1 ile 30 arası toplam 875 sonuç

Konu: ''Türkiye'den Almanya'ya Gurbet Yolunda''

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    inşallah başarılı olursun
    Sağolasın abi inşallah bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçeyi iyi yerlere getireceğim

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Sağolasın abi inşallah bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçeyi iyi yerlere getireceğim
    bende seni fenerli sanmıştım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    bende seni fenerli sanmıştım
    Yok abi ben Beşiktaşlıyım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet artık lig başlamıştı ve ilk maçımızı Kayseri Erciyes karşısında Şükrü Saraçoğlu stadında yapacaktık.Ancak bu maç öncesinde yönetimin taraftara bir müjdesi vardı.Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Gökdeniz Karadeniz artık Fenerbahçe formasını giyecekti.

Kayseri Erciyes maçı'na Fenerbahçe favori olarak çıkıyordu ve Semih Şentürk muhteşem formunu sürdürerek 3 gol atarak galibiyeti mimari oldu.Yeni transferlerden Gökhan Ünal'da bu maçla birlikte ilk kez formasına kavuşmuş oldu;

Bu galibiyetle lige iyi bir başlangıç yapmanın rahatlığıyla Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme kura çekimini bekliyorduk ve rakibimiz belli olmuştu.Türk futbolunu yakından tanıyan Mircea Lucescu'nun yöettiği Shaktar'la eşleşilmişti ve ilk maç İstanbul Kadıköyde idi.Sakatlıklardan bir türlü kurulamayan ideal 11 ve yeni transferlerin UEFA'ya bildirimemesi kadroda sıkıntı yaratıyordu ve sezonun en kötü futbollarından birini oynuyorduk.

Maç sonrasında Teknik Direktör Aleks Ferguson'la yapılan röportajda Aleks Ferguson taraftarlara şöyle seslendi. "Taraftarlarımız turu geçeceğimize inansınlar.Bu akşam bizi müthiş desteklediler hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.Şu anda takımda çok fazla sakat futbolcu var ve kadro kurmakta güçlük çekiyorum.İstediğim hiçbir futbolcuyu takıma getiremedim ve bu asla Fenerbahçe yönetiminden kaynaklı değil tamamen federasyonla alakalı." Aleks Ferguson'un federasyona tepkisinin sebebinin yabancı oyuncu kontenjanı olduğu söyleniyor.

Kaybedilen Shaktar maçından sonra ligde Konyaspor karşısına çıkacak Fenerbahçe'de Gökhan Ünal ilk onbirde başlamak istediğini şu sözlerle anlattı:
    Kayserispor'dan Fenerbahçe'ye geömekle çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.Hocamın beni ilkonbirde oynatacağı konusunda ise şüphem yok.
    Gökhan Ünal'ın bu sözleri Aleks Ferguson'a sorulduğunda Ferguson "İlkonbirde oynayacak oyuncuyu sadece ben seçerim" diyerek sert bir çıkış gösteriyor ve yedek olarak başladığı maçta Gökhan Ünal sahaya giremiyordu.Konyaspor karşısında galibiyeti yine Semih Şentürk getiriyordu;

Konya deplasmanının ardından Kadıköy'de G.Antep'le karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Aleks Ferguson şu açıklamayı yaptı:
    "G.Antep takımına karşı iyi oyunla birlikte 3 puan kazanmak isteğiyle maça çıkacağız ancak dikkat etmeliyiz."
    1-0 geriye düşmesine rağmen Tümer'le bir gol bulan Fenerbahçe sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmak zorunda kalıyor ve Shaktar maçı öncesi hiçte iyi sinyaller vermiyordu.

Maçta 4'le oynayan Edu Drecena taraftarın yoğun tepkisine maruz kalıyo ancak teknik direktörü tarafından korunuyordu:
    "Edu çok kaliteli ve takımın önemli bir oyuncusu.Taraftarın protestosunu haklı bulmuyorum eğer başarı istiyorlarsa oyunculara sahip çıkmalılar."

Ligde G.Antep karşısında alınan beraberlik moralleri bozmuş gibi gözüküyordu ve Shaktar maçının daha da zor geçmesine sebep oluyordu.Ve maç sonunda tabelada Shaktar'ın yine 1-0'lık üstünlüğü bulunuyordu.

Shaktar'a elenildikten sonra hiç bir futbolcu ve taknik heyetten sorumlu açıklama yapmazken alınan haberlere göre Aleks Ferguson'un futbolcularından UEFA kupasında başarı istediği yönündeydi.UEFA kupasında ise İskoçya'nın Hearts takımıyla eşleşilmişti ve taraftar bu turun geçilmesini istiyordu.

Shaktar'a elenildikten sonra ligde Gençlerbirliği deplasmanına gidiliyordu.90. dakikasında 2-1 önde girdikleri maçtan Fenerbahçeli futbolcular 1 puan çıkarabiliyorlardı.İsaac Fenerbahçe ağlarını 2 kez havalandırmış ve 1 puanı takımına getiren isim olmuştu.

Bu kezde savunmanın göbeğinde oynayan Deniz Barış 4 ratingle oynayarak taraftarın tepkisini çekerken takımın savunma hattında zaaf olduğu fikri herkes tarafından dile getirilmeye başlanmıştı.Maçtan sonra bir spor programına katılan Aleks Ferguson şu açıklamayı yaptı.
    Muhabir:Sayın hocam Şampiyonlar liginden elendiniz UEFA kupasında Hearts ile eşleştiniz ve kimse turdan emin değil, ligde beraberlikler serisi var.Takımın başına geldiğinizde size yöneltilen tecrübesiz eleştirisi daha da güçlendi neler söyleyeceksiniz?
    Aleks Ferguson: Evet Şampiyonlar liginden elenmeyi beklemiyorduk ancak şanssız 2 maçla Shaktar'a elendik.Ligde 2 maçtır berabere kalıyoruz ancak maç eksiğimize rağmen liderle puan farkı sadece 4.Başarısız bir grafik çizdiğime inanmıyorum.Önümüzde çok önemli bir Galatasaray maçı var.Biz herşeyi unuttuk ve bu maça kilitlendik.Biliyorsunuz bir Fenerbahçeli için Galatasay maçını kazanmak çok çok önemlidir.Bu maçı kendi seyircimiz önünde kazanarak puan farkını 1'e düşürmek istiyoruz.

Evet bir sonraki maç Fenerbahçe-Galatasaray maçı.Ligde şampiyonluğu hedefleyen 2 takım Kadıköyde karşı karşıya gelecek.Bu maç öncesinde oluşan puan durumu ise şöyle;

Mesaj Yetkileri