1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Villa Park Macerası [Ertuğrul Topcu]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Genelde kupada oynatıyorum. Forvetler sakatken de oynatmıştım ama gol atamıyor

Bu arada yarın okula gitmeyeceğim.. Burada yeni şeyler göreceksiniz..
    inşallah........

Everton mağlubiyetinin ardından birşeyler yapmak gerekiyordu.. Zaten sakatlar da çok neler yapabilirim diye düşünürken transfere daha fazla zaman ayırmaya başladım. Biri defansın göbeğine diğeri ya forvete ya da sağ kanata 2 oyuncu alıp transferi kapatacaktım. Aradığım tipte bir defans oyuncusu bulmam zor oldu... Amacım duran toplarda da faydalanacağım birini almaktı. Milito yüksek toplarla ilgileniyordu zaten... Bundan dolayı boya posa bakmadan, adam geçirmeyecek cinsten bir defans oyuncusu buldum !...

Vincent Kompany:

Kongo asıllı Belçika vatandaşı , 20 Yaşında, genç olmsına rağmen çok sağlam bir defans elemanı...

-

Aston Villa 0-1 Liverpool

Sakatlara rağmen iyi mücadele ettik. Ama olmadı. Liverpool dan alınan bu mağlubiyet ŞL yolunda ağır hasar verdi...

Maçın Adamı:

-

Aston Villa 3-2 Everton

Heyecan dolu bir maç oldu. Önce Arshavin ile öne geçtik. Bu golle taraftarlar da bir üst tura atladık havasına girdiler..

ilk yarı bitmeden eşitliği Andy Johnson sağladı. İkinci yarıda da baskıyı artıran Everton Andy Johnson ile 73.dk da öne geçti.

2.golden sonra taktiksel kurguyu hemen değiştirdim. Ve Silva 5 dakika sonra eşitliği sağlayarak maçın normal süresinin 2-2 sonuçlandığını gösterdi..

Uzatmalarda baskılı olan taraf bizdik. Hakediyorduk. İlk maçta oldğu gibi maçın son golünü yine De Rossi attı. 121:54 gösteriyordu zaman sayacı...

böylece Lig Kupasında finale çıktık. Rakip: Arsenal!...

-

Aston Villa 5-0 Birmingham

Birmingham City derbisinde iki takım da turu istiyordu. Ama bir turu bin kişi ister bir kişi atlar demi

Maçın Adamı:
    Juan Pablo Angel

Yeni transfer Kompany de ilk golünü attı.

Transfer deyince aklıma geldi.. Bir de forvet arayışım vardı. Bunu da Alan Smith le kapattım. Tercihimin sebebi hem ligi hem de kalecileri iyi biliyordu:;;

-

Aston Villa 2-3 Arsenal

Yine onlardan iyi oynadık. Ama olmadı. Yeni transfer Alan Smith ilk maçında Arsenal filelerini havalandırırken, Maçın da yıldızı seçildi..

-------------------------------------------------------

Deplasmanda aldığımzı 0-1 lik Wigan galibiyetinin ardından Cheslea karşısında tel tel , tel kadayıf gibi döküldük. bize Stamford Bridge de 4 tane attılar..

--------------------------------------------------------

-

Arsenal 2-2 Aston Villa
    Penaltılar 4-3
    Carling Cup Finali

Kevin Doyle ve Carew iyileşmişlerdi. İkisini de 11 e koydum. Doyle öne geçirdi. Toure eşitledi. Van Persie tam iş bitti derken Moore hayat öpücüğünü kondurdu...
    Maç penaltılara gitti. De Rossi - Doyle, Hleb penaltıdan yararlanamadılar ama kazanan taraf Arsenal oldu. Maç sonrrası çok üzlümüştük...

Maçın Adamı:
    Kevin Doyle

(ortada)

FA Cup için Fulham Villa Park'a geldi ve bizden 3 yiyip geri döndüler. Üst turda Rakip Newcastle olmuştu.

Ligde West Ham a deplasmanda kaybedince 7.sıraya kadar geriledik, maç eksiğimizle.
    Sonrasında Anelkalı Bolton'u yenip, FA Cup da Newcastle ye yenilerek elendik. Bir galip, bir mağlup gidiyorduk.. Acaba CL'de mi elden gidecekti? derken İnterToto daveti geldi ve teklif geldiğinde 8.sırada idik. Kabul ettim.

--------------------------------------------------------------------------

Newcastle maçından itibaren çıkışa geçtik.

Bu maçlarda takımı sırtalayan kişi John Carew oldu..:

Ama son maçta Portsmouth ile golsüz eşitlik canları sıktı. Ama neyse ki üstümüzdeki Arsenla ve Tottenham da berabere kalmışlardı. Chelsea ise Şampiyon olarak görülüyorken birden kendini 3.sırada buldu..İşte Son puan durumu:

Üstteki 4 takımın kalan maçları:

-
    -

Şampiyon kim olur? Bu sorunun cevabını bilene 100bin lira verecem
    Şampiyon kim? Avrupa kupalarına kimler gidecek..? Hepsi burada...

Mesaj Yetkileri