Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 121 sonuç

Konu: Villa Park Macerası [Ertuğrul Topcu]

-

Aston Villa - Reading

Villa Park'ta saha ve hava koşulları futbol oynamaya ve fark atmaya oldukça müsaitti. Zaten sonuncuyu, ligde sadece 1 galibiyeti olan takımı konuk ediyorduk ve gol olduk yağdık.. David Jimenez Silva 2 gol 1 asist , Doyle 2 gol ile oynadılar...

9.dk da John Carew i sakatladılar.. Gol yollarında etkili bir ismi kaybetmiş oldum. 2 Ay sahalardan uzak kalacaktı...

-------------------------------------------

Bu maçın ardından düşmeme savaşı veren, M'boro ve Watford ile Carling Cup ta Southend maçları vardı...:

--------------------------------------------

-

Aston Villa 0-2 Manchester United

Baştan sona tek kale oynayan Man Utd idi. Yapacak fazla şey yoktu. Bu maç ilk yarının son maçıydı. Şunu bilmem gerekiyor ki: Asla son maça bırakmamalıyım. Manchester karşısında ne olacağı belli olmaz..

-
    Aston Villa 3-2 Manchester City

Üstün oynadığımız bir maç oldu. Tam 16 şut attık. 9 isabet kaydettik ve bunlardan 3 ü gol oldu.

Bu maçtan sonrasını ayrıntılı yazamayacağım. Ancak şöyle göstereyim..:

Transfer sezonu başlamıştı. Steven Davis e Milandan gelen yaklaşık 40 mn euroluk teklifi başkan hemen kabul etti.. Ben oyuncuma 45 Milyon bedel biçmiştim. Aynı zamanda Real Madrid de Garry Cahill le ilgileniyordu. Başkan paragözlük yapıp o teklife de "Evet" dedi. 21 mn euro idi..
    Steven Davis Milanla anlaştı ve ben de yeni bir orta alan oyuncusu arıyordum. Defansif özellikleri de iyi olmalıydı ve De Rossi'yi gözüme kestirdim.. Bu transferi 24 MN Euro vererek tamamladım...

Kevin Doyle, Luke Moore, John Carew, Agbonlahor sakalar. Bu nedenle bir Forvet almayı düşünüyorum...

Devamı Gelecek.... Ama ne zaman bilinmez...

Nesil
    2006
    Yer
    -

de rossi muhteşem transfer daha genç başarılar dilerim

agbonlahor gercekte muhtesem bir genc futbolcu.Zaten onun icin cok guzel seyler yaziliyor. Oyunda nasil acaba pek fazla forma sansi tanimiyorsun galiba

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

de rossi hakikaten süğer bir transfer oLmus..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by akgulfb View Post
    agbonlahor gercekte muhtesem bir genc futbolcu.Zaten onun icin cok guzel seyler yaziliyor. Oyunda nasil acaba pek fazla forma sansi tanimiyorsun galiba
    Genelde kupada oynatıyorum. Forvetler sakatken de oynatmıştım ama gol atamıyor

Bu arada yarın okula gitmeyeceğim.. Burada yeni şeyler göreceksiniz..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Genelde kupada oynatıyorum. Forvetler sakatken de oynatmıştım ama gol atamıyor

Bu arada yarın okula gitmeyeceğim.. Burada yeni şeyler göreceksiniz..
    inşallah........

Everton mağlubiyetinin ardından birşeyler yapmak gerekiyordu.. Zaten sakatlar da çok neler yapabilirim diye düşünürken transfere daha fazla zaman ayırmaya başladım. Biri defansın göbeğine diğeri ya forvete ya da sağ kanata 2 oyuncu alıp transferi kapatacaktım. Aradığım tipte bir defans oyuncusu bulmam zor oldu... Amacım duran toplarda da faydalanacağım birini almaktı. Milito yüksek toplarla ilgileniyordu zaten... Bundan dolayı boya posa bakmadan, adam geçirmeyecek cinsten bir defans oyuncusu buldum !...

Vincent Kompany:

Kongo asıllı Belçika vatandaşı , 20 Yaşında, genç olmsına rağmen çok sağlam bir defans elemanı...

-

Aston Villa 0-1 Liverpool

Sakatlara rağmen iyi mücadele ettik. Ama olmadı. Liverpool dan alınan bu mağlubiyet ŞL yolunda ağır hasar verdi...

Maçın Adamı:

-

Aston Villa 3-2 Everton

Heyecan dolu bir maç oldu. Önce Arshavin ile öne geçtik. Bu golle taraftarlar da bir üst tura atladık havasına girdiler..

ilk yarı bitmeden eşitliği Andy Johnson sağladı. İkinci yarıda da baskıyı artıran Everton Andy Johnson ile 73.dk da öne geçti.

2.golden sonra taktiksel kurguyu hemen değiştirdim. Ve Silva 5 dakika sonra eşitliği sağlayarak maçın normal süresinin 2-2 sonuçlandığını gösterdi..

Uzatmalarda baskılı olan taraf bizdik. Hakediyorduk. İlk maçta oldğu gibi maçın son golünü yine De Rossi attı. 121:54 gösteriyordu zaman sayacı...

böylece Lig Kupasında finale çıktık. Rakip: Arsenal!...

-

Aston Villa 5-0 Birmingham

Birmingham City derbisinde iki takım da turu istiyordu. Ama bir turu bin kişi ister bir kişi atlar demi

Maçın Adamı:
    Juan Pablo Angel

Yeni transfer Kompany de ilk golünü attı.

Transfer deyince aklıma geldi.. Bir de forvet arayışım vardı. Bunu da Alan Smith le kapattım. Tercihimin sebebi hem ligi hem de kalecileri iyi biliyordu:;;

-

Aston Villa 2-3 Arsenal

Yine onlardan iyi oynadık. Ama olmadı. Yeni transfer Alan Smith ilk maçında Arsenal filelerini havalandırırken, Maçın da yıldızı seçildi..

-------------------------------------------------------

Deplasmanda aldığımzı 0-1 lik Wigan galibiyetinin ardından Cheslea karşısında tel tel , tel kadayıf gibi döküldük. bize Stamford Bridge de 4 tane attılar..

--------------------------------------------------------

-

Arsenal 2-2 Aston Villa
    Penaltılar 4-3
    Carling Cup Finali

Kevin Doyle ve Carew iyileşmişlerdi. İkisini de 11 e koydum. Doyle öne geçirdi. Toure eşitledi. Van Persie tam iş bitti derken Moore hayat öpücüğünü kondurdu...
    Maç penaltılara gitti. De Rossi - Doyle, Hleb penaltıdan yararlanamadılar ama kazanan taraf Arsenal oldu. Maç sonrrası çok üzlümüştük...

Maçın Adamı:
    Kevin Doyle

(ortada)

FA Cup için Fulham Villa Park'a geldi ve bizden 3 yiyip geri döndüler. Üst turda Rakip Newcastle olmuştu.

Ligde West Ham a deplasmanda kaybedince 7.sıraya kadar geriledik, maç eksiğimizle.
    Sonrasında Anelkalı Bolton'u yenip, FA Cup da Newcastle ye yenilerek elendik. Bir galip, bir mağlup gidiyorduk.. Acaba CL'de mi elden gidecekti? derken İnterToto daveti geldi ve teklif geldiğinde 8.sırada idik. Kabul ettim.

--------------------------------------------------------------------------

Newcastle maçından itibaren çıkışa geçtik.

Bu maçlarda takımı sırtalayan kişi John Carew oldu..:

Ama son maçta Portsmouth ile golsüz eşitlik canları sıktı. Ama neyse ki üstümüzdeki Arsenla ve Tottenham da berabere kalmışlardı. Chelsea ise Şampiyon olarak görülüyorken birden kendini 3.sırada buldu..İşte Son puan durumu:

Üstteki 4 takımın kalan maçları:

-
    -

Şampiyon kim olur? Bu sorunun cevabını bilene 100bin lira verecem
    Şampiyon kim? Avrupa kupalarına kimler gidecek..? Hepsi burada...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hiç sıkılmadan okuduğum hikayelerden bir tanesi...DEVAM

Nesil
    2006
    Yer
    -

gerçekten güzel bir kariyer ama aklım hala o transfer bütçesinde yanlış anlama hile yaptığını düşünmüyorum ama çok fazla para verdiler.

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Merakla bekliyoruz.

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    gerçekten güzel bir kariyer ama aklım hala o transfer bütçesinde yanlış anlama hile yaptığını düşünmüyorum ama çok fazla para verdiler.
    Tamam yeni bir oyun aç... Aston Villa'yı seç ve ek bütçe iste... bazen 57, bazen 67 milyon veriyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    -

Tamam yeni bir oyun aç... Aston Villa'yı seç ve ek bütçe iste... bazen 57, bazen 67 milyon veriyorlar
    versiyon kaç 700 701 702 mi ona göre ama ben 700'da 15 mn veriyorlardı bilmem

versiyon kaç 700 701 702 mi ona göre ama ben 700'da 15 mn veriyorlardı bilmem
    7.0.2 versiyonum...

En rahat fikstur Arsenalin gibi... Ama Arsenal-Tottenham maci sampiyonluk icin buyuk mac bence seninde sampiyon olma sansin var Arsenal-Tottenham macindan cikacak bir beraberlik senin icin super olur

Nesil
    2006
    Yer
    -

7.0.2 versiyonum...
    tamam ben açtığımda 700 701 AÇIYORDUM 702 yüklemeyi düşünmüyorum

-

Reading 2-3 Aston Villa

Maça hızlı başladık ve uzuuuuun bir süredir oynatmadığım Stiliyan Petrov ile golü bulduk. De Rossi sakat olduğu için Petrov forma şansı bulmuş ve en iyi şekilde kullanmaya çalışmıştı. Çünkü şampiyonluk hesabı yapan Aston Villa'nın başarısında pay sahibi olmak istiyordu. Sezonun ilk devresinde de başarılı işler çıkarmıştı ama De Rossi gelince pabucu dama atıldı. Aynı zamanda Arshavin'i de forvet arkasında kullanmaya başlamıştım.

Golden yaklaşık 15 dakika sonra John Carew harika bir serbest vuruş golü atmıştı. Silva'nın yokluğunda duran topları Carew ve Doyle, bazen de Arshavin kullanıyordu.

Carew'in golünden yaklaşık 10 dakika önce Reading in Amerikan futbolcusu Convey sakatlanmış, yerine Hunt girmişti.
    Hunt oyun şeklini değiştirdi Reading'in. İlk yarı bitmeden farkı bire indirdi. Ardından Martin Kamburov a yaptığı ortada ince bir dokunuş eşitliği getirdi ve soyunma odalarna eşitlikle gidildi, ilk yarı sonunda.

Stephen Hunt

Martin Kamburov

Devre Arası
    Neler oluyor beyler! Haydi kazanma hırsınız nerede? Sizden daha fazla şey görmek istiyorum ikinci yarıda..!
    İkinci yarıda baskıyı arttırdık. Nitekim Arshavin golü kaydetti ve ikinci kez öne geçtik. Ama reading inanılmaz baskılı oynadı. Ne için savaşıyorlardı anlamadım. Çünkü son sıradaydılar. Çıkma ümitleri çok azdı.
    Aston Villa - Reading maçı sonunda Madejski Stadyumunda üzüntü havası hakimdi.

Reading küme düşmüştü.

Hemen ertesi gün zirveyi yakından ilgilendiren bir maç vardı:

Tabelada da yazdığı gibi maç Arsenal stadında ve 22 Nisanda oynadı.

Arsenal Tottenham'ı yenerek şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım attı.

--------------------------------------------------------------------

Önümüzdeki maç M'boro ile...

Arsenal hafta West Ham United'i konuk edecek. Tottenham ise Newcastle ' dan puan almaya bakacak. Şampiyonluk yarışını gerilerden takip etmeye çalışan Chelsea ise Zorlu Portsmouth maçı için Fratton Park'ta olacak.. Hepinize iyi günler..

Sizce Şampiyonluk Kime gidecek ?!?...
    Aston Villa için, Mesajınıza AV yazın gönder butonuna tıklayın. Arsenal için ARS, Tottenham için TH, Chelsea için CHE yazıp yollayın. Şampiyon sizin oylarınızla belirlensin!

Tu Bi Kontünyıd [Devam Edecek...]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kesinlikle Tottenham şampiyon olacak.Benim her Premier Lig kariyerimde Tottenham oluyordu.Kadrosu çok iyi.Bence şampiyon onlar...

Yani;

TH

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

-

Aston Villa 4-1 Middlesbrough

M'boro bu maçı kaybederse düşme potasına inecekti. Bu nedenle maça asılırlar diye düşündüm. Ama aksine tel tel döküldüler ve rahat kazandım. Arshavin yıldızlaştı ama dakika 89 da sakatladılar

2 Gol birden Arshavin'den!...

Diğer Goller:
    Doyle , Carew

Carew Fulham'a atarken

-------------------------------------------------------------------------

Premier Lig'de aynı hafta oynanan diğer maçlar:

Arsenal ve Tottenham da kazandılar. Sadece 2 maç kaldı. Arsenal ile aradaki puan farkı 3 , averajla Tottenham'ın önündeyim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

-

Watford 0-2 Aston Villa

Maç öncesi rakibe hiç şans tanımıyordum. Kaybedecek ve küme düşeceklerdi. Ama bir yandan da ya Reading gibi oynarlarsa diyordum. Oynayamadılar ve haklı bir galibiyet alarak Arsenal'in West Ham ile 1-1 berabere kadlığı haftada zirve yarışını kızıştıran bir galibiyet aldık.

Maçın Yıldızı attığı 2 gol ile Watford savunmasını perişan eden adam:
    John Carew

Arsenal ve Tottenham neler yapmış?

Arsenalin beraberliği ile iyiden iyiye şampiyonluğu kovalamaya başlamış olduk...

Ligin bitimine 1 hafta kalmıştı. Artık Blackburn - Arsenal maçı ve Man utd - A.Villa maçı ligin kaderini belirleyecekti.
    Man Utd maçı öncesi Şampiyon Arsenal gözüyle bakılıyordu. Maç Öncesi Henry:
    -Arsenal taraftarları bayraklarını yıkayıp ütülesinler. HAzır tutsunlar.
    şeklinde konuştu.

Man Utd ise Maçın favorisi olarak gösteriliyordu:

Old Trafford'daki maç öncesi Gabriel Milito'ya bir mikrofon uzatılmıştı. O da "Hâlâ şampiyonluk şansımız var" demişti.

Man Utd Maçı!! Akşama doğru burada!... Bizi izlemeye devam ediiin...

Nesil
    2006
    Yer
    -

çok heycanlı geçiyor ama manu zor rakip

-

Manchester United 1-5 Aston Villa

Maça hızlı başlayan bizdik. David Silva uzun bir aradan sonra gol attı ve takımını 1 farklı üstünlüğe taşıdı. Gol sonrası Old Trafford'da suskunluk vardı. Blackburn karşısındaki Arsenal, gol bulamamıştı bu dakikalarda ve bu skorla şampiyon Aston Villa oluyordu.

Manchester golu yiyince mecburen atakları şıklaştırdı. Küçük Adam Rooney eşitliği sağladı. Tottenham ve Arsenal de bu dakikalarda berabere idiler. Arsenal maçında taraflar birer gol atmışlardı. Kırmızılar öne geçmişti ama 3 dakika sonra b2burn eşitliği sağladı.

İlk yarı bu skorlarla bitmişti. Devre arasında oyuncularıma " Yüzdük yüzdük, kuyruğuna geldik. HAydi beyler! " dedim. Çıktılar ve aslanlar gibi oynadılar.

Dakika 33'te Silva'nın soldan ortasında Carew topu filelere yollarken, şampiyonluk umutlarını tazeledi. Çünkü Arsenal de berabere gidiyordu...

Golden sonra maçta çekişme giderek arttı. 48'de Alaln Smith eski takımına karşı ilk golünü kaydederken fark 2 ye çıkıyordu. Acaba Arsenalliler bu maçı takip ediyorlar mıydı?

Alan Smith bu golü atmakla kalmayıp 5 dakika sonraki gol için Carew'e asist yaptı. Artık fark üçtü ve Şampiyonluk mu geliyordu?

Ancak Carew'den 1 dakika sonra Henry Arsenali öne geçirdi. Bu durumda Şampiyon Arsenal olurdu...

60.dakikada Rooney sinirlerine hakim olamadı ve Kırmızı Kartı görerek oyundan atıldı...

67'de Smith Eski takımını ikinci kez vuruyrdu ve sahadan 1-5 galip ayrılan Aston Villa oluyordu.

Ama Arsenal maçı da önemliydi. Blackburn Rovers golcüsü Shabani Nonda 60 da durumu eşitlemiş ve bize şampiyonluğu getirmişti. Teşekkürler B'burn, teşekkürler Nonda...

Manchester'da yaptığımız şovu izlemek için TIKLA!!!

Balckburn 2-2 Arsenal

İndir ve İzle

Tottenham 1-0 Sheff Utd

Son Hafta Toplu Sonuçlar:

-------------------------------------------------------------------------------

Böylece Aston Villa Şampiyon olmuştu. Premier Ligin Son Durumu :

-------------------------------------------------------------------------------

Yönetim alınan sonuçlardan memnundu:

Taraftarlar Şampiyonlukla mest olmuş durumda:

Medya sordu "Bu yıl kazandınız, peki seneye?"

Lig şampiyonluğu ile havuzdan aldığımız para:

-------------------------------------------------------------------------

Alınan Ödüller

Ertuğrul Topcu, En iyi Türk menajerler arasına girdi.

Ertuğrul Topcu, Premier Lig'de yılın menajeri seçildi:

Yılın Takımı:
    Silva, Arshavin, Carew ilk 11 de. Doyle yedekler arasında. 4 Aston Villa'lı!..

Oyuncular Carew'i ligin en iyisi seçtiler. Silva ise üçüncü sırada seçildi:

Andrey Arshavin, yılın futbolcusu; Doyle 3.sırada :

Yılın Golü:
    2 ve 3.goller Aston Villalılar'dan...

Not: Ferguson kovuldu!...
    Chelsea'nin küme düştüğünü görsem bu kadar şaşırmazdım. Sir Alex Ferguson'u kovdular. Manchester 7.sırada bitirmişti ligi.

Bugünlük bu kadar. Şu anda zafer sarhoşu olduğumdan fazla birşey yazamayacağım. Yarın öğleye doğru, yeni transferlerim ve hazırlık kampı ile sizlerle olacağım. Bu sene sezona Community Shield ile başlamak istiyorum. Rakip:Liverpool!...

Nesil
    2006
    Yer
    -

muhteşemsin

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tebrikler, güzel bir iş çıkarmışsın ..

Vaay ManU 20 senelik hocasini yolladi hee..Sampiyonlugunu tebrik ederim Ertugrul kardesim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

helal olsun abi süper kariyer

Sezonu şampiyonlukla tamamlamamızın ardından, önümüzdeki sezon için çalışmalara başladık. Transferler her zaman için önemlidir. Bu nedenle titizlikle çalıştım. Başkan geçen sezonun sonuna doğru 2010'a kadar kal dedi. Kabul ettim. €47 MN bütçeyi bu sezon için verdiler. Geçtiğimiz sezon başında bu para 37 idi. Carling Cup ve FA Cup turnuvalarında beklenenden iyi yerlerde bitirmiştik. Carling Cup ikincisi, FA Cup ta ise son 8 takımdan birisi idik.
    Geçtiğimiz sezonun başından beri yarayan bir kana (ya da kanayan bir yara) olan sağ kanat için girişimlere başladım. Nakamura'yı gözüme kestirmiştim. Sözleşmesi de bitiyordu. Bedavaya alabilirdim. Ama o Barcelona'yı seçti. BArca Yıldıray'ı da elimden kapmayı başardı.
    Bu hengamede kaleci transferini de halletmiştim. Serbest transferden yaralandım, yani para ödemedik.
    Bu sezon Danimarkalı'dan kaleyi devralan bir Alman'dı.
    Takıma gelen yeni yüz Robert Enke idi.

Tabii ki gönderdiğimiz oyuncular da oldu:
    Lee Hendrie
    Patrik Berger
    Mark Delaney
    Boyle
    Henderson
    McDonald
    Sözleşmeleri feshedilerek gönderildiler.

Devre arasından sonra gözden çıkardığım Stiliyan Petrov'a Ud,nese talip oldu ve 11 MN ödediler.
    Gavin McCann ise M'boro yolunu tuttu, 1,8 MN karşılığında.

Böylece orta alanın ortasına bir transfer gerekiyordu. Daniele De Rossi'nin yedeği olarak geçen sezon başında isteyip, iş izni çıkartamadığım Ale'yi transfer ettim. Sao Paulo'ya 8 Milyon verdik, transfer için.

Sae Caetano'dan Leandro Lima taranferi gerçekleşti. Hem sağ kanat hem de orta alan oyuncusu olduğu için seçtim.. 7,5 Milyon para saydık. Bakalım neler yapacak. Ama genelde ya yedek olacak ya da kadroya seçilemeyecek. Kupa vs.. Maçlarda şans vereceğim bu genç adama.

Ayrıca Renato Augusto ile de ilgileniyorum. Onu da transfer etmeye çalışacağım.

Hazırlık Dönemi:
    Asistanım Robertson'a hazırlık maçlarını ayarlaması talimatını verdim. Belçika'daki kamp sonrası evimde ve deplasmanda birer maç daha ayarlayıp kampı noktalamayı düşünüyordum.

İşte Kamp Programı:
    - Club Bruge
    - Dessel
    - Saint Truiden
    - Monaco
    - St.Etienne

Devam edecek.....

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

baya iyi transferler abi tebrikler hepsi genç ve kaliteli kaleyde keşke akinfeev alsaydın

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    baya iyi transferler abi tebrikler hepsi genç ve kaliteli kaleyde keşke akinfeev alsaydın
    Fazla para harcamak istemiyorum. Enke de bedava olduğundan aldım yoksa Sorensenle devam edecektim. Akinfeev'e gerek yok 3 kalecim de premier ligi götürebilir, kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    -

Fazla para harcamak istemiyorum. Enke de bedava olduğundan aldım yoksa Sorensenle devam edecektim. Akinfeev'e gerek yok 3 kalecim de premier ligi götürebilir, kanımca
    bence Sorensen çok iyi kaleci bende nerdeyse gol yemiyordu

bence Sorensen çok iyi kaleci bende nerdeyse gol yemiyordu
    Enke de çok iyi. Oyunun başındaki özelliklerden çok çok fazla gelişmiş. Eski takımında iyi çalışıyormuş galiba

-----------------------------------------------------------------------------

Hazırlık kampı noktalanmıştı. Önümüzdeki Liverpool maçına bakıyorduk. Community Shield i çok istiyorum..

İşte hazırlık maçlarının sonuçları:

Hazırlık kampı çok verimli geçti. Anladım ki Leandro Lima çok komplike bir oyuncuymuş (Komplike ne lan?)
    22 gol atıp 2 gol yedik. 1 mağlubiyet aldık: St.Etiene karşısında 1-0.

Bu arada Renato Augusto transferi de tamam. 15 milyona mâl oldu Renato...

Önümüzdeki sezon için Arsenal ve Aston Villa bahisçilerin favorisiydiler. Ama bu bahisçiler fazla birşeyden de anlamıyorlar hani.. Geçen sezon 1e33 veriyorlardı, Aston Villa şampiyonluğuna...

Sezon boyunca kadro sıkıntısı yaşamayacağıma inanıyorum. Şöyle ki:

Kalede: 1- Enke 2- Sorensen 3- Taylor
    Defans Sol: 1- Bouma 2- Larsen
    Defans Sağ: 1- Ratinho 2- Huges 3- Barr
    Defans Orta: 1- Milito 2- Kompany 3- Mellberg 4- Kenneth 5- Ridgewell
    Ortasa Sol: 1- Silva 2- Barry 3- Skjelbred
    Ortasaha Orta: 1- De Rossi 2- Ale
    Atak ortasaha: 1- Arshavin 2- Lima 3- Maloney
    Forvet: 1- Carew 2- Doyle 3- Smith 4- Moore 5- Angel 6- Agbonlahor

-Orta sahanın sağını yazmadım çünkü orada banko oynatacak oyuncum yok. Augusto, Celsinho, Skjelbred, Lima, Agbonlahor.. orada oynayabiliyorlar.

Liverpool ile oynanacak C.Shield maçı Bu akşam veya Yarın...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

baya iyi bir kadro kurmuşsun başarılarının devamını diliyorum
    I'm back...

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri