Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 184 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Gaziantepspor - Fenerbahçe

Nesil
    2006

Hasagiç uzun süreli ceza aldı geçen haftada oynamadı. Ama bu durumda ben bir gariplik göremiyorum. Eğer Fenerbahçe'ye geleceğini sanmıyorum çünkü yabancı kontenjanını dolduruyor. Zaten Gaziantepten bu yıl ayrılacağını kesin olarak söyledi ama Türkiye'de kalmak istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İnşallah kazanacağız...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Hasagiç uzun süreli ceza aldı geçen haftada oynamadı. Ama bu durumda ben bir gariplik göremiyorum. Eğer Fenerbahçe'ye geleceğini sanmıyorum çünkü yabancı kontenjanını dolduruyor. Zaten Gaziantepten bu yıl ayrılacağını kesin olarak söyledi ama Türkiye'de kalmak istiyor.
    Ben Hasagiç'in Türk vatandaşlığı var diye biliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Zico Appiah'tan vaz gecti herhalde.. Büyük ihtimal sezon sonu satilir..

hasagiç geçen hafta ortasahaya gelip hakeme küfür etmekten atıldı. Yani sivas maçında oynadı. Yanlış biliyorsun batu... Burda gariplik yok mu?? her maç öncesi ya sakat ya cezalı... Ayrıca Hasagiçte türk vatandaşlığı yok tff sitesinden baktım

Nesil
    2006

Pardon ben Manisa olayı ile karıştırdım bir kaleci uzun süreli ceza almıştıda o yüzden.

Eğer bu gariplikse daha ne gariplikler var. Bu sadece bir raslantı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer Türk vatandaşlığı yoksa haber tam sallama, çünkü FB 1 yabancı alacak ve bunu Hasagiç'tan yana kullanmaz.

İlk yarıdaki maçta 2 hafta önceden atılmış, kupa maçında da sakatmış. Böyle saçma oyunlar içersinde olacağını sanmam Hasagiç'in. Madem araştırma yapılıyor, tüm sezonları araştırılsın, gerçekten gereksiz kart görüyorsa demek ki, huyu böyle.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    hasagiç geçen hafta ortasahaya gelip hakeme küfür etmekten atıldı. Yani sivas maçında oynadı. Yanlış biliyorsun batu... Burda gariplik yok mu?? her maç öncesi ya sakat ya cezalı... Ayrıca Hasagiçte türk vatandaşlığı yok tff sitesinden baktım
    Hakeme degil Balili'ye küfür etti.

Hasagic,galatasaray maclarinda devlesiyor nedense ama fb maclarina gelince ya gereksiz kart görüyor,ya da sakatligini bahane ederek oynamiyor.Bence bu tesadüf falan degil...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Hasagic,galatasaray maclarinda devlesiyor nedense ama fb maclarina gelince ya gereksiz kart görüyor,ya da sakatligini bahane ederek oynamiyor.Bence bu tesadüf falan degil...
    Nedir söyleyebilir misin?

Hasagiç bu sezon hangi maçlarda devleşmiş, geçen sezon FB maçlarında ne yapmış, Fener'e karşı devleşen bir kaleci GS maçında basit goller yemiş olabilir mi? Kırmızı kart görüp oyun dışı kalacağına maçta FB zorlanırsa 1 gol yese daha iyi olmaz mı FB için? Neden 2-3 maç ceza alıp kalesini başka kaleciye kaptırma riskine girsin? Atılacaksa neden 2-3 maç ceza alacak şekilde atılıyor, gider ya 2 sarı karttan atılmaya bakar ya da tek maç ceza alabilecek şekilde bir faulle falan atılır.

Birileri gazeteleri satsın diye oturduğu yerdenn uydurma haber yapıyor, ortalığı karıştırıyor, biz de işimize geliyorsa hemen habere inanıp doğruluğunu savunuyoruz.

Yukarıdaki sorularıma cevap verecek olan arkadaşlar varsa sevinirim.

Yozgatlı yerine sanırım Tümer oynayacak. Bence de Tümer'le başlasın, Yozgatlı oyuna daha sonradan girdiğinde daha etkili oluyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Nedir söyleyebilir misin?

Hasagiç bu sezon hangi maçlarda devleşmiş, geçen sezon FB maçlarında ne yapmış, Fener'e karşı devleşen bir kaleci GS maçında basit goller yemiş olabilir mi? Kırmızı kart görüp oyun dışı kalacağına maçta FB zorlanırsa 1 gol yese daha iyi olmaz mı FB için? Neden 2-3 maç ceza alıp kalesini başka kaleciye kaptırma riskine girsin? Atılacaksa neden 2-3 maç ceza alacak şekilde atılıyor, gider ya 2 sarı karttan atılmaya bakar ya da tek maç ceza alabilecek şekilde bir faulle falan atılır.

Birileri gazeteleri satsın diye oturduğu yerdenn uydurma haber yapıyor, ortalığı karıştırıyor, biz de işimize geliyorsa hemen habere inanıp doğruluğunu savunuyoruz.

Yukarıdaki sorularıma cevap verecek olan arkadaşlar varsa sevinirim.

Yozgatlı yerine sanırım Tümer oynayacak. Bence de Tümer'le başlasın, Yozgatlı oyuna daha sonradan girdiğinde daha etkili oluyor.

Bu seneki gs-gaziantep maclarina bak derim ben

Fb maclarinda niye oynamiyor?Bunun cevabini ögrenmek istiyorum...Gs-bjk maclarinda devlesen adam fb maclarinda niye oynamiyor?

Fb maclarinda niye oynamiyor?
    Fenerbahçe para vermis ondan oynamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cezalı ve sakat olduğu için oynamıyor.

Yukarıda yazdım bak, neden cezalı demeyin, eğer FB'ye yardım etmek istiyorsa sahada olması daha iyi değil mi?

Ben başka maçlarda FB'ye karşı devleşen bir kalecinin GS maçında hatalı gol yemiş olabileceğinden bahsettim. Bu tür şeyleri, bu şekilde kötü niyetli olarak ararsan mutlaka birşeyler bulursun.
    "YÜCE ATATÜRK"

13. Default

fener bu macı almalı yoksa işler karışır....

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Fb maclarinda niye oynamiyor?Bunun cevabini ögrenmek istiyorum...Gs-bjk maclarinda devlesen adam fb maclarinda niye oynamiyor?
    Gazianteple anlasmislardir bu adami oynatmayin diye... kendinizi komik duruma düsürmeyi birakin..

Öyledir diyelim öyle olsun...

Nedense cevabini veremediginiz sorulari,cevirmekten zevk aliyorsunuz...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Anlamadım? Yukarıda bir ton soru sordum onlara cevap gelmedi. Onlara cevap verilsin, biz de sorulan sorulara cevabımızı veririz.

Saçma bir konuda yazışıp duruyoruz, ben neden olamayacağını sorduğum sorularla belirtmeye çalıştım, umarım anlaşılmıştır ve bu saçma tartışma sürüp gitmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Yahu cevap niye veremeyelim cevap veriyoruzya Fenerbahçe söz konusu kaleciye para yedirmis.

Nesil
    2006

Nedense sizin istediğiniz yanıtları vermediğimiz zaman sizler duramdan uzatıyorsunuz ama birimiz çıkıp tama kaleciye para yedirdik dersek sorun kalkıyor kısaca özet bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Manisa macindaki puan kaybi surprizdi, ama bu macta bir puan kaybi surpriz olmaz. Antep kume dusme hattinda, ustelik FB deplasmanda oynuyor ve Antep BJK ve GS'den bu sezon baya puan caldi. Hasagic'in oynamamasi buyuk avantaj FB icin, ama FB gecen haftalardaki gibi oynarsa zaten Hasagic'e luzum olmaz. Macin kilit faktoru FB'deki hucum gucu olacak, kapanan Antep'i acamazlarsa buyuk sorun yasarlar, ozellikle Antep golu bulursa maci cevirmek baya zor olur FB icin.

Quote Originally Posted by mustafa35 View Post

Öte yandan, Sabiha Gökçen Havaalanı'nın dışında bir grup taraftar, son haftalarda alınan başarısız sonuçlar nedeniyle, "Tek korkunuz kaybetmek olsun, şampiyonluk için savaşmayana yazıklar olsun" yazılı pankart açtı.
    Insallah bu pankarti biraz olsun ciddiye almislardirda yarin sampiyonluga inanmis olarak mucadele eden bir fenerbahce izleriz...

Burası kıraathane değil beyler. Kimseyi onu yapmış bunu yapmış, yok efendim para almış gibi suçlamalara maruz bırakmaya hakkınız yok. Elinizde bir ispat delil var ise konuşun. Kanıtınız yok ve sadece tahmin yürütüyorsanız, bunlar üzerinden yola çıkıp kimseye eleştiri getiremezsiniz.

İnsanlar bu maç hakkında konuşsun kritik yapsın diye bu başlık açılıyor. Konuları amacından saptırıp durmayalım lütfen.

Yıldırım'dan 6 maça 60 bin Euro
    Geçen sezon şampiyonluğu son 16 dakikada takipçisi Galatasaray'a kaptırarak büyük bir şok yaşayan Fenerbahçe, bu sene işi sıkı tutuyor.

Başkan Aziz Yıldırım'ın futbolcuların sezon sonuna kadar alacaklarını erken ödediği, bununla da kalmayarak, şampiyonluk halinde futbolcularına 60 bin Euro vaat ettiği öğrenildi.

Sezonun bitimine 6 hafta kala rakibi Beşiktaş'ın nefesini ensesinde hisseden Sarı-Lacivertlilerde, 2007'yi zirvede tamamlamak için seferberlik ilan edildi. İdareciler ve teknik direktör Arthur Zico, ligi mutlu sonla bitirebilmek için her fırsatta futbolcuları motive edici konuşmalar yapıyor. Bunun yanı sıra alışılmadık şekilde, Gaziantep'e tüm futbolcuları götürme kararı alan Zico'nun, kritik deplasmanda oynamayacaklardan diğerlerine destek olmalarını istediği öğrenildi. Uzun süredir sakatlığı süren Rüştü Reçber başta olmak üzere, unutulan Kerim Zengin'e kadar, herkesi Gaziantep'e taşıyan Zico'nun bu girişim için, geçen senenin acı tecrübelerine tekrar tanıklık etmekten kaçan Başkan Aziz Yıldırım'dan telkin aldığı bildirildi. Teknik direktör Arthur Zico da, "Şampiyon olacağız!" diyerek futbolcuların beynini yıkıyor. Kader maçı olarak nitelediği Gaziantepspor karşısında mutlak galibiyet hedefleyen Zico, oyuncularına 'final vuruşlarında daha etkili' olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Bugünkü karşılaşmayı telafi olarak gören Zico, futbolcularına olan güvenini tekrarlayarak, "Takımıma olan inancım hiçbir zaman eksilmedi. Şampiyonluğun riske girdiği konusunda tek tereddüt yaşamadım. Her zaman olduğu gibi bugün de sezon sonunu en tepede göreceğimizi düşünüyorum. Bugün kaybetsek de, biz 2007'nin şampiyonu olacağız. Bu başarıya da bizi mevcut, sürekli eleştirilen bu futbolcular taşıyacaktır." dedi. Bu arada Mateja Kezman, Ümit Özat ve Mehmet Aurelio'ya kart görmemeleri konusunda uyarı geldiği bildirildi. Zico'nun oyuncularına önlerindeki önemli maçları hatırlatarak 'daha dikkatli davranmaları gerektiğini söylediği ve gereksiz tartışmalardan kaçınmalarını anlattığı' öğrenildi.

Liderin rakibi Gaziantepspor

Son üç maçtır galibiyet alamayan Fenerbahçe, bugün Süper Lig'deki Gaziantepspor karşılaşmasında kazanarak liderliğini riske sokmak istemiyor. Sarı-Lacivertliler, rakibiyle geçmişte oynadığı 41 maçın 26'sını üstün tamamlamıştı. Kırmızı-Siyahlılara sekiz karşılaşmada boyun eğen Fenerbahçe, yedi maçtaki eşitliği ise bozamamıştı. 10 Kasım 2000'de Gaziantepspor'a 2-1 yenilen Sarı-Lacivertliler, bu günden sonraki 12 maçta mağlup olmadı. Genele bakıldığında Kanaryaların ezici üstünlüğü göze çarparken, Gaziantep'te oynanan karşılaşmalarda bir denge olduğu sonuçlarla sabit. Galibiyet sayılarını 7'ye 7 olarak paylaşan taraflar, beş maçta yenişememişti.

[F.BAHÇE GÜNLÜĞÜ]

Luciano, Daum'u bıraktı

F.Bahçe'nin eski hocası Daum ile eski futbolcusu Luciano bir süre önce Bundesliga 2'de mücadele eden FC Köln'de bir araya gelmişti. Köln'ü Bundesliga'ya çıkarma savaşı veren Daum'a yardımcı olmak için İkinci Lig'de oynamayı kabul eden Luciano'nun, takımının bunu başaramamasının kesinleşmesinden sonra ayrılma kararı verdiği öğrenildi.

Her şey 6 günde değişir

Süper Lig'deki G.Antepspor ve Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş maçlarını kazandıklarında tüm sıkıntıları aşıp, takıma yönelik eleştirileri de sileceklerini belirten Asbaşkan Ali Koç, F.Bahçe'nin karanlık bir tünelin çıkışında bulunduğuna dikkati çekti. Önlerindeki 6 maçta tek mağlubiyet opsiyonları bulunduğunu hatırlatan Koç, "Kalanları kazanırız." dedi.

Şakası yok, kazanmalıyız

Artık puan kaybına tahammülleri kalmadığını belirten Serkan Balcı, bugünkü Gaziantepspor maçını kazanmaları gerektiğini söyledi. Serkan, takipçileri Beşiktaş ile aralarında bulunan 4 puanlık farka rağmen, kazanmak mecburiyetinden bahsederek, "Üzerimizdeki stresi, baskıyı bir an önce atmalıyız. Maçlardan zevk alarak oynamak istiyoruz." dedi.

KAYNAK

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Aziz Yıldırım anladı şampiyonluğun gideceğini çırpınmaya başladı.

Bu maçı Antep 2-0 alır gibime geliyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Fenerbahçe yakın gibi kazanmaya ancak Antepten süpriz bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

antep yine kapanıcak her zaman yaptığı gibi ama biz alıcaz bu maçı 1-0'da olsa alıcaz ilk gol önemli ilk golü erken bulursak mecburen açılcaklar

26. Default

Antep'te yüksek gerilim
    Turkcell Süper Lig'in 29. haftasının açılış maçında Gaziantepspor, Kamil Ocak Stadı'nda Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek ve karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlayacak.

Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, Fenerbahçe ile oynayacakları maçı kazanarak bulundukları yerden daha yukarılara çıkmaya amaçladıklarını söyledi.

Kızıl, puan cetvelinde bulundukları yerden memnun olmadıklarını belirterek, 20 Nisan 2007 Cuma günü Kamil Ocak Stadı'nda Fenerbahçe'yi yenerek üst sıralara yükselmeyi hedeflediklerini belirtti.

Gaziantepspor teknik direktörü Erdoğan Arıca, takımda kaleci Hasagiç ve Engin'in kart cezalısı oldukları için forma giyemeyeceklerini, ancak Gaziantepspor'un da Fenerbahçe gibi sahaya 11 kişi çıkacağını ifade etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Gaziantepspor maçını kazanmaları gerektiğini belirterek, ''Şampiyon olmak isteyen takımımız için artık işin şakası kalmadı'' dedi.

Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Appiah sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak. Ganalı oyuncunun Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Antrenmanlarda Tuncay'ı sağ kanatta deneyen Teknik Direktör Zico'nun, Gaziantepspor'a karşı bu oyuncuyu sağ kanatta oynatması ve Tümer'i de orta sahanın solunda görevlendirmesi bekleniyor. Daha önce bu kanatta denenen Deivid ve geçen hafta ilk 11'de sahaya çıkan Mehmet Yozgatlı'dan verim alamayan Zico'nun son çare olarak Tuncay'ı deneyeceği, Tuncay'ın yerinde de sol kanatta Tümer'i oynatacağı görülürken, Deniz 1 haftalık aradan sonra Aurelio'nun yanındaki yerini alacak. Öte yandan Tahkim Kurulunun kararı ile cezası 3 maçtan 2 maça indirilen Edu da bugün G.Antep karşısında forma giyebilecek.

Gaziantepspor:
    Oğuz
    Mehmet Çoğum
    Afounu
    Bekir
    Faruk (Tamer)
    Mehmet Polat
    Zürita
    Ekrem
    Muhammet Hanifi
    Veysel
    Erdal Kılıçaslan

Fenerbahçe:
    Serdar
    Serkan (Edu)
    Önder
    Lugano
    Ümit
    Tuncay
    Deniz
    Marco
    Tümer
    Alex
    Kezman

STAT: Kamil Ocak
    SAAT: 20.00
    HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
    YAYIN: Lig TV

42. randevu!

F.Bahçe ile Gaziantepspor, bugün yapacakları 29. haftanın açılış maçıyla birlikte ligde 42. kez karşı karşıya gelmiş olacak. İki takım arasında 30 Eylül 1979 tarihinde Gaziantep'te 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sonuçlanan maçla başlayan rekabette, geride kalan maçlarda galibiyet sayısında sarı-lacivertlilerin 26-8 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 7 kez de eşitliği bozamadı.

Fenerbahçe'nin ligde attığı toplam 85 gole, Gaziantepspor 45 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 4-1 kazanmıştı.

Gaziantep'teki maçlar

Fenerbahçe ile Gaziantepspor, bugün yapacakları lig maçıyla birlikte Gaziantep'te 20. kez karşı karşıya gelmiş olacak.

Gaziantep'te yapılan toplam 19 lig maçında, her iki takım da 7'şer galibiyet alırken, birbirlerine 30'ar gol attı. İki takım arasında Gaziantep'teki 5 lig maçı da berabere sonuçlandı.

Bu arada, iki takım arasında 1993-94 sezonunda Gaziantep'te yapılması gereken maç, ev sahibi ekibin cezası nedeniyle Mersin'de oynanmış ve Fenerbahçe 2-0 galip gelmişti. Geçen sezon Gaziantep'de yapılan lig maçını Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı.

Gaziantepspor 12 maçtır kazanamıyor

Ev sahibi ekip, Fenerbahçe karşısında lig maçlarında yaklaşık 6,5 yıldır galibiyet alamıyor. Gaziantepspor, 10 Kasım 2000 tarihinde kendi evinde 2-1 kazandığı maçın ardından, 21 Nisan 2001'den itibaren sarı-lacivertli rakibiyle yaptığı son 12 lig maçında galip gelemezken, bu süre içinde 11 yenilgi, 1 beraberlik alabildi.

Fenerbahçe, ligde son 8 maçında da yendiği Gaziantepspor'u, bu sezon Fortis Türkiye Kupası grup maçında İstanbul'da 2-0'lık skorla mağlup etmişti.

Gol rekoru iki takımda

49. sezonunu geçiren Birinci Futbol Ligi'nde şimdiye dek bir maçta en fazla gol Fenerbahçe ile Gaziantepspor'un oynadıkları bir karşılaşmada filelere gitti.

İki takım arasında 1991-92 sezonunda, 16 Mayıs 1992 tarihinde İstanbul'da yapılan maçı sarı-lacivertli ekip 8-4 kazanırken, filelere giden toplam 12 gol, Birinci Futbol Ligi'nde şimdiye dek bir maçta atılan en fazla gol olarak tarihe geçti.

Gürcan Bilgiç (Sporx.com yazarı): Fenerbahçe zor bir sınavdan geçiyor. Kalan haftalarda avantaj sağlamak ve rakibi Beşiktaş'ın bir gün sonra yapacağı maçı baskı altında oynamasını sağlamak için kazanmak zorundalar. Karşısında teknik direktörü tribüne gönderilmiş ve kalecisi ceza almış bir takım var. Mazeretsiz bir maç oynanacak. Zico'dan umudum yok. Her şey Alex ve Tuncay'ın performansına bağlı, artık futbolcular şampiyonluğu hakettiklerini göstermeliler.

bence Antep kazancak;çünkü işime gelio

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnşallah Antep puan kapar bu maçtan umutluyum bakalım ne olacak
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Aziz Yıldırım anladı şampiyonluğun gideceğini çırpınmaya başladı.

Bu maçı Antep 2-0 alır gibime geliyor...
    fener bırakmaz şampiyonluğu ve bu maçı alır

30. Default

İlk 11'ler belli oldu!
    Turkcell Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde Gaziantepspor, Kamil Ocak Stadı'nda F.Bahçe'yi konuk ediyor. Karşılaşmada her iki takımında 11'i belli oldu...

Gaziantepspor:
    1. Oğuz
    2. Mehmet
    3. Bekir
    4. Tamer
    5. Faruk
    6. Afounu
    7. Özgür
    8. Krita
    9. Zurita
    10. Erdal
    11. Veysel