Originally Posted by
taytopcuoglu
karwdeş çok güzel yapıyorsun tbrekler

Originally Posted by
cekochan
Video super olmus,yenilmene ragmen guzel gidiyorsun bence.. Devamini bekliyorum Guzel gidiyor
Sağolun arkadaşlar devamı bugün gelecek..

Originally Posted by
1502005
Hocam şu taktiğini bi yerden upload etsen çok makbule geçecek.
Taktik foruma eklendi:
http://forum.turksportal.net/vb/show...758#post602758
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

-
Aston Villa
3-0 West Ham
İstatistikler
West Ham maçın ilk dakikalarında bu maçı ne kadar istediğini ve Birmingham'a puan almak için geldiğini gösterir gibiydi. Dalga dalga geliyorlardı adeta. Carlos Tevez'i Milan ' a satmışlardı. Bu nedenle hücumda yeni transferleri Elano ile gol arıyorlardı.
Elano 27.dakikada ceza alanına girerken Milito'nun hareketiyle yerde kadlı. Hakem Chris Foy bariz gol şansını önlemekten dolayı Milito'ya kırmızı kartını gösterdi.
Chris Foy
Elano serbest vuruş için topuna başşına geçti. Köşeye doğru vurdu ama Enke'yi aşamadı..
İlk yarı yukarıda anlattığım gibi; West Ham geldi biz savuşturduk. İkinci yarıda hedef forvetim Carew olacaktı. 15 dakika sonra gol Carew ' den geldi.
72'de Doyle ve 4 dakika sonra da Arshavin ile galibiyete ulaştık.
Gazeteler 10 kişilik Aston Villa'nın galibiyetini yazmışlardı, sürmanşetlerde.
Sırada M'boro deplasmanı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

-
Middlesbrough
2-1 Aston Villa
M'boro Hasselbaink ile ilk dakikalarda etkili olmaya çalıştı. Ancak biz de hızlı oyuncularımız Doyle ve Arshavin'i kullandık. İlk yarı golsüz bitti.
İkinci yarıda 59 da
Fabio Rochemback golü buldu.
Golden 10 dakika sonra Carew'in sakatlkanması soğuk duş etkisi yaptı.
81'de
Doyle eşitliği getirdi. Golden sonra daha fazla saldırmaları için oyuncularımı uyardım.
Sonradan oyuna giren
Viduka maçı M'boro lehine çevirmeyi başarırken biz de west ham zaferinin ardından oynadığımız maçta sahadan boynumuz bükük ayrıldık. Maç öncesinde Mboro 4.sırada idi. Onlar geçen sene düşmemeye oynarken bu sene zirveye oynuyorlar.
İşte böyle sevindiler

Sırada, ŞL'deki Steau Bükreş maçı var.