arkadaşlar bu maçları ujpest karşılaşmasından önce vermem gerekiyodu ama bi yanlışlık oldu özür dilerim.
TSL 2.Hafta Kayserispor 1 - 2 Fenerbahçe
Ligin ikinci haftası rakibimiz evimizde fenerbahçe idi.Çok zor geçeceği belliydi çünkü bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı işle oynuyoduk.Oyuncularıma maçtan önce her maçı kazanabilceklerimiz söyledim ve maça çıktık maçın ilk yarısı ortada geçti ancak son dakikalarda rakibimiz öne geçmeyi başardı.Devre arasında birkaç değişiklik yaptım ve oyuncularımı sahay sürdüm.İkinci yarı maça hızlı başadık ve golu bulduk daha sonra baskılarımız olsada gol atamadık ancak tam maç bitti derken rakibimizin kaleci hatasından dolayı bulduğu gol sahamızdan yenik ayrılmamıza neden oldu.
Maçın Yıldızı:Mehmet Aurelio (Fenerbahçe)
TSL 3.Hafta Antalyasor 0 - 1 Kayserispor
Ligin üçüncü haftasında ise rakibimiz tslye yeni merhaba diyen takımlardan antalyaspor deplasmanıydı.Geçen hafta fb maçında uzatmalarda yediğimiz gol oyuncularımı çok üzmüştü.Maçtan önce oyuncularıma fenerbahçe maçını unutarak artık bu maçla tekrar galibiyet serisine başlamamız gerektiğini söyledim.Maça çok hızlı başalmıştık ve erken bir gol bulmuştuk daha sonra oyuncularım çok iyi oynamasına rağmen bir türlü antalya savunmasını geçememiştik.İkinci yarı bende biraz daha defansif oynamaya karar verdim çünkü rakibimde çok defansif oynuyodu ve maçı böyle kilitlemyi düşünoyodum ve öyle olmuştu ikinci yarı iki takımda defansif oynayınca maç kilitlendi ve başka gol olamyınca maç 1-0 bizim galibiyetimizle sona erdi
Maçın Yıldızı:Jaroslaw Bienuik (Antalyaspor)