-
Penalti pozisyonlari penaltimi bence degil cunku aziz yildirim baya laflar soylemis
Fenerbahçe'nin V. Manisaspor karşısında berabere kalmasının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Zico saç baş yolduracak açıklamalar yaptı
Zico : "Rakibimiz son bir kaç haftadır iyi oynuyordu. Burada da kapanacağını biliyorduk. Futbolcularım sahada kazanmak için elinden geleni yaptılar, dört puanlık farkı korudukları için onları kutluyorum. Ancak kazanma arzusuyla çok çabuk ve panikle atak yapmak istediler. Sabırlı davransalar maçı kazanabilirdik. Ancak yine söylüyorum rakibimiz takım halinde kapanarak bize oynayacak alan bırakmadı. Ben şu ana kadar öğrendiğim şeyleri futbolcularıma öğretmekle yükümlüyüm. Taraftarın tepkisi de olabilir sevgisi de bunu dert etmememiz lazım."
Vestel Manisaspor teknik direktörü Giray Bulak, ise "Buraya puan ya da puanlar almak için gelmiştik. Fenerbahçe'nin gücünü biliyorduk. Dün Beşiktaş'ın iki puan kaybetmesinden sonra üstümüze daha fazla geleceklerini biliyorduk. bu düşünceyle kontraataklarla gol bulmak istedik ama son vuruşlarda iyi değildik. Kaybetmediğimiz için seviniyoruz" dedi
VAY BEEEEEEEEEEEEE
Mesaj Yetkileri