Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: Deniz Kariyer | Kayserispor

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Deniz Kariyer | Kayserispor

Merhaba arkadaşlar ac milan kariyerimi bıraktıktan sonra yeni kariyerime geçtim.Bu kariyerimde iki sezondur TSL'yi kasıp kavuran takım yani benim takımım kayserisporla oynayacağım.

Geçen yıl TSL'yi kasıp kavuran ve Kayserisporu tarihinde ilk kez başarıdan başarıya koşturan Ertuğrul Sağlam'ın şok istifasıyla yıklan Kayserispor taraftarları takımın boş kalan menejerlik koltuğuna eskiden kariyerine Kayserisporda futbolcu olarak başlayan ve AC Milanda sonlandıran İyi futbolcu ama tecrübesiz menejer nam-ı değer Pastırmacı Deniz'i geçirecek iddiaları taraftarlarına bir şok haber daha yaşattı.

Tarihler 20.06.06'yı gösterirken Kaysersipor Kulüp binasında basın önünde imzalar atıldı.

İmzalar atıldıktan klübün genel menejeri Süleyman Hurma ve Pastırmacı Deniz basının soruları yanıtlamaya geçtiler.

Hurma:Evet beyler sorularınızı alalım.
    Spiker:İlk kez menejer oluyorsunuz üstelik sizin için önemi çok büyük olan bir kulüpte neler hissediyorsunuz?
    Ben:Öncelikle burada olduğum için çok mutluyum Kayserisporun yeri bende ayrı Ertuğrul Hoca'nın ayrılmasına çok üzüldüm ama elden bişe gelmiyor.
    Spiker:Taraftarlar sizi çok seviyor ama daha önce hiçbir takımda menejerlik yapmadığınız için başarısız olacağınızı savunuyorlar bu konuda ne düşünüyorsunuz?
    Ben:Bu konuda şimdi bşey söylemek istemiyorum herşeyi zaman gösterecek.
    Spiker:Bu yıl takımınızın hedefi ne?
    Ben:Süperligi ilk 4 sıra içinde bitirmek.Başka sorusu olan...
    Hurma:Peki toplantı bitmişti hepinize teşşekkür ederiz.

Basından Haberler:

Pastırmacı Deniz Yeniden Kayserisporda!...
    Kasyerisporda sürprizler yaşanmaya devam ediyor.Ertuğrul Sağlamın beklenmedik istifasından sonra yerine bir zamanlar yıldızı kayserisporda parlayan Deniz takımın başına geçirildi.Deniz taraftarlarına başarı sözleri versede taraftarla daha tecrübeli bir menejer isitiyordu.

Kayserispora Terübesiz Hoca!...
    Kayserisporda Ertuğrul Sağlamın şok istifası üzerine yerine bir zamanların en iyi türk futbolcularından kayserisporun emektar futbolcularından Denizi takımın başına getirlidi.Taraftarlar kayserisporun geçen yıl yakaladığı başarıyı bu yıl yakalayamayacağı kanaatindeler.

Devamını birazdan yazacağım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

güzel başlangı.birde patırmacı değil pastırmacı olacak kanımca..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Başlangıç çok güzel özellikle de spiker ve soruları,güzel yazmışsın.Devamını bekliyorum.

Nesil
    2006

başlangış güzel.. mehmet topuz,gökhan ünalı satma

+tayfun corayı da satma kariyerinde başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İmzalar atıldıktan sonra hemen tesislere gittik.Küçük bir tanışma faslından sonra hemen takımı analize aldım.Transfer gereken yerleri araştırmaya başladım.Transfere işini bir an önce bitirmekti amacım çünkü takım bu yıl inter-toto da olduğu için diğer takımalar göre erken başlıyoduk maçlara...

Transfer Bütçesi:550K

Alınacaklar:

1_Bülent Akın MC
    2_Mehmet Akçagün D/WBR
    3_Yabancı DM?
    4_Eren Güngör DC
    5_Sezer Öztürk AMLC

Gidecekler:

1_Kamber Arslan D/MC
    2_Ümit Aydın MC
    3_Samuel Johnson DM
    4_Leo İglesias ST

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hadi bakalım kardeş başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    -

arkadaş hedef ne acaba merak ettim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ooo Deniz açmışsın kariyeri MSN'de konuşmuştuk zaten
    Bu arada kariyer süper (Erciyesle açmayacakmıydın??)

yabancı dm için brezilya ligine bak kesin ihtiyacına uygun bir tane bulursun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

sezer ozturk cok pahalli almanzor bence versiyonun kac 7.02 ise o butce ile sezer ozturk alinmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Alınanlar:

Arbeloda:Kayserispora geldiğim için çok mutluyum buraya büyük başarılara imza atmaya geldim bir çok transfer teklifi aldım fakat kayserispor avrupa kupalarında olduğu için tercihimi kayserispordan yana kullandım

Bülent Akın:Deniz hocam beni aradıyıp benimle çelışmak istediğini duyunca çok sevindim.Birçok anadolu kulübünden teklif vardı ama bana en uygun takımı kayserispor olarak gördüm.Başarılı olacağıma inanıyorum.

Gidenler:

Çok sağolun arkadaşlar hepinizde Sezer Öztürkü alamadım bütçem yetmedi Gelecek sezon için ilk sıramda ama

Nesil
    2006

samuel johnson nası gs ye gitti yaa aklım almadı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İmzamı attıktan iki gün sonra inter-toto maçım vardı rakibim polonyanın Lech takımı

İnter-Toto 2.Tur 1.Karşılaşma Lech 2 - 3 Kayserispor

İlk resmi karşlaşmama bir inter-toto maçıyla başlamıştım.Bu maçı alarak galibiyetle başlamak istiyordum kariyerime.Maçta çok iyi oynadık ama heralde biraz avrupa acemiliği yüzünden 2-0 geriye düştük ama daha sonra oyuncularımın azmiyle maçı çevirmesini bildik.

Maçın Yıldızı:Gökhan Ünal (Kayserispor)

İyi işler başaracağına eminim. Bakarsın benim gibi ilk sezonda şampiyon olursun

Ama başkan beni paraya boğmuştu Aston Villa'da 67 mn euro verdiler bea

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    İyi işler başaracağına eminim. Bakarsın benim gibi ilk sezonda şampiyon olursun

Ama başkan beni paraya boğmuştu Aston Villa'da 67 mn euro verdiler bea
    ewet senin kariyerini takip ediyorum sende bütçe var bende yok ilk sezon olmak kolay değil

Kadrom

Son dakika transferi Deniz Yılmaz

Deniz Yılmaz:Türkiye ligini almanyadan takip ediyordum her zaman için kayserisporda benimle uzun süredir ilgileniyordu Bayern munich amatörde oynamaktansa kayserisporda oynamayı tercih ederim buraya kendimi dünyaya göstermeye geldim

Keske Johnsonu satmasaydin o sonradan Turk uyrugu aliyor DM de Arboleda ile beraber oynatirdin ama satmissin artik basarilar dilerim kariyerinde.Avrupada diledigin yerlere gelirsin insallah..Devamini bekliyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İnter-Toto 2.Tur 2.Karşılaşma Kayserispor 2 - 0 Lech

İlk karşılaşmamızda 3-2 bizim kazanmamıza rağmen oyuncularımı bu maç için uyardım çünkü aradki gol farkı fazla değildi.Maçın ilk yarısı ortada geçti karşılıklı ataklar oldu ama gol sesi çıkmadı.İkinci yarı oyuncularıma bu maçıda alabileceklerini 3.tur karşılaşmamıza güle oynaya gidebileceğimizi söyledim ve sahaya sürdüm ikinci yarı başladığında rakibimizin direnci sanki kalmamıştı ve onlar atak yapamayınca biz ataklarımızı sıklaştırdık ve bunun sonucunda bulduğumuz iki şık golle adımızı 3.tura yazdırdık.

Maçın Yıldızı:Gökhan Ünal (Kayserispor)

Nesil
    2006
    Yer
    ERCİYESİN ZİRVESİ

çok güzel gidiyosun kariyerinde başarılar aslında fm bölümüne fazla girmem ama kayserisporlu olduğm için baktım

Nesil
    2006
    Yer
    -

ilk maç güzel olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Arkadaşlar inter-toto 3.tur karşılamaları eşlendi.Çok zorlu bir rakip çıktı
    Rahip:H.Berlin
    Bu maçı yarın yayınlayacağım zor maç ama ben umutluyum

Deniz Yılmaz çok iyi olmuş!..

İstersen benim taktiği vereyim. 4 büyükler ve Manisaspor hariç rakip tanımazsın

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Deniz Yılmaz çok iyi olmuş!..

İstersen benim taktiği vereyim. 4 büyükler ve Manisaspor hariç rakip tanımazsın
    olabilir denerim abi nasıl bi düzene sahip?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    İmzalar atıldıktan sonra hemen tesislere gittik.Küçük bir tanışma faslından sonra hemen takımı analize aldım.Transfer gereken yerleri araştırmaya başladım.Transfere işini bir an önce bitirmekti amacım çünkü takım bu yıl inter-toto da olduğu için diğer takımalar göre erken başlıyoduk maçlara...

Transfer Bütçesi:550K

Alınacaklar:

1_Bülent Akın MC
    2_Mehmet Akçagün D/WBR
    3_Yabancı DM?
    4_Eren Güngör DC
    5_Sezer Öztürk AMLC

Gidecekler:

1_Kamber Arslan D/MC
    2_Ümit Aydın MC
    3_Samuel Johnson DM
    4_Leo İglesias ST
    Johnson ve İglesias iyi iş yapar satma bence diyecektim Johnson u satmışsın

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Johnson ve İglesias iyi iş yapar satma bence diyecektim Johnson u satmışsın
    ewet yaşlıydı baya ondan sattım yerine genç aldım leoyu ise satmaktan vazgeçtim

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler İnter Toto'da iyi gidiyorsun.İyi oynuyorsa takım UEFA'ya çıkarsın merak etme

Quote Originally Posted by dnz009 View Post

olabilir denerim abi nasıl bi düzene sahip?
    4-3-1-2 oynuyorlar.

------------GK-----------
    DL-----DC-----DC-----DR
    ML-------MC-------MR
    --------AMC-------------
    ------Çift Forvet---------

MC nin oku geriye. Ml ve MR en ileriye doğru.

Al direkt burdan indirebilirsin. Fazla açıklamaya gerek yok. Sen anlarsın zaten

4-3-1-2 Mixer
    Target Men ve Play Makerları ayarla kesinlikle!..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İnter-Toto 3.Tur 1.Karşılaşma H.Berlin 3 - 2 Kayserispor

İnter-toto 2.turda lech takımını geçtikten sonra 3.turda rakibim h.berlindi.Çok zor bi maç olacağı kesindi çünkü h.berlin daha önce birçok kez avrupa kupalarında mücadele etmişti.Maça çok iyi başlamıştık özellikle hucum hattı süper oynuyodu.İlk öndede geçtik ama sonra rakip durumu eşitledi.İkinci yarı için oyuncularıma bu performanslarını düşürmemelerini söyledim ve sahaya sürdüm maçın ikinci yarısı başladığımızda oyuncularım yine çok güzel performans sergiledi ve tekrar öne geçtik ama daha sonra toledonun ceza sahasında yaptığı faulu hakem penaltı olarak nitelendirdi ve rakip tekrar eşitliği yakaladı.Bu penaltı oyuncularımın moralini tamamen bozdu daha sonra rakip bu moral bozukluğundan yararlanarak öne geçmeyi başardı

Maçın Yıldızı:Srdjan Lakic (H.Berlin)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Lakic'i durduramamışsın ama deplasmanda 3-2 hiçte fena değil Berlin'e karşı turu geçersin güzel gidiyor başarılar

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri