Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 121 sonuç

Konu: Villa Park Macerası [Ertuğrul Topcu]

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Zaten en iyi savunmacımı keyfimden oynatmamışım değil mi?
    Laf olsun diye yazma. Okuyorsan, beğendiysen, demek istediğin birşey varsa yaz.. Kadroları yazdığım yere dikkatli bakarsan Kompany yi oynatsaydın demezdin..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Son maçtan sonra gelen Liverpool maçı içi 26 gün vardı. EURO 2008 elemeleri giriyordu araya..

Bu sıralarda CL öne elemeler de sonuçlandı ve CL kur'aları çekildi.
    Grubumuz:

FC Bayern München
    Aston Villa
    Shakhtar Donetsk
    Steau Bükreş

Pek zor bir grup gibi gelmedi aslında. İlk maç Shakhtar ile.
    Bayern ve Steau geliyor ardından sırayla. Liverpool maçından önce Shakhtar maçı geldi.

-

Aston Villa 2-0 Shakhtar Donetsk

Kadrolar:

Maç tam istediğim gibi başladı. Sol kanattan topu getiren Silva ortaladı. Arshavin dokundu. Son müdahale Olexiy Gai'dendi. Gai kendi ağlarına yollarken Villa Park'ta sevinen taraf bizdik bu dakikada.

Olexiy Gai, kendi kalesine topu yollarken bizi de 1 farklı üstünlüğe taşıyordu.

Hemen 6 dakika sonra Arshavin ustaca bir gole imzasını atıyordu. Defansın arasından bir yılan gibi kıvrılarak geçen Arshavin, "Bu adamda kesin Brezilyalılık vardır" dedirtiyordu.

Arshavin, Arshavin, Arshavin !!!

Rakibin kaleyi bulan bir şutu bile yoktu. Kazanan taraf Aston Villa oluyordu.

Shakhtar maçından sonra Kuzey İrlanda Futbol Federasyonu, Teknik direkdörlük görevi için kapımı çaldı. Ben de 2 takım birden çalıştırmak koşulu ile olur dedim. Bundan sonra artık hem A.Villa hem de K.İrlanda menajeri olarak çalışıyorum ve karşınızdayım..
    Amaçlarımdan birine daha ulaşmış oldum böylece. Bir millî takımda da görev alıyorum artık.

İlk maç İzlanda'ya karşı oynandı. Rakibin Gudjonsen, Helguson, Gunnarsson gibi yıldızları vardı. Ben eski oyuncum S.Davis ve kaleci Caroll ' a güveniyordum.

Hreiderson ile öne geçtiler. Savunmacı Murdock eşitliği getirdi. Gudjonsen ve Helguson 2 fark yaptılar. 82 ' de Ivan ile farkı bire indirsek de Reykjavik'ten elimiz boş döndük...

-

Aston Villa 0-0 Liverpool

Saman gibi bir maçtı. sağdan soldan ortadan.. hiçbir yerden giremiyorduk ceza alanına onlar da aynı şekilde.. İstatistiklere aldanmayın...

-

Man City 0-3 A.Villa

Kadrolar:

Liverpool maçından sonra oynadığımız bu maç gerçekten çok zevkliydi. Henüz üçüncü dakikada Carew, Bouma'nın asistiyle golü kaydederken Te City of Manchester stadındaki 50bin kişi erken gelen golün şokunu yaşıyorlardı.

Bouma asisti yaptı...

Carew golü attı...

Carew golü attıktan 10 dakika sonra savunmacılardan birisinin yaptığı faulle sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalıyordu.

İlk yarı başka gol olmamasına karşın, Arshavin ve sakatlanan Carew'in yerine giren Moore ile pozisyonlar bulduk.

İkinci yarıda yine topu soldan getirmeye devam ettik. Silva ortaladaı. Doyle,Arshavin ve Moore vuramazken ; Renato Augusto sağ kanattan koridoru bularak siftahı yaptı. Maç sonunda "Siftah bizdeeeen, Bereketi Allah'tan" şeklinde konuştu..

Renato Augustooo...! ve GOOOOOL!!!

Luke Moore geçikmiş bir gol atarak, bu zevkli mücadelenin kapanış golünü attı.

Golü atan genç futbolcu işte böyle sevindi..

Bu maç sonunda Ligde 5.sırada yer aldık.

Sırada Bayern Münih deplasmanı var...
    Kardeş verdiğin tepki gerçekten çok ayıp olmuş.Arkadaş sadece öneri niteliğinde konuşmuş.Sen ne anlamışsın?Nasıl tepki vermişsin?
    Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Gangster View Post
    Kardeş verdiğin tepki gerçekten çok ayıp olmuş.Arkadaş sadece öneri niteliğinde konuşmuş.Sen ne anlamışsın?Nasıl tepki vermişsin?
    işte bu demek istediğim bu

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Boşver kardeş.Uzatmaya gerek yok.Kariyerde iyi gidiyor...
    Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır

Okumadan yorum yazmış. İşte buna kızdım biraz..

Bu arada bayern maçının videolarıyla geleceğim..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aşırı merakla bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Okumadan yorum yazmış. İşte buna kızdım biraz..

Bu arada bayern maçının videolarıyla geleceğim..
    Haydi Allah kolaylık versin kariyerinde.Gerçi zaten iyi gidiyorsun.Arshavin kardeşim benim..

Haydi Allah kolaylık versin kariyerinde.Gerçi zaten iyi gidiyorsun.Arshavin kardeşim benim..
    Ya bu maç videolarını klibe dönüştüremedim! movie maker hata veriyor sürekli. eskiden vermezdi. neyse en geç 1 saate yaptım yaptım.. yapamadım, düz yazı geçecez..

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Bende video yaptım ama Youtube upload yaptım.Videoların süresi 00:00 görünüyor.Hayret...

neden ki acaba??

ben sorunumu çözdüm galiba. Bizim PC de 2 oturum var. diğerine geçtim çalıştı mmaker

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tebrikler güzel gidiyor..

Video hazır.. herhangi bir video paylaşım sitesine uploadı kaldı.
    artık pikniktube mu youtube mü olur bilinmez

Bu arada 2 gündür Memories on tv ile uğraşıyorum.. Ama bir türlü kayıt yapamadım. oh be Movie maker gibisi yokk..

Forza Movie Maker!!
    .
    .
    .

-

Bayern München 4-3 Aston Villa

Şampiyonlar liginde bir başka maç! Gerçekten gecenin en zevkli maçlarındandı.
    7 gollü [Doyle-3, Schweinsteiger-2, Santa Cruz, Ivan Clasnic] bu maçı sizler için görüntüledik.. VillaTube.com sitesi yapım aşamasında olduğundan, kardeş sitemiz Youtube.com aracılığıyla bu maçın gollerini yayınlıyoruz.

Bayern-A.Villa Maçı Görüntüleri..!!

Not: Müzik sizin için, özel olarak seçilmiştir..

Kullandığım programlar: Camtasia studio, advanced X video converter ve Movie Maker..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

karwdeş çok güzel yapıyorsun tbrekler
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hocam şu taktiğini bi yerden upload etsen çok makbule geçecek.

Video super olmus,yenilmene ragmen guzel gidiyorsun bence.. Devamini bekliyorum Guzel gidiyor

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    karwdeş çok güzel yapıyorsun tbrekler

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Video super olmus,yenilmene ragmen guzel gidiyorsun bence.. Devamini bekliyorum Guzel gidiyor
    Sağolun arkadaşlar devamı bugün gelecek..

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Hocam şu taktiğini bi yerden upload etsen çok makbule geçecek.
    Taktik foruma eklendi:
    http://forum.turksportal.net/vb/show...758#post602758
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

-

Aston Villa 3-0 West Ham

İstatistikler

West Ham maçın ilk dakikalarında bu maçı ne kadar istediğini ve Birmingham'a puan almak için geldiğini gösterir gibiydi. Dalga dalga geliyorlardı adeta. Carlos Tevez'i Milan ' a satmışlardı. Bu nedenle hücumda yeni transferleri Elano ile gol arıyorlardı.
    Elano 27.dakikada ceza alanına girerken Milito'nun hareketiyle yerde kadlı. Hakem Chris Foy bariz gol şansını önlemekten dolayı Milito'ya kırmızı kartını gösterdi.

Chris Foy

Elano serbest vuruş için topuna başşına geçti. Köşeye doğru vurdu ama Enke'yi aşamadı..

İlk yarı yukarıda anlattığım gibi; West Ham geldi biz savuşturduk. İkinci yarıda hedef forvetim Carew olacaktı. 15 dakika sonra gol Carew ' den geldi.
    72'de Doyle ve 4 dakika sonra da Arshavin ile galibiyete ulaştık.

Gazeteler 10 kişilik Aston Villa'nın galibiyetini yazmışlardı, sürmanşetlerde.

Sırada M'boro deplasmanı..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

-

Middlesbrough 2-1 Aston Villa

M'boro Hasselbaink ile ilk dakikalarda etkili olmaya çalıştı. Ancak biz de hızlı oyuncularımız Doyle ve Arshavin'i kullandık. İlk yarı golsüz bitti.

İkinci yarıda 59 da Fabio Rochemback golü buldu.

Golden 10 dakika sonra Carew'in sakatlkanması soğuk duş etkisi yaptı.

81'de Doyle eşitliği getirdi. Golden sonra daha fazla saldırmaları için oyuncularımı uyardım.

Sonradan oyuna giren Viduka maçı M'boro lehine çevirmeyi başarırken biz de west ham zaferinin ardından oynadığımız maçta sahadan boynumuz bükük ayrıldık. Maç öncesinde Mboro 4.sırada idi. Onlar geçen sene düşmemeye oynarken bu sene zirveye oynuyorlar.

İşte böyle sevindiler

Sırada, ŞL'deki Steau Bükreş maçı var.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Artık Steaua karşısında galibiyet bekiyoruz. Klip güzel olmuş da görüntü kalitesi çok kötü. Bir de GOAL FOR XXXXX yazılarını falan filan gösterseydin daha güzel olurmuş. Neyse, müzik gerçekten bizim için olmuş. Keşke maçtan önce Bayernlilere bu müziği dinletseydin, arklı bir galibiyet alabilirdin o zaman.

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Artık Steaua karşısında galibiyet bekiyoruz. Klip güzel olmuş da görüntü kalitesi çok kötü. Bir de GOAL FOR XXXXX yazılarını falan filan gösterseydin daha güzel olurmuş. Neyse, müzik gerçekten bizim için olmuş. Keşke maçtan önce Bayernlilere bu müziği dinletseydin, arklı bir galibiyet alabilirdin o zaman.
    Sağol.. Görüntü kalitesine bakmadım fazla; çünkü amaç golleri izletmekti. Adam akıllı bir kariyer klibi düşünüyorum zaten bu sezon iyi bir başarı alabilirsem. Ama Mboro mağlubiyeti sonrası 4 - 5 maç yaptım.. Birazdan Steau, Chelsea(belki) ve Crewe maçlarının golleri geliyor....!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

helal olsun güzel gidiyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamam, bekliyoruz.

-

Steau Bükreş 0-4 Aston Villa

Şampiyonlar liginde bayern ve shakhtar maçlarının ardından sıra Bükreş ekibi, Rumen temsilcisi, Steau'ya geldi. Bunlara evimde fark atarım be!
    Düşüncem ne kadar haklıymış.. İşte bu maçın golleri:

http://www.youtube.com/watch?v=PEZsN6dFA3c

-

Crewe 1-4 A.Villa

Geçtiğimiz sezon finalde Arsenal ' e kaptırdığımız kupayı bu sezon almak istiyoruz. İlk maçımız Crewe takımı ile oldu. Bu maçtan rahat galibiyet beklediğimi söylemiştim maçtan önce.

Moore ve Arshavin'i forvet düşünmüştüm. Arkalarında Lima olacaktı.

ve Gollü galibiyetimiz aldık. İşte goller:

http://www.youtube.com/watch?v=6xb1lDdCLoY

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bravo. Herkese fark atıyorsun.

Arkadaşlar hepinize şimdiye kadar benim hikayemi okuyup, yorumlarınızı esirgemediğiniz için teşekkür ederim. Ancak bundan sonra buraya yeni şeyler ekleyemiyorum.

Kariyere devam edemiyorum ve oyunu da oynayamayacağım uzun bir süredir.

Hepinize tekrar teşekkürler

*********SON***********

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bir sezondan fazla anlattığın için teşekkürler. Canın sağolsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kardeş kariyerinde 2. senene geçmişsin galiba devamını bkliyoruzz.bu sefer avrupa kupası al
    (/s)

arkadaşlar 1 sezonda o kadar transferle premier ligde şampiyon olmak olanaksız.. bu arkadaş değişik bişi yapmış gibi duruyor

Eger hile yaptigini dusunuyorsan yanlis dusunuyorsun.Hem hile yapsa suan kadrosuna en iyi futbolculari alir nagmaglup sampiyon olurdu

Ben de isterim Ronaldinho, Messi
    Ben de isterim kaleye Valdez'i
    Kadroya bak, anlarsın
    Nerde bunun hilesi??!

baştan sona okudum çok güzel olmuş eline sağlık
    devam edemeyeceğine üzüldüm
    bu arada şiir gibi yazmışın en sonda

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

off yaa ben sonradan gordum dunden beri 5 sayfa okudum bi bakiim kac sayfa diye hazin son yazisini gordum ne de guzel gidiyodun be ertugrul yapma bee

Kardeş,oyunu bırakman bizim gibi anlatımına hayran kalan ve takımın gidişatını merak eden fm cileri üzdü gerçekten.ben konuyla alakası olmayan bişey sorayım.bu arkaplanları nereden buldun?hepsi gerçekten çok güzeller.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri