Arkadaşlar herkezden çok özür diliyorum ve artık devam ediyorum.
Premier Ligde Herkes Birbirine Laf Atmaya Başladı!!!!
İngiltere Premier Lig bu sene hiç karşılaşmayacağı bir olayla karşı karşıya.İlk önce Jose Mourinho bir açıklama yaptı , ardından Rafael Benitez cevabını verdi ve sonrada sözlü düello yaşandı.Sizi bu tartışmalarla şimdilik başbaşa bırakıyoruz.
Mourinho The Guardians gazetesine verdiği demeçte...
Jose Mourinho:Şuanda Lig'de 3. sıradayız ama Chelsea'li taraftarlar üzülmesin her zamanki gibi şampiyon biziz.Liverpool sadece hayal görüyor.Siz hiç merak etmeyindedi.
Ardından Benitez The Times'a konuştu ve cevabı gecikmedi...
Rafael Benitez:Biz eskiden Jose Mourinho ile çok iyi arkadaştık.Belkide benim en iyi arkadaşımdı.Taaki biz onları yenmeye başlayana kadar.Artık neden Mourinho değişti bilemiyorum.Kıskandı mı ne oldu o ayrı bir konudur.Artık o bizimle yapılan maçları intikam almak için yapıyor.Nedenini öncedende söylediğim gibi çok merak ediyorum.dedi.
Muhabir:Biliyorsunuzki 2 gün önce ŞL grup maçlarında karşılaşacağınız Ajax takımı için antreman yapıyordunuz.Antremanda ise talihsiz bir kaza sonucu Pennant başını direğe çarptı.1 ay sahalardan uzak kalacak.Ne düşünüyorsunuz?
Benitez:Tabikide tüm futbolcularımız bizim için çok değerlidir.Umarım Pennant'ın yerine görev yapacak futbolcumuz görevini başarıyla yapar.
Ardından Steven Gerrard kendi resmi sitesinde şu sözlere yer verdi...
Steven Gerrard:Bu sene taraftarlarımıza ŞL kupasını , FA CUP kupasını , Süper Kupayı ve özellikle 17 senedir hasret kaldığımız İngiltere Premier Ligi kupasını sizlere getirmeyi planlıyoruz.Özellikle belirttiğim gibi Premier Lig bu sezon artık bizim olacak ve 17 senelik hasretimize son vereceğiz.Bundan hiç şüpheniz olmasın.İçiniz rahat olsundedi.
Aynı zamanda Liverpool takımı ŞL grup maçlarında karşılaşacağı Ajax maçı içinde alıştırmalar yapıyor...