Ascoli Maçı
Bu maç zor olacaktı.Deplesmandaydım ve baskı altındaydımİlk dakkadan yani 3.dk da atağımızda gol oldu.Lucarelli attı golü ama Pc Deigo Lopez kndi klaesine attı dior yaw.Lucarelli yi gol kralı yaptırmıcaklar
Nyse sonra sırf onlar oynadı topu.Ve 20.dk da Sasa Bilmemne ile golü buldular
![]()
Sasa Bilemmne![]()
İlk yarı böle bitti.İkinci yarı kalecim çok iyiydi ve maçı 1-1 bitirdik.
Bu Maçtan sonra İbrahimovic 3 ay sakatlandı ve İnter çok önemli golcüsünü kaybetti![]()
Betanin Ascoli Maçından sonra 2 aylık sakatlığı bitirip,sahalara döndü.![]()
Shorey 1 Hafta sakatlandı![]()
Betanin YİNE 2 Hafta sakatlandı![]()
Betanin satılık listesine Kondu!!!!![]()
Udinese Maçı
Maç zevkli geçecekti.Çünkü iki takımda etkiliydi.11.dk da ataklarımız sonuç verdi ve Kevin Doyle golünü attı.1-0.10 dk sonra Lucarelli durumu 2-0 yaptı.15 dk sonrada skor 3-0 oldu.İlk yarı böyle bitti.İkinci yarı başladığında defansif oynamaya başladım.65.dk da Diarra sakatlandı ve oyundan aldım.Yerine Coppolo yu aldım.Sonra Fiore-Filippini ve Tedesco-Pasquale değişikliklerini yaptım.Maçı 3-0 kazandım.
Maçın Adamı Morrone!!
Bu maçtan sonra Mapelli-Larrusso ve Mengheri yi Gimnasticaya yani pilot kulübüme gönderdim![]()
![]()
Gönderdiklerimin hepsi gördüğünüz gibi forvet...Bu yüzden yedek bir forvete ihtiyacım vardı.Zaten Betanin i de satılık listesine koymuştum.Milan dan Borriello yu transfer ettim.![]()
Borriello Yeni Transfer!!1
Milan Maçı İtalya Kupası
Çok zor bir maç beni bekliyor diyordum.Ama öyle olmadı.Hayatımda ilk kez böyle bir Milan gördüm.Kalecileri çok iyi idi.Yoksa maç ciddi söylüyorum 12-1 falan bitebilirdi.Süper oyun oynadı bizim takım.İlk yarıda şanslarına gol yemediler.Kalecileri inanılmaz toplar çıkardı.İkinci yarıdada gol atamıyordum kaleciye.Yedek forvetim yoktu.Borriello cezalı olduğu için oynamadı.Yedeklerde Vito ve Başkanın torunu olan Marco Spinelli vardı.Başkanın torununu hemen oyuna aldımSonrada Vito yu oyuna aldım.Gol bir türlü gelmiyor derken,Vito nun şutundan seken topu Morrone ağlara yollladı.2 dk sonra Fiore penaltıdıan durumu 2-0 yaptı.Maç 2-0 bitti yendikk!!
![]()
Maçın Adamı Yine Morrone!!1
Beyler şimdilik bu kdar devamı akşam 1 maç yazacam akşamm.Toplamda 3 maç yazmış olcam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Koyduk işte maçları
![]()