Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 173 arası toplam 173 sonuç

Konu: TSL 28. Hafta | Sakaryaspor - Beşiktaş

Besiktas gidip son siradaki takimi yenemiyor.Sampiyonluk ümitleri cok zora girdi.Artik her maclarini kazanmak zorundalar.Fenerbahce´nin de puan kaybetmesini bekleyecekler.Fenerbahce´yi yendikleri taktirde yeniden sampiyonluga oynayabilirler.

Sakaryaspor büyük takımlara karşı büyük oynuyor

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sakaryaspor büyük takımlara karşı büyük oynuyor

Galatasaray´dan 4 tane yemisti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Dün bu macı rüyamda gördüm.Berabere bitecek bence
    Ben demiştim

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Mertcan artık tüm rüyalarını söle bize

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün aksam rüya gördum Manısayı 3-1 yendık.

Her gün rüyanda maçları görüyorsun yahu İyi oldu bunu söylemen, gidip İddaa'da skor oynayayım 3-1 Fenerbahçe'ye

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Güzel oldu bu maçın bölye bitmesi eee Mertcan rüyasında görecek tutmayacak olacak iş değil
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu maçla birlikte artık puan kaybetme hakkımızı tamamladık eğer takım hırslanırsa kalan 6 maçıda kazanıp şampiyon olabiliriz
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Mertcan sen gördü isen rüyanda kesin maç 3-1 biter..

Birde gerçekten bitermiş..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

eğer 3-1 biterse maç hergün elini öpmeye gelicem

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tigana puan kaybini hemen yorgunluga bagladi sen o o kadar gol kacir sonra baki sol bek oynat ohhh puan kaybinda bahane galatasaray yillardan beri oynuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Tigana puan kaybini hemen yorgunluga bagladi sen o o kadar gol kacir sonra baki sol bek oynat ohhh puan kaybinda bahane galatasaray yillardan beri oynuyor
    Suç kendisinde ne yapacak bahane arayacak tabii
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

evet ya bakiyi orda oynatmakta israr etmek icin kor olmak lazim uzulmez yokken hic olmazsa mehmet sedefi oynat bakinin yeri orasi degil :S uzulmez geri donsun burak da oynamasin nobre de performansinin ustune koysun o zaman sampiyonluk uzak deil ama ahh iste...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Keşke kazansaydık diye hiç üzülmeyin böylesi daha iyi oldu takım artık kendine gelir ayakları yere basar nede olsa Fb'de berabere kaldı artık önümüze bakalım bence şampiyonluk bizim elimizde
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

genc kartal kardes gercekten tıganayı dovesım geldı ya adama bakya yorgunduk alla alla ozaman seneye avrupa kupasına gıtmeyın rahat rahat oynayın
    gecen senemı neydı galatasaray persembe kupa macı yapmıstı cumartesıde maca cıkmıstı hatta burda cok tartısmıstık

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

genc kartal kardes gercekten tıganayı dovesım geldı ya adama bakya yorgunduk alla alla ozaman seneye avrupa kupasına gıtmeyın rahat rahat oynayın
    gecen senemı neydı galatasaray persembe kupa macı yapmıstı cumartesıde maca cıkmıstı hatta burda cok tartısmıstık
    Dostum onu neden fb ile aynı gün oynamıyoruz demek için söylei anladın onlar neden bizden 1 gün fazla dinlenme fırsatı buluyolar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

artık o hesaplar yapılmıcak bırdahakı mactadada fb erken oynar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

bence fb ve bjk aynı saatde aynı gün oynasın öyle daha iyi olur...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

artık o hesaplar yapılmıcak bırdahakı mactadada fb erken oynar
    Ozamanda fbliler aynı şeyi yaparlar emin ol arkadaşım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gol şov yapacağımız maçı kazanamadık.Artık bu tür maçlarda ders almaları gerek,takım ayağına gelen bu şampiyonluk fırsatınıda değerlendiremiyor ve değerlendiremezse biz isyan çıkarmadan kendileri terk etsinler buraları.Çok sabırlı bir taraftarız bir numarayız ama sabrımız da taşmamalı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

21 Şubat 2007 tarihinde yapmıştı o Türk futbolu için çok önemli çağrıyı Sakaryasporlular.Aykut Adıyaman isimli bir delikanlıyı kaybetmelerinin acısını içlerinde yaşıyorlardı.Bütün takım taraftarlarını Sakarya'ya çağırmış ve her zaman en iyi şekilde karşılanacaklarından falan bahsetmişlerdi.Zaten sevdiğim bir tribün grubu olan Tatangaları daha çok sevmeye başladım,adamlara bak bizim yapamadığımızı yaptılar,helal olsun dedim.Araları zaten fazlasıyla limoni olan Bursasporluları o hafta maçlarını izlemek için Sakarya'ya çağırmışlardı.İlk maçta Kazan'da Sakaryalılarla içilen biralar,söylenen şarkılar her sey güzeldi,Beşiktaş tribünü her zaman Tatangalar'a saygı duymuştur.Onların bu dostluk çağrılarından öncede aramız fazlasıyla iyiydi.Ligdeki durumlarına da üzülüyordum açıkçası.
    Tarih 14 Nisan 2007
    Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor,ilk devre çok iyi ağırladığı birlikte şarkılar söylediği Beşiktaş tribününün belki de Türkiye'de en çok sevdiği,en çok saygı duyduğu Sakaryaspor tribününün önüne çıkıyor.Ben Sakaryalıların samimiyetine inandığım için el ele kol kola maç izleriz diye düşünüyorum.Ama ne oluyor maç boyu sahaya sürekli maytap atılıyor(Hadi tamam kendi yönetimlerini protesto etmek için diyelim) golden sonra Beşiktaş alehine küfürlü tezahuratlar yapılıyor,Vedran Runje ile dalga geçiliyor(Maçta Cangele isimli futbolcu kendisine tükürmüştü hatırlatırım).Sonucunda Beşiktaş çok önemli bir deplasmanda iki puan bırakıyor belki şampiyonluğunu bırakıyor ama Beşiktaş tribünü bir kez daha aldatılmışlığın hissini yaşayarak ayırlıyor staddan.Hangi Sakarya kardeşlik mesajları veriyordu?Beni beraberlikten çok üzen Sakaryasporluların bu davranışları oldu.Benim gözümde hala önemli bir yerleri var ama üzüldük...
    ''Takımlar düşsede sevdalar düşmez''
    Siz sevdanızdan vazgeçmeyin Sakaryalılar ama yapamayacağınız işlerin altına da girmeyin eğer iki tribünü kontrol edemiyorsanız kardeşlik-dostluk diye çıkmayın ortaya.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    21 Şubat 2007 tarihinde yapmıştı o Türk futbolu için çok önemli çağrıyı Sakaryasporlular.Aykut Adıyaman isimli bir delikanlıyı kaybetmelerinin acısını içlerinde yaşıyorlardı.Bütün takım taraftarlarını Sakarya'ya çağırmış ve her zaman en iyi şekilde karşılanacaklarından falan bahsetmişlerdi.Zaten sevdiğim bir tribün grubu olan Tatangaları daha çok sevmeye başladım,adamlara bak bizim yapamadığımızı yaptılar,helal olsun dedim.Araları zaten fazlasıyla limoni olan Bursasporluları o hafta maçlarını izlemek için Sakarya'ya çağırmışlardı.İlk maçta Kazan'da Sakaryalılarla içilen biralar,söylenen şarkılar her sey güzeldi,Beşiktaş tribünü her zaman Tatangalar'a saygı duymuştur.Onların bu dostluk çağrılarından öncede aramız fazlasıyla iyiydi.Ligdeki durumlarına da üzülüyordum açıkçası.
    Tarih 14 Nisan 2007
    Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor,ilk devre çok iyi ağırladığı birlikte şarkılar söylediği Beşiktaş tribününün belki de Türkiye'de en çok sevdiği,en çok saygı duyduğu Sakaryaspor tribününün önüne çıkıyor.Ben Sakaryalıların samimiyetine inandığım için el ele kol kola maç izleriz diye düşünüyorum.Ama ne oluyor maç boyu sahaya sürekli maytap atılıyor(Hadi tamam kendi yönetimlerini protesto etmek için diyelim) golden sonra Beşiktaş alehine küfürlü tezahuratlar yapılıyor,Vedran Runje ile dalga geçiliyor(Maçta Cangele isimli futbolcu kendisine tükürmüştü hatırlatırım).Sonucunda Beşiktaş çok önemli bir deplasmanda iki puan bırakıyor belki şampiyonluğunu bırakıyor ama Beşiktaş tribünü bir kez daha aldatılmışlığın hissini yaşayarak ayırlıyor staddan.Hangi Sakarya kardeşlik mesajları veriyordu?Beni beraberlikten çok üzen Sakaryasporluların bu davranışları oldu.Benim gözümde hala önemli bir yerleri var ama üzüldük...
    ''Takımlar düşsede sevdalar düşmez''
    Siz sevdanızdan vazgeçmeyin Sakaryalılar ama yapamayacağınız işlerin altına da girmeyin eğer iki tribünü kontrol edemiyorsanız kardeşlik-dostluk diye çıkmayın ortaya.
    evet cok fazla hakaret ettiler sankı bı garezlerı varmıs gibi

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri