1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: Juve Appiah'ı çağırıyor

Hybrid View

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    ama Anelka'yi daha düsük bir fiyata degil aksine daha yüksek bir fiyata sattik 3milyon € gibi kar yaptik yanilmiyorsam...
    euro yerine pound yazdım .... hata yaptım .... satarken sanırım pound üzerinden satıldı ve 2milyon € kar etti doğru...... miktarlar pound ve euro olunca karıştı ... pardon ....

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sferdaten.html

Quote Originally Posted by paco View Post
    euro yerine pound yazdım .... hata yaptım .... satarken sanırım pound üzerinden satıldı ve 2milyon € kar etti doğru...... miktarlar pound ve euro olunca karıştı ... pardon ....

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sferdaten.html
    Bu transfermarkt.de denen site güvenilir değil. Transfer döneminde Ricardo Oliveira'yı Fenerbahçe kadrosunda göstermişti. Almanya'nın Fotomaç'ı diyebiliriz.

Anelka 8.3 milyon Pound karşılığında transfer oldu Bolton'a, bize de 5.3 milyon Pound'a gelmişti, yani 3 milyon Pound kar ettik.

Bu da Fenerbahce.org'tan resmi bir haber:

Anelka Transferinde Son Nokta
    26 Ağustos 2006 Cumartesi

Fenerbahçenin Fransız Futbolcusu Nicolas Anelka’nın İngiltere Premier Ligi takımlarından Bolton Wanderers’e transferi ile ilgili olarak son nokta Pazartesi günü Bolton’dan gelecek yöneticilerin kulüp binamızda yapacağı toplantı ile noktalanacak. 8.3 milyon İngiliz Sterlini peşin bedelle transferi yapılan oyuncunun transferinin tamamlanması amacıyla Türkiye’ye gelecek olan yöneticiler, Fransız oyuncu için 15.6 Milyon dolar ödeyecekler. 2005 yılının Ocak ayında Manchester City takımından transfer edilen Nicolas Anelka, Fenerbahçe Profesyonel Futbol takımında forma giydiği 61 maçta 18 kez gol atarken, 18 asist yaptı. 31 kez Fransa milli takımında oynayan ancak Dünya kupası kadrosuna alınmayan Nicolas Anelka bu sezon sadece Avrupa Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme maçları ve üçüncü ön eleme maçında forma giydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bu transfermarkt.de denen site güvenilir değil. Transfer döneminde Ricardo Oliveira'yı Fenerbahçe kadrosunda göstermişti. Almanya'nın Fotomaç'ı diyebiliriz.
    evet bende hatirliyorum ayrica lugano daha imza atmadan 2-3 ay once fener kadrosunda gösterilmisti

Del Piero_10 Misafir

Anelka'yı nereden çıkardınız?

Konuya Appiah üzerinden devam edin.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Anelka'yı nereden çıkardınız?

Konuya Appiah üzerinden devam edin.
    Ben örnek olarak açıkladım. Anelkayı kötü oyunana o kadar paraya sattık. Appiah'ı mı satamayacağız diye.

Mesaj Yetkileri