1 ile 30 arası toplam 345 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası - Yarı Final | Beşiktaş-Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence sezon sonu fenerbahçe'den sadece zico gitmemeli aziz yıldırım'da gitmeli ki bişeyler kökünden değişsin bende zico'nun semih'i,deivid'i oynatmasını yadırgamıyorum işte biz bu yüzden avrupa'da başarılı olamıyoruz korkuyoruz rakipten oda futbolcu oda futbolcu arada farklar olabilir ancak sonuçta ikiside futbolcu.beşiktaş'ı tebrik ediyorum gerçekten oyuncular hiç telaş yapmadan oynadılar sonunda bizim ümit özat'ın tıpkı milan'ın 3-1 kazandığı san siro'daki maçta kaka'nın kendisini çalımlayarak attığı gibi adamı yine düşürmedi kart görmekten korktu sonunda gol oldu.neyse önümüzdeki maç çok güzel olucak

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    bence sezon sonu fenerbahçe'den sadece zico gitmemeli aziz yıldırım'da gitmeli ki bişeyler kökünden değişsin bende zico'nun semih'i,deivid'i oynatmasını yadırgamıyorum işte biz bu yüzden avrupa'da başarılı olamıyoruz korkuyoruz rakipten oda futbolcu oda futbolcu arada farklar olabilir ancak sonuçta ikiside futbolcu.beşiktaş'ı tebrik ediyorum gerçekten oyuncular hiç telaş yapmadan oynadılar sonunda bizim ümit özat'ın tıpkı milan'ın 3-1 kazandığı san siro'daki maçta kaka'nın kendisini çalımlayarak attığı gibi adamı yine düşürmedi kart görmekten korktu sonunda gol oldu.neyse önümüzdeki maç çok güzel olucak
    Aziz Yildirim niye istifa etsin?? Stadyum yapti diyemi?? Yoksa Ortega,Hooijdonk,Anelka,Kezman,Appiah,Alex gibi oyunculari Türkiye'ye getirdi diyemi?? Istifa etmesi gereken tek isim Zico.. Aziz Yildirim baskan olarak kalmali.. Daha Fenerbahce icin yapacagi cok sey var..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Aziz Yildirim niye istifa etsin?? Stadyum yapti diyemi?? Yoksa Ortega,Hooijdonk,Anelka,Kezman,Appiah,Alex gibi oyunculari Türkiye'ye getirdi diyemi?? Istifa etmesi gereken tek isim Zico.. Aziz Yildirim baskan olarak kalmali.. Daha Fenerbahce icin yapacagi cok sey var..
    1-türkiye sporun kötü yöne gitmesinde,ortamın gerilmesindeki etmenlerden biri (sadece o demiyorum)
    2-bu kadar yıldır fenerbahçe'nin başında ancak lyon,psv gibi 3-4 oyuncusunu satsada ertesi yıl şampiyonlar liginde en az gruplardan çıkan istikrarlı bir klüp olamadı fenerbahçe
    3-aslında bu 2.neden 3.den kaynaklanıyor hocalara karşıyor onların istedikleri değilde kendi istedikleri futbolcuları alıyor (kendi derken yönetim kurulu vs.) örnek: Onun sonucundada zico deivid'i sağ kanat oynatıyor
    iyi yanlarıda var yıldızlar getirmek gibi,stat,tesis yapmak gibi ancak bunlar başarı geitrmiyor

Mesaj Yetkileri