Quote Originally Posted by BianCoNeRo View Post
fatih terimin onu oynatmasının sebebini herkes biliyor.o senin yazdığın nedenlerden dolayı değil emin ol iki kişi hakan şükürü tutuyorsa diğer forvetler neden gol atamıyor eğer dediğin gibi ise ?
şu koyu yazan kısımda değilim ne yazıkki, o derin bilgilerinle eğer vaktin varsa benide bilgilendirirsen sevinirim..

Quote Originally Posted by remake
bunlar benim kendi dusuncelerim katilmak zorunda degilsin. hakan'in su anda oynadigi futbol malum, ona bu kadar torpil gecilmesi, ozelliklede milli takimda, bana garip geliyor. futbol disi baglantilari bana garip geliyor. iki gariplik arasinda mantikli bir baglanti var mi yok mu ben tabiki yuzde yuz bilemem. ama eger sen daha inandirici bir cevap veremiyorsan benim tezim bu.
sende bana bi garip geldin nedense..
hani 2. mesajında yazmışsınya "bunlar benim kendi dusuncelerim katilmak zorunda degilsin." diye şöyle mantıkla izahı yapılır bi şekilde yorum yapta inanan inansın, katılan katılsın, katılmayan yol alsın..