Ben oyunu dalgasına oynuyordum ve eğlenceli gelmeye başlayınca büyük bir kariyer olsun diye Almanya hollanda ispanya ingiltere türkiye fransa iskoçya yunanistan ve portekiz liglerini koyarak büyük bir kariyer yapmaya karar verdim.Bayern ile başladım.Orta sahayı güçlendirmem gerekiyordu.hemen hamburgtan van der vart ve nigel dejong adlı futbolcuları aldım.Ronaldinho yu almayı planlıyordum son olarak ve 2008 de sözleşmesi bitiyordu.Bir sezon geçti.Ve ronaldinhoyuda aldım Van der vaart nigel de jong ronaldinho ve salihamidciz ile orta saham ayarlanmıştı.Forvet için david villayı alcaktım ve hemen pizarroyu santa cruz ve lahmı sattım.Ve david villa yı chelseaden aldım.Çelsiye transfer olmuştu.Şimdi harika bir kadro kurmuş oldum Şuan bayernde 6. yılımVe bu oyuncularla fırtına gibi esiyorum.Bayerne geldiğimden beri 5 germany first division 3 tanede şampiyonlar ligi kupası aldım.Ayrıca şuana kadar bütün almanya kupalarını aldım.Bana Real Madrid ten iş teklifi geldi.Ayrıca espanyol fenerbahçe ve celtictende ben gidersem.Real Madride gitçem ama fenerbahçe'yede gidebilirim.Ama ben cimbomluyum.Bu sezon son sezonum.Sözleşmem bitince ya real yada fenere gitçem Gerçekten başarılı bir menejerim.Gerisini sonra yazca.Şuan klübün favori kişiler bölümünde yer alıyorum.