Besiktas gidip son siradaki takimi yenemiyor.Sampiyonluk ümitleri cok zora girdi.Artik her maclarini kazanmak zorundalar.Fenerbahce´nin de puan kaybetmesini bekleyecekler.Fenerbahce´yi yendikleri taktirde yeniden sampiyonluga oynayabilirler.
Besiktas gidip son siradaki takimi yenemiyor.Sampiyonluk ümitleri cok zora girdi.Artik her maclarini kazanmak zorundalar.Fenerbahce´nin de puan kaybetmesini bekleyecekler.Fenerbahce´yi yendikleri taktirde yeniden sampiyonluga oynayabilirler.
Sakaryaspor büyük takımlara karşı büyük oynuyor![]()
Mertcan artık tüm rüyalarını söle bize![]()
Dün aksam rüya gördum Manısayı 3-1 yendık.
Güzel oldu bu maçın bölye bitmesi eee Mertcan rüyasında görecek tutmayacak olacak iş değil![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu maçla birlikte artık puan kaybetme hakkımızı tamamladık eğer takım hırslanırsa kalan 6 maçıda kazanıp şampiyon olabiliriz
So what?
Saike
Tigana puan kaybini hemen yorgunluga bagladi sen o o kadar gol kacir sonra baki sol bek oynat ohhh puan kaybinda bahane galatasaray yillardan beri oynuyor
Keşke kazansaydık diye hiç üzülmeyin böylesi daha iyi oldu takım artık kendine gelir ayakları yere basar nede olsa Fb'de berabere kaldı artık önümüze bakalım bence şampiyonluk bizim elimizde![]()
So what?
Saike
genc kartal kardes gercekten tıganayı dovesım geldı ya adama bakya yorgunduk alla alla ozaman seneye avrupa kupasına gıtmeyın rahat rahat oynayın
gecen senemı neydı galatasaray persembe kupa macı yapmıstı cumartesıde maca cıkmıstı hatta burda cok tartısmıstık
artık o hesaplar yapılmıcak bırdahakı mactadada fb erken oynar
bence fb ve bjk aynı saatde aynı gün oynasın öyle daha iyi olur...
Gol şov yapacağımız maçı kazanamadık.Artık bu tür maçlarda ders almaları gerek,takım ayağına gelen bu şampiyonluk fırsatınıda değerlendiremiyor ve değerlendiremezse biz isyan çıkarmadan kendileri terk etsinler buraları.Çok sabırlı bir taraftarız bir numarayız ama sabrımız da taşmamalı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
21 Şubat 2007 tarihinde yapmıştı o Türk futbolu için çok önemli çağrıyı Sakaryasporlular.Aykut Adıyaman isimli bir delikanlıyı kaybetmelerinin acısını içlerinde yaşıyorlardı.Bütün takım taraftarlarını Sakarya'ya çağırmış ve her zaman en iyi şekilde karşılanacaklarından falan bahsetmişlerdi.Zaten sevdiğim bir tribün grubu olan Tatangaları daha çok sevmeye başladım,adamlara bak bizim yapamadığımızı yaptılar,helal olsun dedim.Araları zaten fazlasıyla limoni olan Bursasporluları o hafta maçlarını izlemek için Sakarya'ya çağırmışlardı.İlk maçta Kazan'da Sakaryalılarla içilen biralar,söylenen şarkılar her sey güzeldi,Beşiktaş tribünü her zaman Tatangalar'a saygı duymuştur.Onların bu dostluk çağrılarından öncede aramız fazlasıyla iyiydi.Ligdeki durumlarına da üzülüyordum açıkçası.
Tarih 14 Nisan 2007
Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor,ilk devre çok iyi ağırladığı birlikte şarkılar söylediği Beşiktaş tribününün belki de Türkiye'de en çok sevdiği,en çok saygı duyduğu Sakaryaspor tribününün önüne çıkıyor.Ben Sakaryalıların samimiyetine inandığım için el ele kol kola maç izleriz diye düşünüyorum.Ama ne oluyor maç boyu sahaya sürekli maytap atılıyor(Hadi tamam kendi yönetimlerini protesto etmek için diyelim) golden sonra Beşiktaş alehine küfürlü tezahuratlar yapılıyor,Vedran Runje ile dalga geçiliyor(Maçta Cangele isimli futbolcu kendisine tükürmüştü hatırlatırım).Sonucunda Beşiktaş çok önemli bir deplasmanda iki puan bırakıyor belki şampiyonluğunu bırakıyor ama Beşiktaş tribünü bir kez daha aldatılmışlığın hissini yaşayarak ayırlıyor staddan.Hangi Sakarya kardeşlik mesajları veriyordu?Beni beraberlikten çok üzen Sakaryasporluların bu davranışları oldu.Benim gözümde hala önemli bir yerleri var ama üzüldük...
''Takımlar düşsede sevdalar düşmez''
Siz sevdanızdan vazgeçmeyin Sakaryalılar ama yapamayacağınız işlerin altına da girmeyin eğer iki tribünü kontrol edemiyorsanız kardeşlik-dostluk diye çıkmayın ortaya.