Söz verip duruyon ! Yoksa bizi mi yiyon![]()
![]()
Merakla bekliyoruz.
Cok beklersin![]()
![]()
güzel olmuş arkadaşım geç şu interi![]()
I'm back...
Guzel gidiyor.. Bekliyoruz devamini merakta birakma bizi..![]()
evet güzel gidiyor.
5 maç yazacaksan çok güzel
Valla yazacam.Şimdi 3. maçı oynucam oyunu açıorum şimdi
21:30 gibi burada olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Reggina Maçı
Maç deplesmandaydı ve Reggina son sıradaydı.Bu maçı mutlak kazanmalıydım.Ve öylede oldu.Maç başladığında ataklarım çok hızlı ve etkili gelişiyordu.24.dk da zaten Kevin Doyle ilk golü attı.İki dk sonra Lucarelli topu ağlara astı 2-0.İlk yarının son dakikalarında Reggina penaltı kazandı ama topu üstten auta vurdular.Bu maçın kader anıydı diyebilirim.2 dk sonra da Lucarelli skoru 3-0 yaptı.İlk yarı böyle bitti.İkinci yarıda böyle bittiMaçı 3-0 kazandım.
Maçın Adamı Nicky Shorey
Yeni Transfer!!!
Reggina maçından sonra Nicolas Millan'ı kadroma kattım.
Millan
Ascoli Maçı
Bu maç zor olacaktı.Deplesmandaydım ve baskı altındaydım![]()
İlk dakkadan yani 3.dk da
atağımızda gol oldu.Lucarelli attı golü ama Pc Deigo Lopez kndi klaesine attı dior yaw.Lucarelli yi gol kralı yaptırmıcaklar
Nyse sonra sırf onlar oynadı topu.Ve 20.dk da Sasa Bilmemne
ile golü buldular.
Byler prdon ama burda kesiom.Elektirkler kesildi.Güç kaynağı ile çlışıo şuan PC.Yarın dvm ederim.İzmir de bile elktirk kesilio yaw![]()
Gene 5 maç yazamadın.Bu arada Ascoli maçı 1-1 mi bitti?
abe olur ama sizin onunuzde yalanci durumuna dusuorm![]()
![]()
Ascoli Maçı
Bu maç zor olacaktı.Deplesmandaydım ve baskı altındaydımİlk dakkadan yani 3.dk da atağımızda gol oldu.Lucarelli attı golü ama Pc Deigo Lopez kndi klaesine attı dior yaw.Lucarelli yi gol kralı yaptırmıcaklar
Nyse sonra sırf onlar oynadı topu.Ve 20.dk da Sasa Bilmemne ile golü buldular
![]()
Sasa Bilemmne![]()
İlk yarı böle bitti.İkinci yarı kalecim çok iyiydi ve maçı 1-1 bitirdik.
Bu Maçtan sonra İbrahimovic 3 ay sakatlandı ve İnter çok önemli golcüsünü kaybetti![]()
Betanin Ascoli Maçından sonra 2 aylık sakatlığı bitirip,sahalara döndü.![]()
Shorey 1 Hafta sakatlandı![]()
Betanin YİNE 2 Hafta sakatlandı![]()
Betanin satılık listesine Kondu!!!!![]()
Udinese Maçı
Maç zevkli geçecekti.Çünkü iki takımda etkiliydi.11.dk da ataklarımız sonuç verdi ve Kevin Doyle golünü attı.1-0.10 dk sonra Lucarelli durumu 2-0 yaptı.15 dk sonrada skor 3-0 oldu.İlk yarı böyle bitti.İkinci yarı başladığında defansif oynamaya başladım.65.dk da Diarra sakatlandı ve oyundan aldım.Yerine Coppolo yu aldım.Sonra Fiore-Filippini ve Tedesco-Pasquale değişikliklerini yaptım.Maçı 3-0 kazandım.
Maçın Adamı Morrone!!
Bu maçtan sonra Mapelli-Larrusso ve Mengheri yi Gimnasticaya yani pilot kulübüme gönderdim![]()
![]()
Gönderdiklerimin hepsi gördüğünüz gibi forvet...Bu yüzden yedek bir forvete ihtiyacım vardı.Zaten Betanin i de satılık listesine koymuştum.Milan dan Borriello yu transfer ettim.![]()
Borriello Yeni Transfer!!1
Milan Maçı İtalya Kupası
Çok zor bir maç beni bekliyor diyordum.Ama öyle olmadı.Hayatımda ilk kez böyle bir Milan gördüm.Kalecileri çok iyi idi.Yoksa maç ciddi söylüyorum 12-1 falan bitebilirdi.Süper oyun oynadı bizim takım.İlk yarıda şanslarına gol yemediler.Kalecileri inanılmaz toplar çıkardı.İkinci yarıdada gol atamıyordum kaleciye.Yedek forvetim yoktu.Borriello cezalı olduğu için oynamadı.Yedeklerde Vito ve Başkanın torunu olan Marco Spinelli vardı.Başkanın torununu hemen oyuna aldımSonrada Vito yu oyuna aldım.Gol bir türlü gelmiyor derken,Vito nun şutundan seken topu Morrone ağlara yollladı.2 dk sonra Fiore penaltıdıan durumu 2-0 yaptı.Maç 2-0 bitti yendikk!!
![]()
Maçın Adamı Yine Morrone!!1
Beyler şimdilik bu kdar devamı akşam 1 maç yazacam akşamm.Toplamda 3 maç yazmış olcam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Koyduk işte maçları
![]()
Basarilar dilerimm.. Devamini bekliyorum....
sağol CekocanımBnde ES ES ile sana başarılar dilerim
İnter bana 15 puan fark attı bu arada belirteyim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Atalanta Maçı
Kendi evimde oynayacaktım maçı.Zevkli geçmeyeceğini tahmin ediyordum Atalanta savunma yapan bir takımdı.İlk yarıda etkili olmama rağmen gol gelmedi.
İkinci yarıda 57.dk da Kevin Doyle durumu 1-0 yaptı.Bu golden sonra kazanacağımızı düşündük.
10 dk sonra Pinto nun golüyle 1-1 oldu maç.Sonra Ataklar karşılıklı gelişti.Gol sesi çıkmadı.Maç 1-1 bitti.2 puanı bıraktık.
Maçtan sonra Livorno lular üzülmelerine rağmen baskı yapmadılar.Otobüsle tesislerre dönerken tesisin önündeki ağaçta şunu gördüm.
Ardından tesislere tam girerken fanatik bir taraftar bana sarıldı.Arkasını döndüğünde Livorno yazıyordu.
Arkadaşlar dün akşam maç yazarım dedim.Ama yazamadım.Bu akşamki maç.Yani bugün toplam 4 maç yazacam![]()
eVet! Doyle'u bn ilk kez denedim ve çok verim alıyorum.Süper adam.7.0.2 kullanıorum![]()
bende doyle'yi aldım 3 maç 1 gol attı ve sakatlandı
güzel gidiyor devam devam devam![]()
I'm back...
devamı ne zaman
tesekkur ederim.musatafa ekici90
devamı akşam canavar20
Bende süper lig e çıkarsam alacağım DOYLE'u![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"