim sahamızda oynanacak inşallah telafi edeceğiz ve finale çıkacağız. İyi bir maçtı, fair play anlayışı içindeydi. Ama bugün en kötü ihtimalle berabere kalmak isterdik, sona doğru da iyi oynadık ama maalesef yenildik. Her iki takım da ikinci maçı düşünerek dikkatli oynadı. Biz sona doğru daha iyi oynadık, pozisyon da bulduk kısmet değilmiş." dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    sen duymadın...
    macin son 10 dakikasini birdaha izle sonra yorum yaz.

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    macin son 10 dakikasini birdaha izle sonra yorum yaz.
    Yorum benden degil 1 numaralı Fenerbahçe yorumcusu Gürcan Bilgiç ten... Demekki yalan söylüyor adam neyse sen haklısın tamam...

Mesaj Yetkileri