Son mesajı yazan arkadaşım "Ben oyunu dalgasına oynuyordum ve eğlenceli gelmeye başlayınca büyük bir kariyer olsun diye Almanya hollanda ispanya ingiltere türkiye fransa iskoçya yunanistan ve portekiz liglerini koyarak büyük bir kariyer yapmaya karar verdim"Yazmışım oyunu tekrardan başladım demek oluyor bu.Ya ni benim menejerlik geçmişim yok birde şunu ekleyim resim nasıl koycağımı bilmiyorum bu yüzden resim koyamıcam.Ve çok karışıksa yardımcı olmayın bir zahmet.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet büyük gün gelmişti.Ya ben ya liverpool liverpool ile bir şampiyonlar ligi maçım vardı.Ve 3 büyük eksikle çıkacaktım sahaya ronaldinho lucio ve maakay ile werder bremen maçında sakatlandı hepsi.Ama neyseki ribery ve yıldırayı almıştım ara transferde birde john terry
Yeni taktiğimi düşünnüp kurmuştum.
Kalede:Michael Rensing
Defansta:Lahm, john terry,Pablo
Orta sahada:Ribery,van der vart,yıldıray,salihamidzic
Forvetavid Villa,Pizarro,podolski
Kadrom buydu.Maçtan önceki basın toplantısı vardı.Ve basın toplantısında bir muhabir bana şunu sordu;
Muhabir:Bugün şampiyonlar ligi maçınız var ve önemli eksikleriniz bulunuyor bunların başında ronaldinho var.Sizce maçı kazanabilirmisiniz.
Emirhan Yurtseven:Rakibimiz çok güçlü bir takım ve maç deplasmanda ama bu maçı deplasmanda kazanamassak kendi sahamızda kazanırız.Şunu hatırlatmak isterim almanyanın en iyi orta sahasına sahibim.
Ribery Emirhan Yurtseven'in yanında adana kebap yiyordu.
Emirhan Yurtseven:Ribery az ye biraz maçın var.
Ribery:Tamam hocam özür dilerim.
Ve bir muhabir şu soruyu yöneltir ribery'e
Muhabir:Sizce liverpoolu yenebilirmisiniz.
Ribery:Futbol 3 ihtimallidir.1-Galibiyet 2-Mağlübiyet 3-Beraberlik biz şampiyonlar liginde daha 2.ihtimali göremedik.Rakiplerin hepsi kazma ama liverpool öyle değil.Hatta bizim grupta bir maç berabere bir maç galibiyetimizle bitti.Eğer galibiyetimizdeki gibi oynarsak kazanırız.
Muhabir:Teşekkürler
Evet herkes pılını pırtını toplamış.İngiltere'ye uçmak için hazırlanıyordu.Tabi ki yemeği çok seven frank ribery gene bir şeyler tıkınmaktaydıu.İngiltere'ye geldik.Ribery sağ olsun 17 tane kebapçı gezdik.Ve sonunda maç zamanı geldi.Saat 21:45'i gösterirken maç başlamış.İlk yarım saat geçildiğinde bayern münih 4-1 önde gidiyordu.David villa 1 gol ribery 2 gol ve salihamidzic 1 gol atmıştı.gerard liverpoolun tek golünü atmıştı.Ve ilk yarı böyle bitti.2. yarı karşımızda bam başka bir liverpool vardı.İnanılmaz bir futbol sergiliyen liverpool.Maçı beraberliğe getirmişti.Yıldırayın son dakikada kendi kalesine attığı golle 5-4 yenildik.
Maçtan sonra yapılan basın toplantısında.
Muhabir:Rakibiniz yendi nediyosunuz.
Emirhan Yurtseven:Rakibimiz Harika bir futbol oynadı biz bu maçı kazanırdık.Ama yıldıray bitti.1 hafta maaşını kescem.Ama liverpool alianz-arena karşılaşçak.O statda hiç beraberlik ve yenilgim yok.Werder bremen gibi bir takımı o statta 6-0 yendim.En farklı mağlubiyetimdi o.Bu kadar.Ayrıca ribery ninde 2 gol attı ama 3 golde hatası vardı.Biraz yemek yemeği kıssa daha hızlı koşabirlirdi.Arkadaşlar özür dilerim.Ama birde alvaro recoba transferini söylemeyi unttum.VE ŞİMDİİ HİKAYENİN GERİSİNİ YAZCAM LİVERPOOL MAÇINI
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet şampiyonlar ligi maçı başlamak üzereydi kazanan yarı finalde oynayacaktı.3 gün kalmıştı.Nürnberg'i yenmiştim.Gözüme uyku girmiyordu.Ertesi gün başkanımız beni ziyeret etti.
Başkan:Emirhan bu liverpool maçı bizim için çok önemli bu maçı yenceğine söz verirmisin.
Emirhan:Evet.Ama maç gerçekten çok zor olcak.
Başkan:taktiğin ne.
Emirhan:Önceki maçtaki kadro ama salihamidzic saha kenarında ronaldinho onun yerine oynucak ve roy maakay pizarro nun yerine oynucak.
Başkan:Tamam.
Maç saati yavaş gelmekteydi.Ve Basın toplantısı yapmamıştım.Soyunma odasında oyunculara gidin ve onları ezin demiştim.Oyuncularda bana zöz verdiler ve sözlerini tuttular yenmekle kalmadılar liverpool rezil oldu tam 7-0 bitmişti maç.Ve ben yarı finalde sıradaki rakibimi bekliyordum.

avid Villa,Pizarro,podolski
VE ŞİMDİİ HİKAYENİN GERİSİNİ YAZCAM LİVERPOOL MAÇINI