Merhaba arkadaşlar ac milan kariyerimi bıraktıktan sonra yeni kariyerime geçtim.Bu kariyerimde iki sezondur TSL'yi kasıp kavuran takım yani benim takımım kayserisporla oynayacağım.
Geçen yıl TSL'yi kasıp kavuran ve Kayserisporu tarihinde ilk kez başarıdan başarıya koşturan Ertuğrul Sağlam'ın şok istifasıyla yıklan Kayserispor taraftarları takımın boş kalan menejerlik koltuğuna eskiden kariyerine Kayserisporda futbolcu olarak başlayan ve AC Milanda sonlandıran İyi futbolcu ama tecrübesiz menejer nam-ı değer Pastırmacı Deniz'i geçirecek iddiaları taraftarlarına bir şok haber daha yaşattı.
Tarihler 20.06.06'yı gösterirken Kaysersipor Kulüp binasında basın önünde imzalar atıldı.
İmzalar atıldıktan klübün genel menejeri Süleyman Hurma ve Pastırmacı Deniz basının soruları yanıtlamaya geçtiler.
Hurma:Evet beyler sorularınızı alalım.
Spiker:İlk kez menejer oluyorsunuz üstelik sizin için önemi çok büyük olan bir kulüpte neler hissediyorsunuz?
Ben:Öncelikle burada olduğum için çok mutluyum Kayserisporun yeri bende ayrı Ertuğrul Hoca'nın ayrılmasına çok üzüldüm ama elden bişe gelmiyor.
Spiker:Taraftarlar sizi çok seviyor ama daha önce hiçbir takımda menejerlik yapmadığınız için başarısız olacağınızı savunuyorlar bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ben:Bu konuda şimdi bşey söylemek istemiyorum herşeyi zaman gösterecek.
Spiker:Bu yıl takımınızın hedefi ne?
Ben:Süperligi ilk 4 sıra içinde bitirmek.Başka sorusu olan...
Hurma:Peki toplantı bitmişti hepinize teşşekkür ederiz.
Basından Haberler:
Pastırmacı Deniz Yeniden Kayserisporda!...
Kasyerisporda sürprizler yaşanmaya devam ediyor.Ertuğrul Sağlamın beklenmedik istifasından sonra yerine bir zamanlar yıldızı kayserisporda parlayan Deniz takımın başına geçirildi.Deniz taraftarlarına başarı sözleri versede taraftarla daha tecrübeli bir menejer isitiyordu.
Kayserispora Terübesiz Hoca!...
Kayserisporda Ertuğrul Sağlamın şok istifası üzerine yerine bir zamanların en iyi türk futbolcularından kayserisporun emektar futbolcularından Denizi takımın başına getirlidi.Taraftarlar kayserisporun geçen yıl yakaladığı başarıyı bu yıl yakalayamayacağı kanaatindeler.
Devamını birazdan yazacağım...