Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 77 arası toplam 77 sonuç

Konu: Chelsea Kariyer By Sherryy

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Artık takımın asları yaşlanmaya başladı.Özellikle forvet mevkisinde bulunan Shevchenko ile Drogba.Shevchenko faydalı oluyorda drogba'nın şu ana kadar aman aman bir faydasını göremedim.

Higuain'in sözleşmesinde £27MN'ya serbest kalır maddesi var.Sizce Higuain nasıl bir forvet.Alsam faydası dokunur mu?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Aşkın sakın kaçırma Higuain'i derim ama düzenli oynatman lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Artık takımın asları yaşlanmaya başladı.Özellikle forvet mevkisinde bulunan Shevchenko ile Drogba.Shevchenko faydalı oluyorda drogba'nın şu ana kadar aman aman bir faydasını göremedim.

Higuain'in sözleşmesinde £27MN'ya serbest kalır maddesi var.Sizce Higuain nasıl bir forvet.Alsam faydası dokunur mu?
    mutlaka al

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Aşkın sakın kaçırma Higuain'i derim ama düzenli oynatman lazım.
    Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    mutlaka al
    Aldım gitti

HIGUAIN CHELSEA'DE

Forvet mevkisinde gerek yaşanılan sakatlıklar nedeniyle gerekse forvetlerden tam verim alınmaması sebebiyle bugün chelsea kulübü Higuain ile sözleşme imzaladı.Chelsea kulübünden yapılan açıklamaya göre Higuain'in bonsevis bedeli olarak Real Madrid kulübüne £27MN verildi.

Konuyla ilgili Real Madrid'li yöneticler Chelsea'nin futbol etiğine aykırı bir şekilde davranarak futbolcularını ellerinden aldıklarını belirtti.

Bunun üzerine chelsea Teknik direktörü Sir Aşkın "Madem futbolcuları bu kadar değerliydi o zaman yeni bir kontrat önerip adam gibi bir serbest kalma ücreti koysalardı.".Ayrıca Higuain'in Real Madrid'de haftalık £25.500 aldığını da belirterek biz kendisine haftalık £69.000 veriyoruz.Kendisine verdiğimiz önemi görünce Higuain bizi seçti diye ekleme yapıldı.

Higuain Chelsea'de 19 numaralı formayı giyecek.Eğer Drogba satılırsa Drogba'dan boşalan 11 numaralı forma Higuain'e verilecek.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Aldım gitti

HIGUAIN CHELSEA'DE

Forvet mevkisinde gerek yaşanılan sakatlıklar nedeniyle gerekse forvetlerden tam verim alınmaması sebebiyle bugün chelsea kulübü Higuain ile sözleşme imzaladı.Chelsea kulübünden yapılan açıklamaya göre Higuain'in bonsevis bedeli olarak Real Madrid kulübüne £27MN verildi.

Konuyla ilgili Real Madrid'li yöneticler Chelsea'nin futbol etiğine aykırı bir şekilde davranarak futbolcularını ellerinden aldıklarını belirtti.

Bunun üzerine chelsea Teknik direktörü Sir Aşkın "Madem futbolcuları bu kadar değerliydi o zaman yeni bir kontrat önerip adam gibi bir serbest kalma ücreti koysalardı.".Ayrıca Higuain'in Real Madrid'de haftalık £25.500 aldığını da belirterek biz kendisine haftalık £69.000 veriyoruz.Kendisine verdiğimiz önemi görünce Higuain bizi seçti diye ekleme yapıldı.

Higuain Chelsea'de 19 numaralı formayı giyecek.Eğer Drogba satılırsa Drogba'dan boşalan 11 numaralı forma Higuain'e verilecek.
    11 numara ciddi bir numara

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

2009-2010 CHELSEA

Drogba'da Ufk yazmasının nedeni satılacaklar listesine koydum.alıcı çıkmadı.Haftalık £100.000 alıyor.Bu zarardan bir an önce kurtulmam lazım

Nesil
    2006
    Yer
    -

chivu'ya kim transfer teklifi yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Daniel Alves --> Milan,Barcelona
    Cristian Chivu --> Milan,Barcelona,Real Madrid,İnter
    Boulahrouz --> Real Madrid
    Mathieu Bodmer --> Real Madrid

Futbolcularımla ilgilenen kulübler.ScreenShot aldığımda Chivu Barcelona'ya soruşturmuştu.Ne kadar istiyon diye.£30MN isteyince vazgeçtiler.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Daniel Alves --> Milan,Barcelona
    Cristian Chivu --> Milan,Barcelona,Real Madrid,İnter
    Boulahrouz --> Real Madrid
    Mathieu Bodmer --> Real Madrid

Futbolcularımla ilgilenen kulübler.ScreenShot aldığımda Chivu Barcelona'ya soruşturmuştu.Ne kadar istiyon diye.£30MN isteyince vazgeçtiler.
    nu oyunculardan birini satacakmısın

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bencede DROGBA ile yolları bir an önce ayır.Fazla para alıyormuş yaa...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Bencede DROGBA ile yolları bir an önce ayır.Fazla para alıyormuş yaa...
    zaten satmassa gelecek sezonlarda asla satamaz çünkü yaşlanır

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Birde huzursuz oyuncuyu hayatta sevmem ben...Mesela bende Ömer Rıza LİG A da iken sürekli mutsuz ayrılmak istiyo sene sonuna kadar yedekte bekliyecek zaten yarısı geçti sezonun.Hiç sevmem bu işi...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

helal Aşkın abi o kadar kupa..Higuain iyi transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Satmaya çalıştım transfer sezonu bitti elimde patladı Drogba isteyen yok yaş gelmiş 31'e bakalım bu Drogba'dan nasıl kurtulacağım.Yukarıda verdiğim 2009-2010 Chelsea Kadrosu ile yola devam edeceğim.Sadece Drogba oynamayacak o kadroda

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Higuain'i almışsın ama bence Kerlon daha iyi bir forvet. Keşke onu alsaydın. Güzel kariyer tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    -

bu kariyer bittimi hiç yazmıyorsun

Kolay gelsin aşkın abi. İyi gidiyorsun sanki Kötü gitmek imkansız Chelsea ile zaten

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri