1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Maçlar aynı saatte oynanacak !

Default Maçlar aynı saatte oynanacak !

TFF Yönetim Kurulu, son 4 haftada yapılacak maçların aynı anda oynanmasına karar verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig'de son 4 haftada maçların aynı saatte oynanmasına karar verdi.

Profesyonel Kurul Başkanı Mehmet Kemal Ünsal, "Geçen sezon bir çok spekülasyon nedeniyle haksız yere eleştirildik. Bu sene de her haftanın değerlendirmesini yaparak maç günü ve saatini belirliyoruz. Son dört hafta kala tüm maçları aynı gün ve saatte oynatacağız. Bu hafta puan durumuna bakarak yeni bir düzenleme yapıp, bunu 5 haftaya da çekebiliriz" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hele şükür akılları başlarına gelmiş herhalde.

Nesil
    2006

Zaten Hep liglerin bitimine doğru yapıyolar ,iyi oldu bencede

4. Default

LigTV'nin işi zorlaşabilir aslında.. Ama iyi oldu bu uygulama.

Lig TV'de nasıl izleyeceğiz maçları aynı saatte olursa? Ben Fenerbahçe maçlarını izlemek istiyorum, uydu alıcım var, modüllü Lig TV'im var, bilgisi olan var mı bu konuda?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

sanırım ayrı kanallarda veriyolar maçları?

7. Default

Valla büyük ihtimalle o haftaki önemli bir maç (örn:Fenerbahçe-Galatasaray) bu maçı 77de yani lig tv de verirler.. Beşiktaş'ın ve Trabzon'un ise 79 da falan verirler...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Böylesi daha doğru.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Farklı kanallarda verileceğini biliyorum. Benim bahsettiğim uydu alıcısı olup da modüllü Lig TV kullananlarda. Digiturk'ü olanlar kumandalarından 79 yaparlar değiştirirler de, uydu alıcısı olanlar nasıl izleyecek?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hiçbir fikrim yok bu konuda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ne deişcek ki böle olunca sizce??

Bencede iyi bir karar aynı saatte oynanması daha mantıklı ve adil...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Böyle olduğu iyi olmadı ben mesela Maçı seğretmeye gidiyorum Fenerbahçe'nin maçı var Birde Galatasaray'ın 15'er Dakika arayla iki maçı veriyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence lig TV'nin işi zor olacak
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Farklı kanallarda verileceğini biliyorum. Benim bahsettiğim uydu alıcısı olup da modüllü Lig TV kullananlarda. Digiturk'ü olanlar kumandalarından 79 yaparlar değiştirirler de, uydu alıcısı olanlar nasıl izleyecek?

Geçen senede de oldu böyle bir olay bende senin gibi aynı durumdayım.Ancak Digiturk o güne özel olarak 3 maç mı verilecek mesela aynı saatte 2 extra kanal daha açıyor ve bunu LİGTV de sürekli söylüyor ve altyazı geçiyor.

O söylediği kanalı bulup açınca da diğer maçları izleyebiliyorsun.Geçen sene de oldu oradan biliyorum...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    ne deişcek ki böle olunca sizce??
    Lig TV 77 nolu kanaldaya herhalde ayni gunde olacaksa maclar 78 ve 79 nolu kanallar acilir gecen seneki gibi...Mesela 77 de Fenerbahce,78 de Galatasaray 79 da Besiktas maclari......

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kesinlikle Doğru bir uygulama..

Nesil
    2006

Hadi bakalım hayırlı olsun böyle bir karar doğru verildi ama Lig TV için işler baya zora geçecek ikinci kanalı 80'den de yayın yapacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Niye son hafta böyle birşey yaparlarkı

Mesaj Yetkileri