Laf olsun diye yazma. Okuyorsan, beğendiysen, demek istediğin birşey varsa yaz.. Kadroları yazdığım yere dikkatli bakarsan Kompany yi oynatsaydın demezdin..
Son maçtan sonra gelen Liverpool maçı içi 26 gün vardı. EURO 2008 elemeleri giriyordu araya..
Bu sıralarda CL öne elemeler de sonuçlandı ve CL kur'aları çekildi.
Grubumuz:
FC Bayern München
Aston Villa
Shakhtar Donetsk
Steau Bükreş
Pek zor bir grup gibi gelmedi aslında. İlk maç Shakhtar ile.
Bayern ve Steau geliyor ardından sırayla. Liverpool maçından önce Shakhtar maçı geldi.

-
Aston Villa
2-0 Shakhtar Donetsk
Kadrolar:
Maç tam istediğim gibi başladı. Sol kanattan topu getiren Silva ortaladı. Arshavin dokundu. Son müdahale Olexiy Gai'dendi. Gai kendi ağlarına yollarken Villa Park'ta sevinen taraf bizdik bu dakikada.
Olexiy Gai, kendi kalesine topu yollarken bizi de 1 farklı üstünlüğe taşıyordu.
Hemen 6 dakika sonra
Arshavin ustaca bir gole imzasını atıyordu. Defansın arasından bir yılan gibi kıvrılarak geçen Arshavin, "Bu adamda kesin Brezilyalılık vardır" dedirtiyordu.
Arshavin, Arshavin, Arshavin !!!
Rakibin kaleyi bulan bir şutu bile yoktu. Kazanan taraf Aston Villa oluyordu.
Shakhtar maçından sonra Kuzey İrlanda Futbol Federasyonu, Teknik direkdörlük görevi için kapımı çaldı. Ben de 2 takım birden çalıştırmak koşulu ile olur dedim. Bundan sonra artık hem A.Villa hem de K.İrlanda menajeri olarak çalışıyorum ve karşınızdayım..
Amaçlarımdan birine daha ulaşmış oldum böylece. Bir millî takımda da görev alıyorum artık.
İlk maç İzlanda'ya karşı oynandı. Rakibin Gudjonsen, Helguson, Gunnarsson gibi yıldızları vardı. Ben eski oyuncum S.Davis ve kaleci Caroll ' a güveniyordum.
Hreiderson ile öne geçtiler. Savunmacı Murdock eşitliği getirdi. Gudjonsen ve Helguson 2 fark yaptılar. 82 ' de Ivan ile farkı bire indirsek de Reykjavik'ten elimiz boş döndük...

-
Aston Villa
0-0 Liverpool
Saman gibi bir maçtı. sağdan soldan ortadan.. hiçbir yerden giremiyorduk ceza alanına onlar da aynı şekilde.. İstatistiklere aldanmayın...

-
Man City
0-3 A.Villa
Kadrolar:
Liverpool maçından sonra oynadığımız bu maç gerçekten çok zevkliydi. Henüz üçüncü dakikada
Carew, Bouma'nın asistiyle golü kaydederken Te City of Manchester stadındaki 50bin kişi erken gelen golün şokunu yaşıyorlardı.
Bouma asisti yaptı...
Carew golü attı...
Carew golü attıktan 10 dakika sonra savunmacılardan birisinin yaptığı faulle sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalıyordu.
İlk yarı başka gol olmamasına karşın, Arshavin ve sakatlanan Carew'in yerine giren Moore ile pozisyonlar bulduk.
İkinci yarıda yine topu soldan getirmeye devam ettik. Silva ortaladaı. Doyle,Arshavin ve Moore vuramazken ; Renato Augusto sağ kanattan koridoru bularak siftahı yaptı. Maç sonunda "Siftah bizdeeeen, Bereketi Allah'tan" şeklinde konuştu..
Renato Augustooo...! ve GOOOOOL!!!
Luke Moore geçikmiş bir gol atarak, bu zevkli mücadelenin kapanış golünü attı.
Golü atan genç futbolcu işte böyle sevindi..
Sırada Bayern Münih deplasmanı var...