diğer yazdıklarını ciddiye almıyorum nerde tartışma orda sen tartışmayı alevliyorsun.herkese verecek bir cevabın war.bilmediklerini öğrenmeye biraz açık olmalısın 7 den 70 e herkesden.
gelellim cevabıma:gökhan ünal ın attığı golde hakan şükür mü asist yaptı yoqsa bererizksizliği mi ? top ayağına dolandı gökhan ünalın önüne düştü o da kötü bir vuruşla gol oldu.2.si tümerin golünde pas atılacak bir hakan şükür wardı zaten defans oyuncularının onu savunması kadar doğal hiçbirşey yoq,gidip kaleci volkan ı tutacak halleri yoq (nedense bir defans hakan şüküre markaj yapınca hakanın özel olduğu söyleniyo.dünyada her takım karşı takımın forvet oyuncularına en az 2 kişi markaj yapar.2 kişi markaja maruz kalan her forvet iyi futbolcu olsaydı herkez star olurdu) . ersen martin war ama hakan milli takımı rehin aldı birtürlü bırakmıyor.onun yüzünden gol kralı ümit karan bile oynayamıyor.
son olarak hakan şükür ü beğenmiyorum.beğenmek de zorunda değilim.hakan ülke mesele olmuş way way herkesin hakan ı beğenmesi mi lazım? ben 19 yaşındayım ve bu zamana kadar türkye de izleyip de beğendiğim 1 İlhan Mansız 2 Ümit Karan 3 Tuncay Şanlı.tabi bunların dışında Sergen ve aklıma şu an gelmeyenler de war.
bir soru ile bitirmek istiyorum. Crouch mu ? Hakan Şükür mü ? bence Crouch.ikisi arasında ne fark war Crouch Hkan Şükür den çok daha iyi bir golcü ama nedense Hakan Şükür ün yarısı kadar şişirilmiyor.(hatta hiç şişirilmiyor,sıradan bir oyuncu deniyor ama hakan şükür dünya starı olmuş PES)